Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
IMG_20210514_113309.jpg

Ve sonra Nazım :-Sadece virüse değil, zulme, baskıya, haksızlığa, yasağa rağmen sürün, yolunuz açık olsun dedi...

Scudo
Evde oturduğum yeter. Bugünden itibaren canım istedikçe bugün yaptığım gibi dağa çıkacağım.
IMG_20210514_140158.jpg

Dağa çıkarak yeni topladığım bisikleti ilk defa toprakla buluşturabildim. Kapanma süresince evin önünde yaptığım bisikletin sınırlarını keşfetme çabalarım ve trackstand hareketinde ilerleyişim teknik iniş ve çıkışlarda aşırı faydalı oldu.

Söylemeden edemeyeceğim, evin önünde yediğim tozu dağda 3 kişi arka arkaya inerken yemedim :snzdglsn:

263805 dosyayı görüntüle

Bayram sabahı turu. Ramazan bayramınız kutlu olsun. Jandarmaların da bayramını kutladık.

Sürüş yaptığınız güzergâhı çatalca-büyükçekmece yoluna benzettim. Dediğim doğru işe merak ettim açıkçası çevirmeler sorun oldu mu?

Ben sağlık sorunu nedeni ile bu kapanma esnasında zaten çıkamayacaktım. Ama ilerisi için merak ediyorum, triathlon lisansım var, onunla çıksam sorun olur mu?

• Beğen
Tepkiler: Tutmosis89
Sürüş yaptığınız güzergâhı çatalca-büyükçekmece yoluna benzettim. Dediğim doğru işe merak ettim açıkçası çevirmeler sorun oldu mu?

Ben sağlık sorunu nedeni ile bu kapanma esnasında zaten çıkamayacaktım. Ama ilerisi için merak ediyorum, triathlon lisansım var, onunla çıksam sorun olur mu?
Evet Çatalca Büyükçekmece yolu. Subaşı istikameti. Dönüşte jandarmaya selam verip geçtik.

14 Mayıs Cuma günü çıkayım bir tur atayım dedim ayaklarım bisiklet sürmemekten ağırıyordu; çıktım turumu atıyorum tam köşeden dönecekken hoop TOMA çıktı karşıma neyseki birşey demediler.. :komik:

Tecrübeyle sabit toplu halde yapilan; kutlama, kongre, kavga, cenaze gibi etkinliklere ceza yok.150 kisilik peleton yapmaya davet ediyorum sizi.

Geri