Scudo Sports

Wiggle

Wiggle'dan geçen yaz aldığım durano double defense lastiklerden birinde balon oluştu. Site ile yazıştım, 25 sterlin'e kadar posta masrafını karşılarız lastiği gönderin inceleyelim dediler. Dün gönderdim 127 TL posta ücreti ödedim. Şu ana kadar gayet ilgililer, bakalım ne olacak.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Scudo
Benim 12 sindeki siparişler en son 14 Mart tarihinde Londra gümrüğünde görülmüş. Sonrası mechul. Bi güncelleme yok kargo durumunda :(
Ayni durumdayım bende. 12 sinde sipariş 14 ünde londra gümrük . Royal mail ile çıktı.

• Beğen
Tepkiler: ZirZop
Ayni durumdayım bende. 12 sinde sipariş 14 ünde londra gümrük . Royal mail ile çıktı.
Az önce Amerika' dan bir pilot arkadaşla konuştum. Amerika Kanada sınırını kapatmış. Tüm uçuşlar durdurulmuş. Amerika' da hava yolu şirketleri pilotları ve diğer personeli işten çıkarmaya çalışıyormuş uçuş yok diye. Ortam fazla bozuldu. Bir süre yurt dışı siparişleri iptal etmek uygun olabilir. Gönderiler sorun yaşayabilir.

Az önce öğrendim, Bulgaristan ve Yunanistan sınır kapıları yolcu trafiğine tamamen kapatılmış...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: NoCycling
Az önce Amerika' dan bir pilot arkadaşla konuştum. Amerika Kanada sınırını kapatmış. Tüm uçuşlar durdurulmuş. Amerika' da hava yolu şirketleri pilotları ve diğer personeli işten çıkarmaya çalışıyormuş uçuş yok diye. Ortam fazla bozuldu. Bir süre yurt dışı siparişleri iptal etmek uygun olabilir. Gönderiler sorun yaşayabilir.
Mümkündür hocam. Bizim kargolar tr ye girmiştir diye düşünüyorum ama. Edi received olduğunda gönderici ülkeden çıkmış oluyor diye biliyorum. Muhtemelen gelecek hafta p.tesi Gümrük işlemlerine başlanır. Gelmezse de iptal eder wiggle herhalde. Olmadı harcama itirazında bulunuruz.

• Beğen
Tracking Details
(link)(link)(link)(link)
18 Mar 2020:37London - UNITED KINGDOMDelayed Linehaul Departure
18 Mar 2019:00Turkey Other - TURKEYShortlanded
17 Mar 2019:00London - UNITED KINGDOMIn Transit to Destination
17 Mar 2016:25London - UNITED KINGDOMSorted to Destination

Merhaba,takipsiz kargomun son hareketi yukdaki gibi.Önce Türkiyede görünüyorken tekrar Londra olarak değişmiş,sizce. bu normal mi yoksa salgınla bağlantılı gecikme belirtisi midir?

Tracking Details
(link)(link)(link)(link)
18 Mar 2020:37London - UNITED KINGDOMDelayed Linehaul Departure
18 Mar 2019:00Turkey Other - TURKEYShortlanded
17 Mar 2019:00London - UNITED KINGDOMIn Transit to Destination
17 Mar 2016:25London - UNITED KINGDOMSorted to Destination

Merhaba,takipsiz kargomun son hareketi yukdaki gibi.Önce Türkiyede görünüyorken tekrar Londra olarak değişmiş,sizce. bu normal mi yoksa salgınla bağlantılı gecikme belirtisi midir?

Merhaba bu normal genelde böyle gözükür. Ben saat farkından dolayı olduğunu düşünüyorum. Ürününüz Türkiye'de.

• Beğen
Tepkiler: Erhan1
Merhaba bu normal genelde böyle gözükür. Ben saat farkından dolayı olduğunu düşünüyorum. Ürününüz Türkiye'de.
Yok Türkiye' de değil. Benim 12 Mart tarihli sipariş de böyle donmuş durumda. Yolda bi yerlerde. 2 günde Türkiye ye gelmesi mümkün değil. 7 gündür ekran donuk. Bekliyoruz...

Evet , saat 17.00 itibarıyla gümrük ödemesi için beklediği şeklinde görünüyor..

Herkese merhaba,

Wiggle'dan aldığınız bir ürünü nasıl iade edebilirim? (İade etmek istiyorumu seçtim ve ilgili formların çıktısını aldım) Hangi kargo ile göndermem gerekiyor acaba?

Yurda girişte vergi ödemiştim, onu da iade alma şansım olur mu?

Herkese merhaba,

Wiggle'dan aldığınız bir ürünü nasıl iade edebilirim? (İade etmek istiyorumu seçtim ve ilgili formların çıktısını aldım) Hangi kargo ile göndermem gerekiyor acaba?

