Koray Kuşçu
Üye
- Tepki
- 157
- İsim
- Koray Kuşçu
- Başlangıç
- 1985—86
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Firma müşteri memnuniyeti konusunda çok iyi dediğiniz Bobshop.com mu?
Aynı durumda 1 kargo da benim var. 2 mayısta edi received oldu. Bakalım kaç günde gelecek.Bende sipariş verdim bakalım ne zaman gelecek 2 mayısda ülkeyi terketmiş.![]()
Aynı durumda 1 kargo da benim var. 2 mayısta edi received oldu. Bakalım kaç günde gelecek.
22 Nisan' da verdiğim sipariş 6 mayıs' da elime geçti. Sanırım korona yüzünden Wiggle' da azaltılmış personelle çalışıyorlar. Verdiğiniz siparişler 2 günde işleme alınıyordu şu ara 5 günde işleme alınıyor. Ancak RoyalPost bölümü iyi. Bir haftada elime geçti yollandıktan sonra.Arkadaşlar bu aralar sipariş veren var mı? Skynet ile gelen kargolar ne alemde acaba? Benim 6 kasımda kargolanan paket arrived hub ibaresinde kaldı. Sizinkiler ne alemde. Resmen acı çekiyorum![]()
450 dolarlık ürün aldım. Üç paket şeklinde göndermişler. 3 farklı takip numarası var. ikisi arrived hub birisi ise no information olarak duruyor. Dediğiniz gibi fiyatlar yükselmiş maalesef ama benim bulduğum en uygun fiyatlar oldu yine de. Bayramdan önce elime geçmesi için resmen kargo duası ediyorum22 Nisan' da verdiğim sipariş 6 mayıs' da elime geçti. Sanırım korona yüzünden Wiggle' da azaltılmış personelle çalışıyorlar. Verdiğiniz siparişler 2 günde işleme alınıyordu şu ara 5 günde işleme alınıyor. Ancak RoyalPost bölümü iyi. Bir haftada elime geçti yollandıktan sonra.
Yalnız bir şeye dikkat ettim Wiggle bütün ürünlere yaklaşık %10 zam yaptı. 70 dolarlık gidon boynu 82, 60 dolarlık forma 75 oldu. 116 dolarlık gözlük de 148 oldu. Bir karmaşadır gidiyor. Wiggle şu ara fırsatçılığa başlamış gibi...
hocam kaç gün sürdü acaba?Benim ürün gümrükten gecti fakat ptt takip sayfasında isim ve adres bilgisi gözükmüyor. İlk defa böyle birşey başıma geliyor. İnşAllah sıkıntı olmaz alırken.
225976 dosyayı görüntüle
Hocam sizden ricam gücellemeleri paylaşın. Benim kargo ruh gibi londrada çakılı kaldıAz once bir siparis verdim bakalim. Takip etmeli kargo, 22/05 Cuma gosteriyor ama gercegi gorecegiz.. 🙏