Scudo Sports

Wahoo Elemnt (ve Bolt) Kullanıcıları Kulübü

Wahoo ile Cycplus L7 radarı denedim gayet memnun kaldım. Detaylı özellikleri aşağıdaki linkte var. Pili epey dayanıklı, Araç arkasındaki araçları bile gösteriyor, hızlı yaklaşan araç olursa yanıp sönen lamba daha şiddetli ve kuvvetli çakmaya başlıyor.

TR'ye ürünü getiren marka temsilcisi fiyat bilgisi verdi, Avrupa fiyatı 89$ (3500 TL gibi) aynı fiyata veriyor, Instagram üzerinden onunla iletişime geçebilirsiniz: korhanefeozdemir

(link)

327491 dosyayı görüntüle

Yolda böyle görünüyor araçlar, sütunu sağda veya solda ayarlayabiliyorsunuz
327492 dosyayı görüntüle
1748408013951.png

Varia pili biterse ilerisi için yedek alayım dedim ama bu görseli görür görmez vazgeçtim. Sağdaki Varia.

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Scudo
327500 dosyayı görüntüle

Varia pili biterse ilerisi için yedek alayım dedim ama bu görseli görür görmez vazgeçtim. Sağdaki Varia.
varia ışığı çok iyi, lümen olarak değeri kıyasla diğer ürünlere göre düşük görünüyor, ama mercek vb bir uygulama ile varia ışığı hem gece hemde gündüz oldukça iyi.
moon arka ışık (lümeni kağıt üstünde daha yüksek) ile varia yı öndeki 2 arkadaşımda kıyasladım, varia açık ara önde. çok belirgin.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: mcanerg
Bu ürünü alıp sadece radar olarak düşünsek. Garmin'e o kadar para vermek zor geliyor. Moon Sirius 200 lümen var altına bu radarı taksak ağırlık dışında makul bir kombinasyon olmaz mı?

garmin yurtdışında yarı fiyatına aslında imkanı olan için güzel fiyat
(link)

varia ışığı çok iyi, lümen olarak değeri kıyasla diğer ürünlere göre düşük görünüyor, ama mercek vb bir uygulama ile varia ışığı hem gece hemde gündüz oldukça iyi.
moon arka ışık (lümeni kağıt üstünde daha yüksek) ile varia yı öndeki 2 arkadaşımda kıyasladım, varia açık ara önde. çok belirgin.
Gece her ışık hemen hemen gözüküyor ama gündüz belirginliği gerçekten muhteşem.

Sadece radar modunda da kullanmak mümkün bataryası varia’dan daha iyi gidiyor, kullanan arkadaşlar var. 250 lümen arka ışığım var

Sadece radar modunda da kullanmak mümkün bataryası varia’dan daha iyi gidiyor, kullanan arkadaşlar var. 250 lümen arka ışığım var
Yalnız Korhan Efe ye mesaj atamıyoruz hocam. Söyler misiniz o da bizi takip etsin. Yoksa mesaj göndermemize izin vermiyor insta

• Beğen
Tepkiler: lrfan
Yalnız Korhan Efe ye mesaj atamıyoruz hocam. Söyler misiniz o da bizi takip etsin. Yoksa mesaj göndermemize izin vermiyor insta

biraz bekleyince takip isteği atıyor.
irfan hocamın selamını iletin yoksa amazon a yönlendiriyor satış için :)

• Beğen
Wahoo ile mi alakalı bilmiyorum. Wahoo ve cycplus L7 tanıtım videosunda aracı gösteriyor ama hepsinde aynı uyarıyı yapıyor. Garmin de tam arkadan yani düz devam ederse sana çarpacak olan araç ile arkadan gelen ama dümdüz devam ettiğinde yanından geçip gidecek tehlike arz etmeyen aracı ayırt eden bir sinyal veriyor diye biliyorum. Yanılıyor muyum

Garmin de tam arkadan yani düz devam ederse sana çarpacak olan araç ile arkadan gelen ama dümdüz devam ettiğinde yanından geçip gidecek tehlike arz etmeyen aracı ayırt eden bir sinyal veriyor diye biliyorum. Yanılıyor muyum
Varia kullandım ama böyle bir özellik yoktu, belki benim versiyon ile ilgili olabilir, ama hangi seri hatırlamıyorum. Nokta olarak görüyordum araçları, Cycplus'ta araç olarak gösteriyor

1748426815908.jpeg

Wahoo ile mi alakalı bilmiyorum. Wahoo ve cycplus L7 tanıtım videosunda aracı gösteriyor ama hepsinde aynı uyarıyı yapıyor. Garmin de tam arkadan yani düz devam ederse sana çarpacak olan araç ile arkadan gelen ama dümdüz devam ettiğinde yanından geçip gidecek tehlike arz etmeyen aracı ayırt eden bir sinyal veriyor diye biliyorum. Yanılıyor muyum
Öyle bir sinyal var mı bilmiyorum ama hıza göre değişik renkler oluyor. Dediğinizi yapması çok zor diye düşünüyorum.

