Schwarzeagle
Aktif Üye
- Tepki
- 103
- İsim
- Ozan
- Bisiklet
- Sedona
cazci
Bizim buralarda gün geçmiyor ki enteresan bir durum yaşanmasınbiri velespidini beyaza boya badana yapmış ve kilitleyip ıssız bir yere kilitlemiş bırakmış.Ben buradaki mesajı çözemedim,şair acaba ne demeye çalışmış
![]()
Getirin keskiyi 😂😂Cervelo R5 takas.
Bunu araştırıcam 👍Yabancı bir kaç sitede gördüğüm kadarı ile daha önce bisiklet ile kaza geçirip hayatını kaybeden bir bisikletçiyi anmak adına kazanın olup hayatını kaybettiği noktaya koyuyorlar. Tabi bizim daha şehir içinde bisiklet kültürü bile gelişmek için debelenirken böyle bir düşünceye sahip birisini pek göremiyorum.
"Bütün renkler aynı hızla kirleniyordu, birinciliği beyaza verdiler"Ben buradaki mesajı çözemedim,şair acaba ne demeye çalışmış![]()
Adam dönmüş işte sayın @hamlet2006. Size demiştim dağı aşalım, Turgutlu tarafından inelim diye.236681 dosyayı görüntüle30 K bozdağ tırmanışı yordu.
Bozdağ a sürüş yapmayi düşünüyorsanız ödemiş tarafından çıkmanızı tavsiye ederim. Yol çok temiz. Ben sart tan çıktım. Yol berbattı. Hep mıcır. Bir daha kesinlikle bisikletimi o yola sokmam.Adam dönmüş işte sayın @hamlet2006. Size demiştim dağı aşalım, Turgutlu tarafından inelim diye.![]()
Teşekkürler@Tutmosis89 Tebrikler..✌