Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Screenshot_20200811-035848_Google.jpg

Bilemedim şimdi. Sıcağa karşı sürmek mi zor, çalışmak mı? Hemde ot işinde. İzin mi kullansaydım acaba?😅

Scudo
@Cemal Ç. Diyarbakır'da sabah 05:30 da 33 dereceydi, yandık tutuştuk...
Aşırı sıcak ve kavurucu rüzgar yüzünden 98. km de ttubr02 ye veda ettim. Devam edebilirdim fakat resmen korktum. Aşırı dehidrasyon ne yapsanız düzelmiyor. Hele o kavurucu rüzgarı yaşamak lazım, sanki fırın kapağı açık ve biz karşısında pedal çeviriyoruz. Tabii doğal olarak dehidrasyon böbrek değerlerini etkiledi ve creatin seviyesi 1.1 olması gerekirken 2.1 seviyelerine çıktı. Zaten geçen yıl böbrek taşı düşürmüştüm, biraz da sıkıntılı olmuştu. Yani tüm bunları bir araya getirince ve yaşımın da etkisiyle korktum ve bıraktım...Bundan böyle bu tür yarışlarda sıcak ortamlardan start almamaya karar verdim. Bir canımız var, onu da koruyalım hiç olmazsa...

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
@Süper Dede ağabey Ttubr hakkında çok bilgim yok, kaç senedir düzenleniyor, sen kaçına katıldın, derecelerin ne?

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@HakanAydn 2018 de transtroy da yaristik, 1200 km yi net beş günde bitirdim. Yirmi altı kişi start aldık oniki kişi bitirdi. Günlük ort 240 km sürdüm..geçen yılki ttubr de 700. Km'de boyun ağrısından bıraktım. Bu seneyi biliyorsun.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
En son motor çarpıp dirseği çatlatmıştık, alçının çıkması, iyileşme süreci vs derken stresten olcak egzama cıktı basıma ! Malum bölgede cıkınca bırak sürmeyi yürüyemez oldum.
Bu yeni kullandığım krem azda olsa hastalıgı geriletti ve azda olsa sürme şansım oldu..
05F4F450-83D2-4B89-AD45-F7B3EB9433A0.jpeg
E4CF6901-38C7-4706-8068-19444CF3B2AF.png

@MertV Geçmiş olsun, arkası kesilsin..😕

• Beğen
@MertV geçmiş olsun. Ekzema olayını hafife alma ve gerekli kontrolleri mutlaka yaptır.

@MertV Geçmiş olsun, arkası kesilsin..😕
Abi en büyük temennim o, kolu güçlendiririm diye deniz kenarı bi yazlıgımız var yüzer güçlendiririm diye gittim, orda da bu illet çıktı.

@necmeddin abi çok okudum ettim, kesinlikle arkası bırakılmayacak bi hastalık,bu hafta kontrol var bakalım ne dicekler....

• Beğen
@MertV geçmiş olsun eski sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle.

• Beğen
@necmeddin Yok, Yozgat sonrası binmedim..😐..Hava da çok sıcak, oda etkiliyor..Ama ufaktan istek uyanmaya başladı tekrar..Haftaya yokuşsuz rotada başlarım gibi geliyor..Zaten eylülde Antalya planı hala gündemde...Hayırlısı Necmeddin...Sen ne durumdasın?

Geri