Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
bu akşam kozyatağından çıkıp maltepe sahile gidip geri gelmeyi planlıyorum. katılmak isteyenleri beklerim.

• Beğen
Tepkiler: Tutmosis89
Scudo
Screenshot_20200805-205228_Strava.jpg

Dün bayramdan sonra ilk defa bisikletin üstüne çıkıp turumu yaptım , baya özlemişim. Bayram süresince sadece 1 defa spor salo boş olunca bisiklete binip 30km tepmiştim.

(link)

cazci
Bizim buralarda gün geçmiyor ki enteresan bir durum yaşanmasın:hhhhhh: biri velespidini beyaza boya badana yapmış ve kilitleyip ıssız bir yere kilitlemiş bırakmış.Ben buradaki mesajı çözemedim,şair acaba ne demeye çalışmış:kötü:

cazci
Bizim buralarda gün geçmiyor ki enteresan bir durum yaşanmasın:hhhhhh: biri velespidini beyaza boya badana yapmış ve kilitleyip ıssız bir yere kilitlemiş bırakmış.Ben buradaki mesajı çözemedim,şair acaba ne demeye çalışmış:kötü:

Yabancı bir kaç sitede gördüğüm kadarı ile daha önce bisiklet ile kaza geçirip hayatını kaybeden bir bisikletçiyi anmak adına kazanın olup hayatını kaybettiği noktaya koyuyorlar. Tabi bizim daha şehir içinde bisiklet kültürü bile gelişmek için debelenirken böyle bir düşünceye sahip birisini pek göremiyorum.

Cervelo R5 takas.
Getirin keskiyi 😂😂
Yabancı bir kaç sitede gördüğüm kadarı ile daha önce bisiklet ile kaza geçirip hayatını kaybeden bir bisikletçiyi anmak adına kazanın olup hayatını kaybettiği noktaya koyuyorlar. Tabi bizim daha şehir içinde bisiklet kültürü bile gelişmek için debelenirken böyle bir düşünceye sahip birisini pek göremiyorum.
Bunu araştırıcam 👍

Ben buradaki mesajı çözemedim,şair acaba ne demeye çalışmış:kötü:
"Bütün renkler aynı hızla kirleniyordu, birinciliği beyaza verdiler"
Şairi de tanırım:Özdemir Asaf

@Tutmosis89 geçen yaz çıktıkta dağı aşalım dedim ben. Sayın @hamlet2006 da "geldiğimiz yoldan dönelim" dedi. "Geldiğimiz yoldan dönmem" diyince Torbalı'ya kadar gidip oradan İzban'a bindik.😅

Geri