Scudo Sports

Whistle Miwok Kadro Çatlaması

@Gokalp Gokmenler

gökalp bey,
garanti süresi dolmuş değiştirme bence olmaz aliminyum galba kadronuz ona kaynak olurmu onu araştırmak lazım ,

Scudo
@Gokalp Gokmenler

2 ay için size kıyak yapacaklarmı bakalım ,inşallah yaparlar, garanti süresi dolmuş çünki ,,

@volkan rözet

Sanırım siz resimdeki renge sahip 1161d kullanıyorsunuz. Forumda 2 internette 3 kişinin toplamda 5 aynı yerden çatladığını gördüm. Ne tesadüftür ki hepsi gri beyaz. Sizinkinden 1 tane yok :) gelişmeleri konuya aktaracağım. Ancak hiç kuşkunuz olmasın, sizde böyle birşey olsa kadroyu sorgusuz sualsiz değiştiriyorlar.

Bianchi genel müdürü "elimizde o kadro olmasa bir üst kadroyu size temin ederiz, bisiklet sevdalısı birini üzecek değiliz" cümlesini sarfetti ve bisiklet aşkım iyice büyüdü :)

@Derviş ÖZCAN

Derviş bey kocaelideki bianchi servisi başka boya çatlağı dedi ancak ben gönderdim. Ve kadro çatlağı çıktı fabrika kontrol etti. 2012 başlarında bu kadro bulunmaz oldu. Genel müdüre sordum elinizde bu kadro varmı 2011den beri üretmiyorsunuz diye, merak etmeyin o kadrodan elimizde mevcut, olmasa bile sizi üzecek değiliz üst seviye kadro temin ederiz dendi :)

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi selam, benimkinin 18 ay daha garantisi vardı, hiç sorun olmadı gönderdim ve bianchi genel müdürü çok iyi bir insan, oda bisiklet aşığı. Kendilerine bir soru yönelttim, garantisi bitmiş bisikletin değişimi olur mu diye, kadroda çatlak/kırık olursa sorgusuz değiştiririz dediler.

@Gazel Girgin

Gazel hanım, whistlenin tüm kadroları ömür boyu garantili. biliyorsunuz ki 2011den sonra zor bulunur oldu whistleler. Genel müdüre bu kadro elinizde yoksa ne olacak diye sorduğumda, elimizde o kadro olmasa bir üst kadroyu size temin ederiz, bisiklet sevdalısı birini üzecek değiliz şeklinde cevapları oldu :)

@Berksan

Ben müdürlerine ulaşabilseydim zaten ulaşamadım ki üstelik burada bisiklet süren bir abimizin arkadaşıymış cep numarasını verdi ama ben ayıp olur diye aramamıştım sonuçta özel birşeydir iş için cep ten aranmak istenmeyebilirsiniz facebook tan mesaj attım sadece öyle görüşebildik orada da kendisini tehdit ettiğimi söyledi trajikomik tabi nasıl tehdit edebilirim bir insanı ki neden tehdit edeyim yazışmaların resmini çok uzun bir süre sakladım ama 2 ay önce sildim jant aldım yurt dışından bana 260 tl ye mal oldu(dün tek başıma bilgim olmamasına rağmen kendim montajladım) ki bisiklet aldığımdan beridir sorunluydu ama çözemediler orta göbek değişti ruble değişti ki bunların değişme süreleri tek tek bir ayı buluyordu servis muhteşem zaten anlatıyorum sorunu sokakta tur atıyor bir şey yok diyor servisin üstelik sürekli yakınmalarıda cabasıydı ortra göbeği sökmek için malum aynakol u sökmeniz gerekir serviste de bu parça yokmuş buna şu kadar para verdim benim ne işime yarayacak yok kargo paralarnı ben veriyorum gerçi fabrikaya kızıyordu bunları söylerken ama iğneleyici söylerseniz bu nereye söylediğiniz gayet anlaşılır aynakolu sökerken ki durumları anlatmıyorum bile eski mesajlarımda da vardır hatta gerçekten hani gerçekten söylüyorum baya bir üzülmüştüm bu yüzden endişeliyim çatlak konusunda tekrar muhattap olmak istemiyorum gerçi çatlasa bile arayıpta söylemem yine kendim başka bir kadro alırım diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Taner Eraslan
@Gazel Girgin

Gazel hanım, sizin sorununuz sadece ruble ve orta göbekmiydi? Bunun için ne bulunduğunuz bölgedeki servis nede fabrika birşey diyemez. Burada aslında fabrikalık bir durum yok.

Servis bunu ücretsiz onarmak yada değiştirmek zorunda, Muhlis beyle ben bugün facebookta görüştüm, kendisine kadro değişimi için teşekkür ettim, bana ufak bir işlem dedi.

Kadro değişimi ufak bir işlem ise, daha kolay olan ruble ve orta göbek çocuk oyuncağı olmalı. Ancak bu ruble ve göbeğin fabrikayla ilgisi olduğunu düşünmüyorum.

Kesinlikle aldığınız yer ücretsiz olarak değiştirmek zorunda, değişim sırasında sökme/takma işlemlerinden ücret alınamaz, hiçbir laf gayretinde bulunamazlar. Bir bayan olarak sizi hor görmüş olabilirler çok yanlış bir davranış.

Eğer olaki sizinde kadronuzun herhangi bir bölgesinde çatlak/kırık olursa aldığınız yere götürmenize gerek yok, herhangi bir bianchi,carraro,ghost yazan bayii ye götürün, durumu anlatın manisadaki fabrikaya gitmesi gerekiyor diyin. Sizden ne kargo ücreti nede söküm işlem parası alamazlar.

Aldığınız jantlarıda kendiniz takmıssınız, tebrik ederim :)

@Berksan

Bisiklet ankaradan alındı kargoyla geldi ben servis maceralarımı anlatsam zaten... benim sorunu arka göbekteki freehub kısmındaydı servise gidiyorum böyle böyle bir sorun var diyorum sokakta tur atıp bana birşey yok diyor bende bölge müdürlüğünü arıyorum servis sorunu söylemeden birşey yapamayız deniyor tekrar servise gidiyorum tekrar birşey yok deniyor tekrar müdürlüğü arıyorum bu böyle aynı şekilde devam ediyor sonra ruble değişimi yapalım diyorlar değişiyor sorun geçmiyor tabiki sonra tekrar servis tekrar müdürlük devam ediyor mücadelem sonra göbeği değişiyor tabi sorun devam ediyor son çare müdürle görüşmek istiyorum ama haftalarca ulaşamıyorum face den ulaşıyorum jantı gönderin deniyor ama göbek ruble bekleme süreleri ve benim artık servise gitmek istememem ve arka göbeği açamayacaklarını ve birşey yok deyip geri göndereceklerini bildiğim için bende kendime yeni jant alıyorum özetle budur(servis tabiki bir ücret talep etmedi benden sadece senden sıkıldım artık gelme havalarındaydı) yazarken tekrar nabzım yükseldi keşke hiç açmasaydım konuyu.

@Berksan

5 gün mü :) onun bana geri dönmesi en az bir ay emin olun üstelik manisa balıkesire okadar yakınki ama neymiş efendim anlaşmalı oldukları kargo şirketleri haftada 3 kez buraya geliyormuş benim sorunum değilki bu hatta bir ara bisikleti otobüsle manisaya kendim götürcektim teklif bile ettim telefondaki bayana ama kabul etmedi.

Geri