Scudo Sports

Wiggle

Bende sipariş verdim bakalım ne zaman gelecek 2 mayısda ülkeyi terketmiş. :)

Scudo
Aynı durumda 1 kargo da benim var. 2 mayısta edi received oldu. Bakalım kaç günde gelecek.

Benim ki bugün gümrüğe girmiş beklediğimden erken geldi.

Aynen hocam benimki de girmiş gümrüğe

Arkadaşlar bu aralar sipariş veren var mı? Skynet ile gelen kargolar ne alemde acaba? Benim 6 kasımda kargolanan paket arrived hub ibaresinde kaldı. Sizinkiler ne alemde. Resmen acı çekiyorum :booo:

Arkadaşlar bu aralar sipariş veren var mı? Skynet ile gelen kargolar ne alemde acaba? Benim 6 kasımda kargolanan paket arrived hub ibaresinde kaldı. Sizinkiler ne alemde. Resmen acı çekiyorum :booo:
22 Nisan' da verdiğim sipariş 6 mayıs' da elime geçti. Sanırım korona yüzünden Wiggle' da azaltılmış personelle çalışıyorlar. Verdiğiniz siparişler 2 günde işleme alınıyordu şu ara 5 günde işleme alınıyor. Ancak RoyalPost bölümü iyi. Bir haftada elime geçti yollandıktan sonra.

Yalnız bir şeye dikkat ettim Wiggle bütün ürünlere yaklaşık %10 zam yaptı. 70 dolarlık gidon boynu 82, 60 dolarlık forma 75 oldu. 116 dolarlık gözlük de 148 oldu. Bir karmaşadır gidiyor. Wiggle şu ara fırsatçılığa başlamış gibi...

• Beğen
Tepkiler: Ronin45 ve MakRo
22 Nisan' da verdiğim sipariş 6 mayıs' da elime geçti. Sanırım korona yüzünden Wiggle' da azaltılmış personelle çalışıyorlar. Verdiğiniz siparişler 2 günde işleme alınıyordu şu ara 5 günde işleme alınıyor. Ancak RoyalPost bölümü iyi. Bir haftada elime geçti yollandıktan sonra.

Yalnız bir şeye dikkat ettim Wiggle bütün ürünlere yaklaşık %10 zam yaptı. 70 dolarlık gidon boynu 82, 60 dolarlık forma 75 oldu. 116 dolarlık gözlük de 148 oldu. Bir karmaşadır gidiyor. Wiggle şu ara fırsatçılığa başlamış gibi...
450 dolarlık ürün aldım. Üç paket şeklinde göndermişler. 3 farklı takip numarası var. ikisi arrived hub birisi ise no information olarak duruyor. Dediğiniz gibi fiyatlar yükselmiş maalesef ama benim bulduğum en uygun fiyatlar oldu yine de. Bayramdan önce elime geçmesi için resmen kargo duası ediyorum :)

Benim ürün gümrükten gecti fakat ptt takip sayfasında isim ve adres bilgisi gözükmüyor. İlk defa böyle birşey başıma geliyor. İnşAllah sıkıntı olmaz alırken.

ptt.png

Hocam gümrükten geçiyor ama işlemler daha sonra devam ediyor. 1 hafta 10 gün arasında sürüyor gümrükten çıkması.

Benim ürün bugün sorunsuz geldi. C tesi günü gümrüğe girmişti bugün elimde baya hızlı oldu. :) Siparişin tüm aşamaları örnek olsun diye veriyorum. Toplamda 10 günde elimde oldu. Royal mail ile yollamışlardı.

wiggle.png

Benzer şekilde ayın 7 sinde gümrüğe giren paketim takıldı. Bekliyorum bakalım ne zaman çıkacak. Send item to customs aşamasında kaldı benimki.

ben 3 hafta önce sipariş vermiştim tam 14 gün de kapımda idi. wiggle çok güzel bir site bi sorun sıkıntı yaşamadım ben

5-6 defa alışveriş yaptım hepsi hızlıydı. Son alışverişim üzerinden 1 hafta geçti hala londrada görünüyor. Gönderiyi 3e bölüp yollamışlar. Neden böyle oldu anlamadım.

Bu ara Wiggle' dan alış verişe çok yüklenmemek lazım. Sanırım asgari personelle çalıştıklarından gönderim gecikmeleri ve hataları var gibi. Yorumları okudum ingiltere' den Di2 set alan birine eksik set gitmiş, 10 gündür uğraşıyorum diyor, bir başkasına boş Di2 batarya yollamışlar, italya' da birisine farklı seriden ürün yollamışlar adamın bisikletine uymamış vs... Böyle bişey başımıza gelse heralde çözünceye kadar saçımızı başımızı yolarız.. Dikkat...

Wiggle bir çok bisiklet sitesi arasında hala en hızlılarından biri hatta belkide en hızlısı... Bazen aksaklıklar olabiliyor ama ellerinden geleni yapıyorlar ve uzamasının büyük nedenlerinden biri de bizim gümrükte sırasını beklemesi.

• Beğen
Tepkiler: ZirZop
Az once bir siparis verdim bakalim. Takip etmeli kargo, 22/05 Cuma gosteriyor ama gercegi gorecegiz.. 🙏

Hocam sizden ricam gücellemeleri paylaşın. Benim kargo ruh gibi londrada çakılı kaldı :)
Ben paylaşayım hocam. Aynı gün giren başka bir arkadaşın gönderisi teslim oldu. Bizimki gümrükte beklemede.
1589535723662.png

Geri