@Gazel Girgin
Gazel hanım, sizin sorununuz sadece ruble ve orta göbekmiydi? Bunun için ne bulunduğunuz bölgedeki servis nede fabrika birşey diyemez. Burada aslında fabrikalık bir durum yok.
Servis bunu ücretsiz onarmak yada değiştirmek zorunda, Muhlis beyle ben bugün facebookta görüştüm, kendisine kadro değişimi için teşekkür ettim, bana ufak bir işlem dedi.
Kadro değişimi ufak bir işlem ise, daha kolay olan ruble ve orta göbek çocuk oyuncağı olmalı. Ancak bu ruble ve göbeğin fabrikayla ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
Kesinlikle aldığınız yer ücretsiz olarak değiştirmek zorunda, değişim sırasında sökme/takma işlemlerinden ücret alınamaz, hiçbir laf gayretinde bulunamazlar. Bir bayan olarak sizi hor görmüş olabilirler çok yanlış bir davranış.
Eğer olaki sizinde kadronuzun herhangi bir bölgesinde çatlak/kırık olursa aldığınız yere götürmenize gerek yok, herhangi bir bianchi,carraro,ghost yazan bayii ye götürün, durumu anlatın manisadaki fabrikaya gitmesi gerekiyor diyin. Sizden ne kargo ücreti nede söküm işlem parası alamazlar.
Aldığınız jantlarıda kendiniz takmıssınız, tebrik ederim