Sevgili dostlarım, sevgili arkadaşlarım, sevgili pedaldaşlarım,
Göstermiş olduğunuz ilgi ve alakaya ayrı ayrı teşekkür ederim. Bisiklet ve doğa kardeşliğinin birer kıymetli üyesi olarak hepinizi bütün ictenliğimle selamlıyorum. Hepinize sağlık, sıhhat ve afiyetler diliyorum.
Kanuninin dediği üzere şu hayatta bir nefes sıhhatin yerini tutacak hiç bir şey yok. Bende bu prensibi, kendisine yaşam biçimi yapmış olan bisiklet camiasının bir ferdi olmaktan son derece mutluyum.
Hastalık tipik belirtilerle başladı. Bilinenin aksine bir davetsiz misafir gibi aniden geldi. Bir gün önce herşey gayet normal iken sabah ateşlenmistim. Şu anda tipik belirtileri var: vücutta kırgınlık ve halsizlik, eklem ve kas ağrıları, tat ve koku kaybı, gözde yaşarma, ağız kuruluğu.
Hayatım boyunca vücudumla hep barışık yasadım. Ona zulüm etmedim. Zararlı hiçbir alışkanlığım olmadı, on yıldır da bisikleti aktif olarak kullanmaktayım.
Evet biraz uzattım, bu yazdıklarım bir farkındalık halinin altını çizebilmek içindir. Bisikletforumun onurlu üyesi olan sizler zaten sağlıklı yaşam noktasında son derece bilinçli olan kişilersiniz. Hiç şüpheniz olmasın ki vücut denilen insana bahsedilmiş bu en değerli sermayeye yatırım yapanlar emeklerinin karşılığını mutlaka alacaklardır.
Hepinize sağlık sıhhatli günler diliyorum.