Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Rüzgarda sürmekten nefret ediyorum 😀
IMG_20200912_234249.jpg

Scudo
Bugünde misi köyü yapalım dedik. Yarına Allah kerim. Her zamanki gibi boş gezmek olmaz, çantamızda sokak kedileri için 5 kg kuru mamamız var👍240364 dosyayı görüntüle
Ben her gün işe gidip geliyorum. Maskemi de takıyorum. Bence takılması gerek. Kimse başına gelmeden ciddiye almıyor. İnşallah yaşamazsınız; ama bir yakınınıza sizin yüzünüzden bulaştığını düşünün bence.
Bisiklet üzerinde gerek yok bence. Ben kendim lastikleri kulağımda maske çene altında tutuyorum bisiklet üzerinde. Polis VS sorarsa ahaaaaa da burada demek için. Rampalardan nefes sorunu yaşatıyor şahsen bana. Bisiklet üzerinden inince hemen ağız ve burnumu kapatıyorum.
Virüse rağmen kısmını geride bırakarak gün itibariyle virüsle birlikte kısmına geçmiş bulunuyorum. Herkese sıhhat ve afiyetler dilerim.
240186 dosyayı görüntüle
Çok geçmiş olsun. Atlatırsınız karamsarlığa kapılmayın. Yalnızca benim sitede 9 kişi atlattı ve hepsi bomba gibi 👍iyi düşünün herşey güzel olsun👍

Son düzenleme:
2/3gün binmeyince çok mutsuz ve huzursuz hissettim kendimi🧐,gece 10da mesaim bitip eve gelince hanıma dedim ben bi fıtı fıtı 10km yapayım😁 ne kask ne ayakkabı delirdin herhalde demesine kalmadan attım sokağa kendimi atmaz olaydım😡 en az 3kere araca çarpılma tehlikesi,bisiklet yoluna fırlama süretiyle 6/7 kere yaya ile olası bir kaza tehlikesi,2 kere scooter sürtüşmesi,en az 5 kere kiralık bisikletle kafa kafaya gelme tehlikesi,bisiklet yolunda sallana sallana yürüyen en az 10 kişiyle ters ters bakışma 👀gerginliği olaylarıyla karşı karşıya geldim! Ama olsun bisiklete binmek hepsini unutturdu😂 Sabah binmenin canını yiyim be 👍
23EB1F56-DD7E-42AA-B847-52E31B72ADF1.jpeg

Son düzenleme:
Dünkü kaza sertmiş sanırım. Sol bacağımda, kasık bölgesinde kas ağrısı gibi bir şey var.😕
Belki de platin olduğundandır, bilemedim şimdi.🤣
Screenshot_20200913-182410_Strava.jpg

Son düzenleme:
@necmeddin Necmeddin ağabey
Büyük sırrı çözdüm,büyük resme bakmayı geçtim büyük resmin arkasına bile baktım

@Cemal Ç. Her daim batı rüzgarlarını arkasına alıp hep batıdan doğuya doğru dönüyor.:snzdglsn:
@Cemal Ç. nin bisiklete bindiği yerlerin ikinci bir özelliği de dön baba dönerimleri şehrin içindeki sokaklarda, yani kafa rüzgarının en az olduğu bölgelerde yapıyor:snzdglsn:
Ben kül yutmam.:tskler:

Mavi ok rüzgarı kısmen sağdan aldım.
Sarı ok kısmen arkamdan geldi.
Yeşil ok genelde kafa rüzgarıyla gittim.
Güney-güney batıdan esiyordu rüzgar.
20200913_205509.jpg

Dön baba dönelim-idman sürüşlerimi gören, takip eden beş yaşında ki çocuk bile anlar kasaba içinde olduğunu.😁
Bende yalan yok, kandırmaca yok. Neyse o...😉

Son düzenleme:
Dön baba dönelim-idman sürüşlerimi gören, takip eden beş yaşında ki çocuk bile anlar kasaba içinde olduğunu.

