Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Çok sıcak çook🥵 (link) (rahmetli Eray köseler anıtı)
DA683A10-219C-47F9-B7F5-9BD7A94CB763.jpeg

Scudo
Sıcaktan bir yere çıkamadım bu hafta sonu bende. Sabahtan 20 dereceyle uyanılır mı yav?😓 Tabi nem cabası.

(mesaj-2481611) - Beyaz bisiklet, (link)
Bugünkü çektiğim fotoğraf dediğin gibi trafik kazasında ölen bir çocuk vardı :( onun anısına oraya konulmuştu,heralde önceki beyaza boyalı bisiklette öyle bir durum var,birkaç kişiye sordum bilgileri yok,ama çözücem olayı :harika:

Geçen sefer resim attığım güzergahtan bu sefer video. Deve bağırtan yokuşu başlıyor.

Kuzeydoğu rüzgar geçen sefere göre daha da sertti. Genelde akşam saatleri bir kaç saat hafifliyor diye dönüşü akşama denk getirdim ama rüzgar sağ olsun o gün yavaşlamaya hiç niyeti yoktu.

Sayın üyeler, süren sürene... gaza geldim, çıkayım dedim, 100 km gitsem böyle olmazdım. Daha 15 km sürdüm.😱 Fransa'da asfalt eridiyse kaçacak yer arayın.😵
15969870904056838105736742392018.jpg

Nem o kadar çokki bulut olmadan yağmur yağıyor...%80..15 gündür bisiklete binmedim..İşin ilginci çok istekte yok, zaten bu üzüyor..Çorum-Yozgat yolundaki son 20 km deki çöküşün negatifliği hala devam ediyor..😕..Umarım kalıcı olmaz..Dün küçük motorla gezdim, içimden bir ses hep "doğrusu bu" dedi durdu..

IMG-20190401-WA0002~2.jpeg

Gaz verip gitmek bir mucize, ter yok sıcak yok, matara yok, yolda örselenmek yok, ti' ye alınmak yok...Yozgata giderken insanların küçümseyici, alaylı tavırlarıda çok etkiledi.."dayı nere gediyon", "nabıyon sen bu sıcakta bununla", traktörle yanımdan geçerken pis pis gülüp " hello, hello" diyenler mi ararsın..
Şuan psikoloji bu noktada..🙁

@HakanAydn Bu ülkede birşeyleri yapmak için peygamber sabrı olması lazım abi.Kaldiki o kadar sabır bende yok saydığın nedenlerden bisikleti sattım.Daha fazla dayanamadım.Bu arada yol bisikleti malzeme ihtiyacı olan bana ulaşabilir.Pompa iç lastik aydınlatma vs..

Son düzenleme:
Nem o kadar çokki bulut olmadan yağmur yağıyor...%80..15 gündür bisiklete binmedim..İşin ilginci çok istekte yok, zaten bu üzüyor..Çorum-Yozgat yolundaki son 20 km deki çöküşün negatifliği hala devam ediyor..😕..Umarım kalıcı olmaz..Dün küçük motorla gezdim, içimden bir ses hep "doğrusu bu" dedi durdu..

236794 dosyayı görüntüle
Gaz verip gitmek bir mucize, ter yok sıcak yok, matara yok, yolda örselenmek yok, ti' ye alınmak yok...Yozgata giderken insanların küçümseyici, alaylı tavırlarıda çok etkiledi.."dayı nere gediyon", "nabıyon sen bu sıcakta bununla", traktörle yanımdan geçerken pis pis gülüp " hello, hello" diyenler mi ararsın..
Şuan psikoloji bu noktada..🙁
Home trainer alın yer varsa. Spor amaçlı biniyorsanız eğer parayı fazlasıyla hakediyor. Sıcak yok saydığınız sorunlar yok trafik yok. Haftada 3-4 gün trainer da biniyorum spor için, dışarıda haftada veya onbeşte bir yanımda birisi olursa sırf zevk amaçlı biniyorum. Kondisyonu korumak gerek sonra toplaması zor oluyor

@a.erkan Tur odaklı biniyordum hep, gezmeyi seviyorum, trainer bana koşu bandı gibi geliyor, onu 3 günde terketmiştim..
Sanıyorum havaların serinlemesiyle eski moda dönerim, ya da buradaki binmeyen bisikletçiler tayfasına katılırım..😁

Screenshot_20200809-201919_Strava.jpg
Yeni jargonda coffee ride diyorlar ya ondan ışte. Eve varmama 200 mt kala yağmur bindirdi. Yağmurda da ayrı zevkli oluyor. Keşke para kazanmak için çalışmak zorunda olmasam da her gün pisilet binsem.

Bugünkü çektiğim fotoğraf dediğin gibi trafik kazasında ölen bir çocuk vardı :( onun anısına oraya konulmuştu,heralde önceki beyaza boyalı bisiklette öyle bir durum var,birkaç kişiye sordum bilgileri yok,ama çözücem olayı :harika:
Kazadan sonra kazaya karışan Eray Köseler’e ait bisikletin oraya konulduğunu, ancak bir iyi aile çocuğu tarafından çalınması sonucu mevcuttaki anıtın yapıldığını biliyorum.

Sıcaktan bir yere çıkamadım bu hafta sonu bende. Sabahtan 20 dereceyle uyanılır mı yav?😓 Tabi nem cabası.

20 derece burada şeker bayramı olarak kutlanır :))

Gece 25-26 gündüz 36-37 bir de aşırı nemle bu sıcaklıklar daha bunaltıcı hissediliyor :(
Bugün uzun turumu 72km yaparak , kendi rekorum olan 61km yi devirdim 💪🏻 Yine strava kazası 3 km sonra bir molada başlatmayı akıl edebildim 🧐

Dosyalar

• 292C4C67-4F80-4221-8F55-7614AF1FB0BF.jpeg
    292C4C67-4F80-4221-8F55-7614AF1FB0BF.jpeg
    48,8 KB · Okunma: 29
@TatanQa_tr Türkiye'de 23 yil yasadim ve bunun 20 yili Izmir'de gecti. Sicaga bir hayli aliskindim. Hatta askerden once calistigim bir fabrikanin catisi saçti (ince demir iste) ve 50 dereceleri falan gordum. Ama buranin sicagi baska bir sey. Cok fazla yesillik oldugundan asiri nem oluyor ve nefes aldirmiyor ne yazik ki. Orman icleri yine bir nebze serin oluyor ama haricindeki yerler resmen kavruluyor.:booo:

Dipçe: Ama siz Antalya'daydınız değil mi? Neyse, hiç yazmaya zahmet etmeyiniz. Tanrı kurtarsın sizi.

Son düzenleme:
Grubun adını “güneşe rağmen bisiklete binenler” olarak değiştirelim isterseniz :)

Sabah 5’te çıkıyorsun 8’de bitiriyorsun. Mis :)
Güneş virüsten daha fena vuruyor (en azından bana), daha çok korkutuyor (en azından beni).🤣

Geri