Tuzlu_Fıstık
Kendin ol Sonradan Görme olma
- Tepki
- 1.259
- Başlangıç
- 2014—15
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Geçmiş olsun abi olur öyle aksiyon sahneleri. Ben de bi ara su içerken ön freni koydum gidonun üstünde uçuşa geçtim güzeldiEvet arkadaşlar geçen yıl Ramazan ayındaki düşüş klasiğime bir Ramazan İftariyesi daha ekledim.Çok sağlam uçtum , nasıl olduğunu da anlayamadım.
Bir anda dikkatim dağıldı ve aksiyon filmlerindeki gibi sağlam taklalar. Düştüğüme hiç üzülmedim fakat o an için kameraya çekilmiş olmayı çok isterdim. Ön vites kolu kırıldı ,yol bilgisayarı kafayı yedi ama fazla bir hasar yok bisiklette. Giyim ekipmanı sağlamdı çok şükür ve darbenin çoğunluğunu emdiler.
![]()
Geçmiş olsun..Evet arkadaşlar geçen yıl Ramazan ayındaki düşüş klasiğime bir Ramazan İftariyesi daha ekledim.Çok sağlam uçtum , nasıl olduğunu da anlayamadım.
Bir anda dikkatim dağıldı ve aksiyon filmlerindeki gibi sağlam taklalar. Düştüğüme hiç üzülmedim fakat o an için kameraya çekilmiş olmayı çok isterdim. Ön vites kolu kırıldı ,yol bilgisayarı kafayı yedi ama fazla bir hasar yok bisiklette. Giyim ekipmanı sağlamdı çok şükür ve darbenin çoğunluğunu emdiler.
![]()
Geçmiş olsun abi olur öyle aksiyon sahneleri. Ben de bi ara su içerken ön freni koydum gidonun üstünde uçuşa geçtim güzeldi
Sağolun arkadaşlar. İyiyim çok şükür. Kullanılan ekipman bisikletten daha önemli onu bugün bir kez daha test ettik.Geçmiş olsun..
Büyük geçmiş olsun,vücut susuz kaldı diyemi oldu acaba,benimde hafif gözlerim kararıyor eve gelince.Evet arkadaşlar geçen yıl Ramazan ayındaki düşüş klasiğime bir Ramazan İftariyesi daha ekledim.Çok sağlam uçtum , nasıl olduğunu da anlayamadım.
![]()
Ne giyiyorsun Ağabey sen. O nasıl giyim ekipmanıymış öyleGiyim ekipmanı sağlamdı çok şükür ve darbenin çoğunluğunu emdiler.![]()
Yok iki korna dikkatimi dağıttı. Büyük bir ihtimalle ön fren yaptım . Sağolasın Eyvallah.Anneler günü ve akşam için çiğdem çitleme turu 😁
Büyük geçmiş olsun,vücut susuz kaldı diyemi oldu acaba,benimde hafif gözlerim kararıyor eve gelince.
Sağolasın. Pantolon , ve üst haşortmanda hiç esneme yok. Dizlerim , ellerim ve dirseklerim içerden yaralanmış olduğu halde o düşüşe hiç bir yırtılma yıpranma yok elbiselerde. Pantolon sağlam kışlık softsell kalın ve esnek. Üstte aynı kalınlıkda ve altta içlik iş gördü. İlk mukavemet onlara oldu. Kışlık eldivenimin ilk katmanı iki tarafta yırtıldı. İçine biraz pamuk basayım kullanmaya devam.@necmeddin Geçmiş olsun Necmeddin Ağabey
Ne giyiyorsun Ağabey sen. O nasıl giyim ekipmanıymış öyleSüper kahraman kostümü falan mı? Süperman usülü mavi tayt üstü kırmızı don deme sakın
![]()
Geçmiş olsun.Evet arkadaşlar geçen yıl Ramazan ayındaki düşüş klasiğime bir Ramazan İftariyesi daha ekledim.Çok sağlam uçtum , nasıl olduğunu da anlayamadım.
![]()
Geçmiş olsun Necmeddin hocam.Evet arkadaşlar geçen yıl Ramazan ayındaki düşüş klasiğime bir Ramazan İftariyesi daha ekledim.Çok sağlam uçtum , nasıl olduğunu da anlayamadım.
![]()
Geçmiş olsun.
Dizlere dikkat. Bir kere yaralandı mı zor iyileşiyor
Sağolun, varolun.Geçmiş olsun Necmeddin hocam.
20 km kadar sürdüm. Bir memur aracıyla durup gençler yasak var lisans var mı dedi ve bıraktı.Resmen laf olsun diye durdular aksiyon arıyorlar sanırım263253 dosyayı görüntüle263254 dosyayı görüntüle
Evet arkadaşlar geçen yıl Ramazan ayındaki düşüş klasiğime bir Ramazan İftariyesi daha ekledim.Çok sağlam uçtum , nasıl olduğunu da anlayamadım.
![]()
Geçmiş olsun abi,daha dikkatli ol lütfen.Evet arkadaşlar geçen yıl Ramazan ayındaki düşüş klasiğime bir Ramazan İftariyesi daha ekledim.Çok sağlam uçtum , nasıl olduğunu da anlayamadım.
![]()
Sağolasın.Geçmiş olsun abi,daha dikkatli ol lütfen.
hocam düz yol varmış aşşaya doğru ak git yawSıcak denizlere inmek hayalini gerçekleştirdim.
Bütün yollar tutulmuş🚔hocam düz yol varmış aşşaya doğru ak git yaw![]()