seko35.50
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 18.001
- Başlangıç
- 1989—90
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
(mesaj-2481611) - Beyaz bisiklet, (link)Çok sıcak çook🥵 (link) (rahmetli Eray köseler anıtı)236784 dosyayı görüntüle
Bugünkü çektiğim fotoğraf dediğin gibi trafik kazasında ölen bir çocuk vardı(mesaj-2481611) - Beyaz bisiklet, (link)
Home trainer alın yer varsa. Spor amaçlı biniyorsanız eğer parayı fazlasıyla hakediyor. Sıcak yok saydığınız sorunlar yok trafik yok. Haftada 3-4 gün trainer da biniyorum spor için, dışarıda haftada veya onbeşte bir yanımda birisi olursa sırf zevk amaçlı biniyorum. Kondisyonu korumak gerek sonra toplaması zor oluyorNem o kadar çokki bulut olmadan yağmur yağıyor...%80..15 gündür bisiklete binmedim..İşin ilginci çok istekte yok, zaten bu üzüyor..Çorum-Yozgat yolundaki son 20 km deki çöküşün negatifliği hala devam ediyor..😕..Umarım kalıcı olmaz..Dün küçük motorla gezdim, içimden bir ses hep "doğrusu bu" dedi durdu..
236794 dosyayı görüntüle
Gaz verip gitmek bir mucize, ter yok sıcak yok, matara yok, yolda örselenmek yok, ti' ye alınmak yok...Yozgata giderken insanların küçümseyici, alaylı tavırlarıda çok etkiledi.."dayı nere gediyon", "nabıyon sen bu sıcakta bununla", traktörle yanımdan geçerken pis pis gülüp " hello, hello" diyenler mi ararsın..
Şuan psikoloji bu noktada..🙁
Kazadan sonra kazaya karışan Eray Köseler’e ait bisikletin oraya konulduğunu, ancak bir iyi aile çocuğu tarafından çalınması sonucu mevcuttaki anıtın yapıldığını biliyorum.Bugünkü çektiğim fotoğraf dediğin gibi trafik kazasında ölen bir çocuk vardıonun anısına oraya konulmuştu,heralde önceki beyaza boyalı bisiklette öyle bir durum var,birkaç kişiye sordum bilgileri yok,ama çözücem olayı
![]()
Sıcaktan bir yere çıkamadım bu hafta sonu bende. Sabahtan 20 dereceyle uyanılır mı yav?😓 Tabi nem cabası.
Güneş virüsten daha fena vuruyor (en azından bana), daha çok korkutuyor (en azından beni).🤣Grubun adını “güneşe rağmen bisiklete binenler” olarak değiştirelim isterseniz
Sabah 5’te çıkıyorsun 8’de bitiriyorsun. Mis![]()