hamlet2006
Cırbağa dedesi
- Tepki
- 34.666
- İsim
- Süleyman
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Senin şu durumunu yakın arkadaşım Dr Miyaveddin ibni Mırmır' a sordum.Gerçekten Cavit beni çok kötü etkiledi. Neden bilmiyorum geçtiğim yoldan tekrar geçmemek, yolu kesmemek için halka çizmeye çalışıyorum.😅
Aha son örnek, keserse Starava'yı kapatıyorum.🤣
Bu arkadaş.
Dedim ki durum böyleyken böyle, şöyleyken yine böyle.
Dedi ki "Arkadaşın @Cemal Ç. korona zamanı Fransanın Saint Quentin bölgesinden geçerken, muhtemelen esneyecem derkene ağzını ayırmış. Tam bu sırada Alemci olan Fransa mutasyonlu corana virüslerinden biri, kafası da güzel olunca, akciğere gideceğine senin arkadaşın beynine gitmiş. Orada Cemalin beynini "emcüklemiş". Beyin kimyasının, nörotransmitterlerin kanına girmiş, gördüğüm kadarıyla devamlı yuvarlak çizip, yuvarlağı da kesmemeye çalıştığına göre "obsesif kompulsif bozukluk" olmuş olabilir.
Peki dedim sevgili dostum Miyaveddin peki @Cemal Ç. yaşıyacak mı dedim.
O kadar sakarlıkla bi şey olmadıysa bi bok olmaz ona. Allah koruyor dedi.
Yav dedim doktor bey iyicene bi baktırsak dedim. Tamam peki dedi, Cemalin röntgeni Dr Miyaveddin, hocasına gönderdi.
Benim arkadaşın hocasına sordum. Röntgende ne gördünüz hocam dedim. "Hevesi kursağında kalmış" dedi
Tamam hocam, biliyom ben bu Cemalin hevesini. Benim bir günde 430 km mesafe rekorumu kramadığı için @Cemal Ç. böyle dedim.