mcanerg
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 3.968
- İsim
- Caner G
- Başlangıç
- 2006—07
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Dün denemek için Cycplus L7 radar aldım. Standart ayarlarını yaptım, kendi yazılımını yükledim, tanıyor, sensör faal, ekranda solda yeşil çizgi çıktı ama ne yaptıysam çalıştıramadım. Gözden kaçan bir şey var bulacağım
327339 dosyayı görüntüle327341 dosyayı görüntüle327342 dosyayı görüntüle
Bu ürünü bende almak istiyorum. Ayar konusunda sizden net bilgi bekleyeyim o halde.
birde sormak istediğim bir şey var. roam 2 kullanıyorum ve geçen gün bursagf kısa parkuru içine yükledim. Ama parkur başlatma sırasında bir türlü beceremedim. Yüklü haritayı tam başlangıç noktasından mı başlatmam lazım? Çünkü o şekilde olmamıştı. Yani rota üzerinde isem olduğum yerden devam etmiyor mu? Beni her seferinde start noktasına yönlendirdi.
starta varmadan o rota üzerinde bir yerde isem oradan devam ettirmiyor yani?Harita ile bir şeyler yapılacaksa 2 seçenekler, biri beni starta götür, bu seni sadece starta götürür. Sonrasında ise 2. seçenek, starta vardıysan yüklü rotayı seçip başlatman lazım. Geçen sene Bursa kısa parkuru öyle geçtim, iyi de oldu, hiç bilmediğim yollar ve kavşaklar, yanlış yola girmedim hiç
onu denemedim açıkçası ama planlı rotayı seçtiysen seni önce başa götürürstarta varmadan o rota üzerinde bir yerde isem oradan devam ettirmiyor yani?
Cihazı yeni aldım sayılır. Hiçbir özelliğini tam kullanamıyorum zatenonu denemedim açıkçası ama planlı rotayı seçtiysen seni önce başa götürür
Sürüşün istediğiniz bir noktasında rotayı aktif edebilirsiniz, ilk olarak İrfan Hocamın da dediği gibi sizi starta götüreyim mi diye soracak eğer ona hayır derseniz bulunduğunuz noktadan itibaren rotayı göstermeye başlayacaktır. En azıdan bende bu şekilde oluyor.starta varmadan o rota üzerinde bir yerde isem oradan devam ettirmiyor yani?
yeniden deneyeceğim. Teşekkür ederim. Peki rota aktif olduğunda sadece yönlendirme ekranında mı kalıyor? Yoksa diğer verileri görebileceğim ekrana geçebiliyor muyum?Sürüşün istediğiniz bir noktasında rotayı aktif edebilirsiniz, ilk olarak İrfan Hocamın da dediği gibi sizi starta götüreyim mi diye soracak eğer ona hayır derseniz bulunduğunuz noktadan itibaren rotayı göstermeye başlayacaktır. En azıdan bende bu şekilde oluyor.
Harita varken üst köşede istediğin 1-2 veriyi alabiliyorsun. Ya da Page yazan köşedeki düğmeye basarsan diğer haritasız ekrana geçebiliyorsunyeniden deneyeceğim. Teşekkür ederim. Peki rota aktif olduğunda sadece yönlendirme ekranında mı kalıyor? Yoksa diğer verileri görebileceğim ekrana geçebiliyor muyum?
1 e 1 ders almam lazım hocam.Harita varken üst köşede istediğin 1-2 veriyi alabiliyorsun. Ya da Page yazan köşedeki düğmeye basarsan diğer haritasız ekrana geçebiliyorsun
327347 dosyayı görüntüle
Bu sefer gelemiyorum1 e 1 ders almam lazım hocam.
Bursa ya geliyor musunuz?
"Dün denemek için Cycplus L7 radar aldım. Standart ayarlarını yaptım, kendi yazılımını yükledim, tanıyor, sensör faal, ekranda solda yeşil çizgi çıktı ama ne yaptıysam çalıştıramadım. Gözden kaçan bir şey var bulacağım"Wahoo ile Cycplus L7 radarı denedim gayet memnun kaldım. Detaylı özellikleri aşağıdaki linkte var. Pili epey dayanıklı, Araç arkasındaki araçları bile gösteriyor, hızlı yaklaşan araç olursa yanıp sönen lamba daha şiddetli ve kuvvetli çakmaya başlıyor.
TR'ye ürünü getiren marka temsilcisi fiyat bilgisi verdi, Avrupa fiyatı 89$ (3500 TL gibi) aynı fiyata veriyor, Instagram üzerinden onunla iletişime geçebilirsiniz: korhanefeozdemir
(link)
327491 dosyayı görüntüle
Ürünün marka temsilcisi ve CYCPLUS TR bayisi hemen bana başka bir radar yolladı ve takar takmaz çalıştı, sorunlu bir ürünmüş demek ki, hemen iade aldı, TR'de muhatabı olunca sıfır pürüz ile hızla sorun çözüldü."Dün denemek için Cycplus L7 radar aldım. Standart ayarlarını yaptım, kendi yazılımını yükledim, tanıyor, sensör faal, ekranda solda yeşil çizgi çıktı ama ne yaptıysam çalıştıramadım. Gözden kaçan bir şey var bulacağım"
abi böyle bir yorumun vardı. Gözden kaçan birşey mi varmış?
Teşekkür ederim.Ürünün marka temsilcisi ve CYCPLUS TR bayisi hemen bana başka bir radar yolladı ve takar takmaz çalıştı, sorunlu bir ürünmüş demek ki, hemen iade aldı, TR'de muhatabı olunca sıfır pürüz ile hızla sorun çözüldü.
Avrupa ile aynı fiyata alabiliyor olmak güzel bir fırsat, darısı diğer ürün, firma ve markaların başına
Yolda böyle görünüyor araçlar, sütunu sağda veya solda ayarlayabiliyorsunuz
327492 dosyayı görüntüle
Ben v1 kullanıyorum şu an alınabilir ama sadece cihazsa yani bundle değilse biraz daha indir fiyatıSelamlar. Wahoo roam v1 hala mantıklı mı sizce? 7000tlye 2.el az kullanılmış olarak almayı düşünüyorum.