Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Scudo
Sayın @HakanAydn asla sayın @necmeddin hocama çatmak, alay etmek amaçlı yazmadım. Kendisi kalp kıramadığı için affına sığınarak ufak bir şaka amaçlı çatma diyelim. 😅
Umarım ters anına denk gelmemiştir.

@necmeddin Yok, Yozgat sonrası binmedim..😐..Hava da çok sıcak, oda etkiliyor..Ama ufaktan istek uyanmaya başladı tekrar..Haftaya yokuşsuz rotada başlarım gibi geliyor..Zaten eylülde Antalya planı hala gündemde...Hayırlısı Necmeddin...Sen ne durumdasın?
Abi bu hafta ortalamam düşük 135 km civarı oldu. Tabi 2 gün eksik aile ziyareti için Çoruma gittim. Onun dışında 25-30 km altına düşmemeye çalışıyorum . Müsait oldukça idmanlarıma devam ediyorum.
Evet @necmeddin bey. Siz sürmüyor musunuz?🤣
Cemal hiç bırakmadım. :) Sabah bir 10 km attım. Öğle sonu çıkacaktım araba kir bağlamış onu yıkadım. Yarına Allah kerimdir . Strawayı unutmazsam çeker atarım. Cemal dilediğin zaman takılabilirsin bana sorun değil canın sağolsun.:harika:

Kankam Antalyaya çalışmaya gitti. Bazı planlar yarı kaldı. Hayırlısı bakalım.

HakanAydn
Teşekkür ederim abim esasında hergün biniyorum ama ukalalık olmasın ve konu canlansın diye bazı günler paylaşıyorum,birde strava alışkanlığım çok yoğun değil çoğu kez unutuyorum veya telefonum eski diye şarjı çabuk bitiyor,çok uzun km ler yapmıyorum ama sabah erken çıkınca işe de geç kalmıyorum,sürmeyince boşlukta hissetmeye başladım 🙁

strava3567875188933320279.jpg
Yeni bir konu açmıştım sürüş grupları var mı diye, bugünkü sürüşümden sonra grup ile sürmem için epey bir vakit olduğuna karar verdim :D Kartal atalar yokuşunu tırmanmak çok zor geldi. Sanırım kondisyon için biraz zamana ihtiyacım var ama oldukça keyifli bir sürüştü. Sevgiyle kalın 🤟

Sayın @FelixTheCat öncelikle sert olmayan yokuşlarda vitesle oynamadan ve kadansınızı çok düşürmeden idman yapmanızı tavsiye ederim.
Ben faydasını gördüm.

@Cemal Ç. zamanla olucak istikrarlı olmam gerekiyor
Hayır @Cemal Ç. den tavsiye alırken 2 kez düşün benden tavsiye alırken de 1 kez düşün. Yoksa bizim gibi düşmekten sürmeye vakit bulamazsın.:koptum:

IMG-20200814-WA0002.jpg

Ne kafa rüzgarı yedim bugün. Her taraftan yedim rüzgarı. Az kalsın bisikletle yine bumpy jumping yapıyordum.:)

Arkadaşlar eriniyormusunuz, tembellik yapıp sürüş mü yapmıyorsunuz bilmiyorum ama ara sıra kutsal başlığımıza yazın. :harika:

Öğle sonu güzeldi ,rüzgar hafif vardı ve tatlı bir sürüş oldu benim için. Yoldan iki kilo kışlık sarımsakta aldım. Covid bu sene de sallayacak Allah göstermesin. Hazırlık yapmak lazım.:kötü:
IMG-20200817-WA0008.jpg

@necmeddin Bu sabah çıkayım dedim, anca balkona çıkabildim..Sonra dönüp klimaya sarıldım..😁..Aslında bir sürü iş var, balığa gidilecek, denize gidilecek, kordonda yürünecek, marmarise bir arkadaşa gitmeliyim üstüne bir sürü ailecek gidilecek mesire yerleri plajlar filan...Ama el atamıyoruz pandemi bezginliğinden..Öylece kaldı işler..☹️..
😁

Geri