Burak Altaç
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.967
- İsim
- Burak Altaç
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bisiklet üzerinde gerek yok bence. Ben kendim lastikleri kulağımda maske çene altında tutuyorum bisiklet üzerinde. Polis VS sorarsa ahaaaaa da burada demek için. Rampalardan nefes sorunu yaşatıyor şahsen bana. Bisiklet üzerinden inince hemen ağız ve burnumu kapatıyorum.Ben her gün işe gidip geliyorum. Maskemi de takıyorum. Bence takılması gerek. Kimse başına gelmeden ciddiye almıyor. İnşallah yaşamazsınız; ama bir yakınınıza sizin yüzünüzden bulaştığını düşünün bence.
Çok geçmiş olsun. Atlatırsınız karamsarlığa kapılmayın. Yalnızca benim sitede 9 kişi atlattı ve hepsi bomba gibi 👍iyi düşünün herşey güzel olsun👍Virüse rağmen kısmını geride bırakarak gün itibariyle virüsle birlikte kısmına geçmiş bulunuyorum. Herkese sıhhat ve afiyetler dilerim.
240186 dosyayı görüntüle
Biraz mı abarttın Maşallah Müdür sağlam sürüş yapmışsın.Hazır bu hafta hanım Bolu'da arkadaşlarıyken ve bisikletçi misafirim varken bu hafta biraz abarttık
240439 dosyayı görüntüle
240440 dosyayı görüntüle
Dön baba dönelim-idman sürüşlerimi gören, takip eden beş yaşında ki çocuk bile anlar kasaba içinde olduğunu.
Aslında Caudry'ye ben kasaba diyorum. 25000 nüfuslu şehir mi olur yav.😅Ben de Caudry'nin muhtarıyım, ordan biliyom.Pardon Caudry arrondisement (arondizman diye okunuyor) nın başganıyem.
![]()
![]()
Akıl yaşta değil başta demişlerAslında Caudry'ye ben kasaba diyorum. 25000 nüfuslu şehir mi olur yav.😅
Aslında on yıldır hiç duymadım arındırmak dendiğini.
Ben hep derim, beş yaşında ki çocuktan bile bir şey öğrenebilirim diye.🙂
Otomatik klavyenin azizliğine uğradım. "Arrondisement" olacaktı orası.😅Aslında on yıldır hiç duymadım arındırmak dendiğini
Bana ne bakıyorsun ben de ''beş yaşında çocuğum''.Ben hiç duymadım.Otomatik klavyenin azizliğine uğradım. "Arrondisement" olacaktı orası.😅
@sccetin Necmeddin abinin mesajını okuyup "ne abartması yahu adam 67 km sürmüş" bir daha bakayım neymiş diyordum ki 671 olduğunu gördümBiraz mı abarttın Maşallah Müdür sağlam sürüş yapmışsın.![]()
Gevrek sadece bir sıfattır bir İzmirli olarak söylüyorum@Mustang54 simitsiz olur, İzmir'de simit yok gevrek var. 'Tase çıttır gevireek' Gevreksiz ve boyozsuz olmaz.