Awacs7n
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.009
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
güle güle kullanın hocam. benim bahsettiğim durum özellikle piyasaya sürülen ilk modellerde vardı, şu anda düzelttiler mi bilemiyorum. belki de yazılımsaldı ve güncellemelerle düzeldi.climbpro özelliği ve strava segment özellikleri son güncelleme ile magene c606 ya da geldi. Gerçi magenin sıfırı hala satılıyor mu emin değilim. Magen i wahoo garmin gibi ürünlerle doğrudan kıyaslamayı doğru bulmuyorum. Çin menşeili cihazlar donanım, tasarım ve yazılımında bile bariz farklılıkları ile, satış sonrası destek ve özgünlük bakımından hala wahoo ve garmin gibi firmalara kısa vadede yetişemeyecekler. Alınan ürün ve ödenen bedel baz alındığında daha mutlu edebilir. 4 aylık kullanımımda magene c606 ile alakalı bahsettiğinize benzer ciddi bir sorun yaşamadım. Bahsettiğiniz yavaşlama gibi sorunları zaman içerisinde umarım yaşamam.
yaklaşık 2.5 senedir kullandığım magene nabız sensörü var, hala canavar gibi çalışıyor.
aynı şekilde coospo sensörleri de var birkaç yıldır kullandığım ve hala sağlamlar. doğru söylüyorsunuz, maliyet uygun olunca bazı şeylerin göze batmaması gerekiyor.
bisiklette takılı olan bir çift sensörü o dönem ortalama bir çift garmin sensörün yaklaşık 1 / 8 i fiyatına sipariş vermiştim.
isterse 5 defa kırılsın, ucuz. aynı şekilde magene nabız sensörü de bir wahoo dan 5 - 6 kat daha ucuzdu, yaklaşık 2.5 senedir kullanıyorum.
sonuç olarak bakınca ödenilen paraya göre maliyetlerini çoktan çıkardılar.
tamamen ihtiyaç meselesi, şu anda basit bir coospo kullanıyorum. bendeki garmin de tırmanış uygulaması yok, harita gerekmediği sürece kullanmıyorum ki şarjdan dolayı kullanmak zahmetli. iyi bir cihaza geçersem sırf tırmanış uygulaması ve harita için geçerim gibi duruyor.