MakRo
🤘Forever Metal🤘
- Tepki
- 10.093
- İsim
- Alperen Atman
- Başlangıç
- 1998—99
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Dünya gelinde belirli bir yaş grubu çokta virüsü dikkate almıyor gibi eğlence veya toplu alanlarda normal gibi deva ediyorlar.İlk başlarda çok sıkıldım konu adına göre gitsin diye ama mutlaka birileri çoşturuyor. Koyverdim ucunu, uydum bende, kör topal gidiyoruz.
Virüs bitmeyecek. Salgın yavaşlatılabilir, durdurulabilir hatta bitirilebilir ama insanların (tüm insanların) bu kafasıyla çok zor.
Bize gelince de bayramda sahillerde boş yer yokmuş, ekşi sözlükte bir başlık fotoğrafları gördüğümde daha iyi anladım. Yorumlardan bir kaç tanesi çok haklıydı. "bu kadar kalabalıkta corona olmadan bile bir şey olursun" bu kadar kalabalıkta üst üste suya gireceğine küveti doldururum daha iyi" diyordu haklılarda. Gönül ister ki bitsin ama Ekim kasımdan sonra daha da şahlanacak gibi duruyor. Başlığa gelince strava günlüğünüz ile kafa kafaya gidiyor.
7 gündür çalışıyorum, son 4 gün de 18:30 - 07:30 çalıştım bu sabah izin günüme çıkmam ile telefonu biraz şarj edip biraz yola çıktım. Hem yıllık izinde ki planım için yolu görmek hemde 38t x 11-42 oranı nasıl oluyor anlamak adına sıcak bastırmadan kısa bir tur yaptım. Yol bisikletinden sonra inişlerde ve iniş sonu düz alanda pedal çevirmenin hiç bir anlamı yok yavaşladıkça nerede pedal basmak gerek anlıyorsunuz. Ama tırmanışlar çok daha iyi 🙂
Hayallerimin aracı kokoreççi olmuş.