Bilge dönmez
Daimi Üye
- Tepki
- 345
- İsim
- bilge dönmez
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Ara sokaklardan inilmiş, bitki örtüsü ile kamufle olunmuş. Jandarma dan mı kaçıyorsunuz 😱
Ara sokaklardan inilmiş, bitki örtüsü ile kamufle olunmuş. Jandarma dan mı kaçıyorsunuz 😱
Jandarma bölgesine kaçiyorum. Polis sıkı tutuyor. Derenin bir tarafı polis diğer tarafi jandarma. Normalde bile kimse denize girmez buralarda. 😉 ıssız ada gibidir.Ara sokaklardan inilmiş, bitki örtüsü ile kamufle olunmuş. Jandarma dan mı kaçıyorsunuz 😱
Son "kapanma"(!)dan önce bireysel lisans çıkarmıştım ve CİMER üzerinden kaymakamlığa yazıp kısıtlama günlerinde bisiklet sürüp süremeyeceğimi sormuş, "lisansınızı ibraz ederseniz sorun olmaz" (o sırada ikamet ettiğim Bodrum Kaymakamlığı'nın) cevabını lisansım ile yanıma alıp Pazar günleri bayağı bir yol yapmıştım, hiç durdurmamışlardı ancak beni koruyan bir yazı/lisansın varlığı rahat hissettiriyordu. Bu defa, yanılmıyorsam ferdi lisans yeterli olmuyor, üstelik Antalya'ya taşındım ve Bodrum Kaymakamlık yazısı pek bir anlam ifade etmiyor. Buranın güvenlik güçlerinin yaklaşımı hakkında da hiçbir fikrim yok. Ferdi lisans ile kısıtlamada bisiklet sürme konusundaki fikriniz, bu yörede oturanlar için Antalya polisinin yaklaşımı ve sürüş için önerebileceğiniz rotalar/parkurlar?
GGeçmiş olsun abi,daha dikkatli ol lütfen.
Geçmiş olsunSağolasın.Aslında sağlam bir MTB parkuru yapmak lazım. Düşmek iyi geldi. Şimdilerde canım yansada ruhen çok iyiyim. Arada bir uçmak lazım.
Havada takla atmayı ve yerde yuvarlanmayı bilmiyorsanız, bir an önce öğrenin.![]()
Bende triban 100 ile tek el dönmeye çalışınca üstelik ilk defa yol bisikleti sürerken bir güzel düşmüştüm sağ olsun doblocu dayının birisi yıllardır bu anı gözlemiş olacak ki "açılın ben doblocuyum" edasıyla koştura koştura geldi elindeki ilk yardım çantasıyla pansuman yapmıştı,her şey bir yana daha kötüsü Triban 100 ün ilk günü olmasıydı !Sağolasın.Aslında sağlam bir MTB parkuru yapmak lazım. Düşmek iyi geldi. Şimdilerde canım yansada ruhen çok iyiyim. Arada bir uçmak lazım.
Havada takla atmayı ve yerde yuvarlanmayı bilmiyorsanız, bir an önce öğrenin.![]()
Istanbul Besiktas - Istinye sahil yolunda polislerin tutumu nasil, tecrubesi olan yazarsa sevinirim. Kiziltoprak - Pendik arasi 6-7 surus yaptim ve hic sorun yasamadim, bilginize.