Yurda girişte vergi ödemiştim, onu da iade alma şansım olur mu?
PTT ile takipli kargo ile göndermeniz gerekiyor. İade et butonuna basınca Wiggle sizin için iade faturası ve göndereceğiniz adresin etiketini oluşturuyor. Paket ellerine geçtikten sonra 15 gün içinde iade miktarını hesabınıza geçeceklerini söylüyorlar. Benim iadeyi 1. günde yaptılar. Ancak PTT ile gönderdiğinizde ulaşması 14 gün kadar sürüyor. Şu ara uçak seferleri iptal edildiği için normal posta ile gider, bu da zaman alır. Sabırlı olmanız gerek. Devlete verdiğiniz gümrük vergisinin üstüne de su için. Geri alma şansı pek yok. Epey uğraşırsanız alma şansınız olabilir. Ben ürün bedelini kurtardığıma şükrettim.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Şu ara Wiggle veya başka bir yurtdışı siteden alış veriş yapmak akıllıca görünmüyor. Ayın 12 si itibariyle wiggle' dan aldığım ürünlerin takip bölümünde "closed by the system" ibaresi çıkıyor. Uçuşların iptal edilmesine ek olarak bugünden itibaren kamu kurumlarında asgari personelle mesai yapılması kararı alındı. Bu gümrük ve posta dağıtım işlerinin aksaması demek. Benim paket de ne zaman gelir artık Allah bilir...

Şu ara Wiggle veya başka bir yurtdışı siteden alış veriş yapmak akıllıca görünmüyor. Ayın 12 si itibariyle wiggle' dan aldığım ürünlerin takip bölümünde "closed by the system" ibaresi çıkıyor. Uçuşların iptal edilmesine ek olarak bugünden itibaren kamu kurumlarında asgari personelle mesai yapılması kararı alındı. Bu gümrük ve posta dağıtım işlerinin aksaması demek. Benim paket de ne zaman gelir artık Allah bilir...
Ben de aynı durumdayım. Bakalım nasıl bir süreç bizi bekliyor.

• Beğen
Son düzenleme:
wiggle sitesinde her hangibir bilgilendirme yapmamış hatta %10 loyalty discount var gold üyelere kargo işlemleri avrupa ve kıta aşırı gönderimleri için bir aksaklık olacaktır demesi gerekir maksat ticaretin sekteye uğramadan devam etmesi yani para kazanmaya devam etmek isteyişlerinden mi yoksa sürecin belirsizliğinden mi ? acaba hangisi ingiltere ve avrupa bir hafta on güne kadar kontrolü ele alır hayatı ticareti lojistiği düzene koyarsa ne ala yok olmassa durum kötüye gider ...

wiggle sitesinde her hangibir bilgilendirme yapmamış hatta %10 loyalty discount var gold üyelere kargo işlemleri avrupa ve kıta aşırı gönderimleri için bir aksaklık olacaktır demesi gerekir maksat ticaretin sekteye uğramadan devam etmesi yani para kazanmaya devam etmek isteyişlerinden mi yoksa sürecin belirsizliğinden mi ? acaba hangisi ingiltere ve avrupa bir hafta on güne kadar kontrolü ele alır hayatı ticareti lojistiği düzene koyarsa ne ala yok olmassa durum kötüye gider ...
Benim 12 Mart tarihinde satın aldığım ürünler hala gelmedi. Zaten bütün uçak seferleri iptal. Wiggle gonderi takip sayfası "closed by the system" yazıyor. Bu ara wiggle dan alış veriş pek akıl karı değil...

• Beğen
Tepkiler: NoCycling
Benim 12 Mart tarihinde satın aldığım ürünler hala gelmedi. Zaten bütün uçak seferleri iptal. Wiggle gonderi takip sayfası "closed by the system" yazıyor. Bu ara wiggle dan alış veriş pek akıl karı değil...
Sizinle aynı durumdayım. Wiggle a mail attım gonderi ile ilgili. Kargo firmasıyla iletişime gectikerini söylediler. 1 gün sonra aşağıdaki şekilde güncellendi. Ama devamı yok maalesef. Bizim Gümrük bu aralar çok yavaşlatmis muhtemelen işleri. Ne zamana gelir meçhul.
24/03/2020 - 08:55:43Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen)Send item to customs (Inb)

• Beğen
İstanbul yurtdışı posta müdürlüğünü aradim az önce. Telefondaki bayan personel sayısının vardiyalı çalışma sistemine geçtikleri için 20 kişi olan yerde 3-4 e düştüğünü söyledi. Sabırlı olmamızı tavsiye etti. Muhtemelen epeyce bir bekleyeceğiz. Hayırlısı olur inşallah.

Geri