Ben de Caudry'nin muhtarıyım, ordan biliyom.;) Pardon Caudry arrondisement (arondizman diye okunuyor) nın başganıyem. :ssrtcbya: :booo:

Ben de Caudry'nin muhtarıyım, ordan biliyom.;) Pardon Caudry arrondisement (arondizman diye okunuyor) nın başganıyem. :ssrtcbya: :booo:
Aslında Caudry'ye ben kasaba diyorum. 25000 nüfuslu şehir mi olur yav.😅
Aslında on yıldır hiç duymadım arındırmak dendiğini.
Ben hep derim, beş yaşında ki çocuktan bile bir şey öğrenebilirim diye.🙂

• İnanılmaz
Tepkiler: necmeddin
Aslında Caudry'ye ben kasaba diyorum. 25000 nüfuslu şehir mi olur yav.😅
Aslında on yıldır hiç duymadım arındırmak dendiğini.
Ben hep derim, beş yaşında ki çocuktan bile bir şey öğrenebilirim diye.🙂
Akıl yaşta değil başta demişler ;)

• İnanılmaz
Tepkiler: necmeddin
Bu arada @Süper Dede Mümtaz Ağabey Trabzona 100 km kala kamp attı. Bugün 170 km kadar yol aldı. Yarın inşallah turunu tamamlayacak. :harika:

IMG-20200913-WA0002.jpg

IMG-20200913-WA0005.jpg

IMG-20200913-WA0004.jpg

Toplamda 1300 km ye yakın pedalladı. Maşallah.😍:harika:

@Cemal Ç. ve @hamlet2006 boş yere kavga çıkartmayın . İkinizde çocuk ruhlusunuz.
@Süper Dede abi bir iki kamp fotoğrafı at bari. :)

Son düzenleme:
Biraz mı abarttın Maşallah Müdür sağlam sürüş yapmışsın. :harika:
@sccetin Necmeddin abinin mesajını okuyup "ne abartması yahu adam 67 km sürmüş" bir daha bakayım neymiş diyordum ki 671 olduğunu gördüm :D Maşallah diyelim.

@Cemal Ç. 'nin kaza görmüş hali benden iyi sürüyor 2 haftada bir çıkabiliyorum onunla da 15 km yapınca öf püf etmeye başlıyorum. İşte bütün gün otur, eve git yemek bulaşık duş derken geçip gidiyor hiç bir şeye vaktim kalmaz oldu. Sabah 7'de çıkıp öğlen geri 3'te işe geleceğim en çokta bu vardiya işi yorar oldu. Denizli'ye 220 km yol var nasıl gideceğim diye düşünmüyor değilim ama Manisa'dan bir kurtulma gitme isteği var ki içimde ne Ankara'daki kum fırtınası, ne Denizli'deki sağanak yağmur engel olabilir istiyorsa 5 gün sürsün gideceğim. 12 gün izin var 2 gün durar geri gelirim :)

@necmeddin Mümtaz abiye bol selam söyle kazasız belasız sürsün. @Süper Dede sana özenmemek elde değil.

Dün sonunda , epeydir planladığım " ilk 100km" turumu yaptım . Toplamda 108km oldu ve kısıtlı zamanda yapmak son 10km yi ciddi çok zor hale getirdi :)

Uzun turlar için erkenden yol almalı ki; bolca dinlenme molaları verilsin , yoksa epey zorluyor..

11 eylul ilk 100km.JPG

108km_strava.png

(link)

@Mustang54 Izmirde 20 yıl yaşamış ve erken çocukluğunda her yaz gevrek satmış biri olarak sokakta simit diye satıldığını hiç duymadım.
Gevrek sıfattır, isimdir, fiildir beni bağlamaz. İzmir diyince aklıma gevrek gelir, simit gelmez. 🤣

Son düzenleme:
Geri