Varia kullandım ama böyle bir özellik yoktu, belki benim versiyon ile ilgili olabilir, ama hangi seri hatırlamıyorum. Nokta olarak görüyordum araçları, Cycplus'ta araç olarak gösteriyor

327509 dosyayı görüntüle
variada da araç olarak gösteriyor araçların size yakınlığına göre sesli uyarılar değişiyor, bir yandan da yaklaşan araçlara uyarı sinyali gönderiyor

• Beğen
Elektrikli araçlar sessiz ve sinsice geliyor bazen, yapay ses duyulmuyor sürüşte, her ihtimali düşünür olduk çevrede kazaları duydukça

Hızlı ve yakın gelen araçlara ek flaş özelliği biraz iç rahatlatıyor, üstelik bu durumda ekrandaki uyarı sesi ve renk de farklı oluyor Cycplus'ta, f/p ürünü olarak düşünüyorum.

Elektrikli araçlar sessiz ve sinsice geliyor bazen, yapay ses duyulmuyor sürüşte, her ihtimali düşünür olduk çevrede kazaları duydukça

Hızlı ve yakın gelen araçlara ek flaş özelliği biraz iç rahatlatıyor, üstelik bu durumda ekrandaki uyarı sesi ve renk de farklı oluyor Cycplus'ta, f/p ürünü olarak düşünüyorum.
evet öyle maalesef sırf bu yüzden transperency özellikli yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum, şu an tek kulaklık takıyorum
variada da araç olarak gösteriyor araçların size yakınlığına göre sesli uyarılar değişiyor, bir yandan da yaklaşan araçlara uyarı sinyali gönderiyor
varia.jpg

• Beğen

bence de f/p ürünü. en yakın rakibi Magene L508'e göre 20 m daha uzun görüş alanı var. Fakat şarj süresi daha belirgin fazla. Sadece birinde Cycplus IPX6 ile Magene'in gerisinde kalmış IPX7 var Magene'de.

Bende böyle bir özellik fark etmedim. araç eğer bisiklete yaklaşıyorsa, ekranda yaklaşıyor görünüyor, ilk aracı farkettiğinde sesli uyarıda var tabi. Eğer aynı hızla ilerliyor ise, yeşil oluyor hatta bir süre sonra görünmüyor.
Öyle bir sinyal var mı bilmiyorum ama hıza göre değişik renkler oluyor. Dediğinizi yapması çok zor diye düşünüyorum.
hıza göre değişik renkler derken tam neyi kastediyorsunuz, bende garmin 1040 ve varia var , böyle bir özellik fark edemedim.

Bende böyle bir özellik fark etmedim. araç eğer bisiklete yaklaşıyorsa, ekranda yaklaşıyor görünüyor, ilk aracı farkettiğinde sesli uyarıda var tabi. Eğer aynı hızla ilerliyor ise, yeşil oluyor hatta bir süre sonra görünmüyor.

hıza göre değişik renkler derken tam neyi kastediyorsunuz, bende garmin 1040 ve varia var , böyle bir özellik fark edemedim.
Çok hızlı gelen araç koyu kırmızı, orta hızda gelen araç turuncu, yavaş gelen araç yeşil oluyor. Hızınıza orantılı olarak elbette.
(link)

Burada açıklıyor renk değişimlerini. Arkadaşın dediği özellik APP de olabilir biz garmin üzerinden kullandığımız için bilmiyor olabiliriz belki.

• Beğen
Wahoo'nun kendi radar ürününü bekleyecektim, hatta bu başlıkta paylaşmıştım sanırım, ama Avrupa satış fiyatı 200$, TR'ye gelince maalesef üzerine ek de biniyor.
Çok hızlı gelen araç koyu kırmızı, orta hızda gelen araç turuncu, yavaş gelen araç yeşil oluyor. Hızınıza orantılı olarak elbette.

Cycplus L7 de araç yokken yeşil, 160 metrelik kapsama alanına girince kırmızı oluyor, çok hızlı veya yakın geçecekse koyu kırmızı olup ayrı bir bipleme yapıyor ve flaş hızı ve parlaklığı değişiyor, gece süren varsa güzel özellik. Peş peşe 4 araba bile varsa hepsini görüyorsunuz. İçindeki sensör siz yavaşladığınızda fren lambası gibi davranıyor.

Wahoo'nun kendi radar ürününü bekleyecektim, hatta bu başlıkta paylaşmıştım sanırım, ama Avrupa satış fiyatı 200$, TR'ye gelince maalesef üzerine ek de biniyor.

Çok pahalı be abi. Bu kadar para vermeye gerek var mı diyorum içimden.
Cycplus beni kendine çekiyor. Hanımı ikna etmem lazım :komik: :komik:

Geri