Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Scudo
26,5 km sürdüm, sanki bin km sürmüş gibi bıkkınlık vardı.
Abi açılırsın bir haftaya. Yorgunluğun çıkmamıştır henüz. Sadece keyif sürüşü yap bu ara. Bedenden ziyade ruhunu dinlendirmen lazım. :harika:

Bisikleti aldığımdan beri hayalini kurduğum Sivas-Kayseri-Nevşehir/Göreme turuna, şayet bir aksilik olmazsa 4 Eylül sabahı başlıyorum. İşlerin durumuna göre planlan turun çok özel bir güne (4 Eylül Sivas Kongresi) denk gelmesi sebebiyle ismini "Ataya Minnet Turu" koydum ve bu turu kısmet olursa sonraki yıllarda da özel gün olması sebebiyle geleneksel hale getirmeyi planlıyorum.

Turun toplam mesafesi 270KM civarı. En zorlu kısım Sivas-Kayseri arası yaklaşık 190KM. Bu mesafeyi 12 saatlik rahat bir sürüşle tamamlayacağımı düşünüyorum. Tura katılma ihtimali olan arkadaşlarımda var. Eğer katılım olursa, turun daha keyifli olacağını sanıyorum.

Bugüne kadar en uzun mesafem 120KM civarı oldu. O gün bir aksilik olmazsa, uzun tur rekorumuda kırmış olacağım.

Kayseri yol üstü bir durak olması sebebiyle, ilk günün sonunda Kayseri'de konaklama, sonraki sabah erkenden Göreme yolculuğu başlayacak ve bir gecede Göreme'de konaklama olacak. Buradan Sivas'a otobüsle dönecegim. Planım bu...

Dön baba dönelim gece vardiyası #3

Screenshot_20200821-233548_Strava.jpg

Öncelikle çalıştığım iş, ot işi. Ben ot işi diyorum da Türkiye'de "peyzaj (paysage)" diye biliniyor. Sabah 03:00'te kalkıp yaklaşık 200 km yol gidiyor, gün boyu çalışıyor, aynı yolu geri gelerek ortalama 18:00 gibi evde oluyorum. Yani aşşağı-yukarı 400 km.
Bugün biraz talihliydim ve 15:00 gibi evdeydim.😅
Diyeceğim o ki, sayın @Özcan güler 'in gazına gelmeyin.😅 Uyuyun, uykunuzu iyi alın öyle sürün.🤣

Dön baba dönelim gece vardiyası #3

238042 dosyayı görüntüle

Öncelikle çalıştığım iş, ot işi. Ben ot işi diyorum da Türkiye'de "peyzaj (paysage)" diye biliniyor. Sabah 03:00'te kalkıp yaklaşık 200 km yol gidiyor, gün boyu çalışıyor, aynı yolu geri gelerek ortalama 18:00 gibi evde oluyorum. Yani aşşağı-yukarı 400 km.
Bugün biraz talihliydim ve 15:00 gibi evdeydim.😅
Diyeceğim o ki, sayın @Özcan güler 'in gazına gelmeyin.😅 Uyuyun, uykunuzu iyi alın öyle sürün.🤣
Bizim buralarda da peyzaj işine peyzaj işi diyorlar. Ot işine gelince :koptum: çok farklı anlamlar aldı o iş.:)

Yani ot biçiyoz, çim, fidan, ağaç dikiyoz. Bahçıvanım işte yav. Ne derseniz diyin peyzaj demeyeceğim. Hem peyzaj diye de yazılmıyor, paysage yazılıyor. 😏
Deh deh düldül,
deh deh düldül,
sen düldülsün ben karga.
Baaaahçeeeevaaan geldi.🤣

Son düzenleme:
Geri