Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Scudo
Şakayla karışık yanıt verdim geçen gün ama geçmiş olsun.😕 Oysa sadece bir deri yüzülmesi gibi görünüyordu.
İyi kırıkla kurtarmışsınız. Çatlak falan yoksa çabuk iyileşiyor.

Konu sıcakken yazayım .. ne kask takmıştım ne eldiven , gözümdeki gözlük alnımı yere çarpınca paramparça oldu. kör olmadığıma sevindim. kask ve eldiveniniz mutlaka olsun. kazasız sürüşler herkese.
not: tek elle yazdığım için yazım kurallarına uyasım gelmedi.

Bu günkü antrenman :
102. 74 km
4 saat 18' 35"
995m kazanım
77 rpm kadans ort
108 hr ort nabız
Rüzgar kuvvetliydi ben de rüzgara karşı tempo antrenmanı yaptım.
2 x 20' 130 hr ile arası 5' yumuşak pedal. 25-27 km ort ile yaptım.

Sizin teker hiç patlamıyor mu abicim çok merak ettim :)

Teşekkür ederim. Sol elimin boksör kemiği kırılmış .
Çok üzüldüm yaa..Anlatamam yani..Bugün hep frenledim aklıma siz geldikçe...Dünde allahtan kırık yok demiştim..Ne desem bilemiyorum..Acil şifalar kardeşim...

Konu sıcakken yazayım .. ne kask takmıştım ne eldiven , gözümdeki gözlük alnımı yere çarpınca paramparça oldu. kör olmadığıma sevindim. kask ve eldiveniniz mutlaka olsun. kazasız sürüşler herkese.
not: tek elle yazdığım için yazım kurallarına uyasım gelmedi.
Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korumuş.

Bende monza'nın bitmesi ile bir test sürüşü yaptım baktım lastik sürtüyor freni sıkmadığım için tel çıktı, "hazır giyinmişim mini tur yapıp geleyim" dedim. Trafikte bir kaç maganda ile sürtüşmem oldu. Bir tanesi solumdaki şerit boşken arkadan kornaya abanarak gelip el kol hareketi yaparak geçti cam açık olunca yanaşıp sığmadın yol demem ile biraz laf etti, baktım kalıplı birisi iş çıkıl saatinden kalabalık yolda aralardan giderek atlattım. İkinci durumda da benzer şekilde korna ve el kol hareketi yaparak geçen şahsiyeti ilerde motorize polis gördü ve çevirdi. Üçüncü ve son durum önümde seyir halindeki araç birden sinyal vermeden sağ ani bir hareket ile yanaşınca ben durdum, arkamdaki araç korna yaptı öndeki gösterdim. Duran aracın solunda geçerken "beyefendi keşke durmadan önce sinyal verseydiniz" dedi devam ediyorken ana avrad sövdüğünü işitmem ve günün stresi ile geri döndüm. Camı falan kapadı, gözüm döndü kapıyı denedim. Sonra bekleyince camı açtı esnaf falan kalabalıktı zaten etraf. "Yaşından utan insan gibi uyardım yanında torunun varken ana avrad sövmenin sebebi ne?, Yiyorsa çıksana lan arabdan" diyince "pardon evladım yaşlılık unutmuşum" dedi, galiba kask aynamı kamera sandı. Normalde hiç böyle değilimdir ama iş yerindeki saçma sistemden kaynaklı ve gün içinde keyif almak adına çıktığım turu zehir eden insanlar sağ olsun, karakterimin dışına çıkıp bende magandalık yapmış oldum.

@Ronin45 Abi çok geçmiş olsun. Durumun bu kadar ciddi olduğu resimlerden çok belli olmuyordu.

Dosyalar

• magandalar ile kol kola.JPG
    magandalar ile kol kola.JPG
    90,9 KB · Okunma: 42
Bir saat gecikmeli ama "vira bismillah" diyek.😉
15950442783152368555324571256573.jpg

Ekleme;
Hedef Amiens, Noyon, Saint-Quentin olacaktı. Eve varınca toplam 200+ diyecektim ya, oynamıyom ben ya. :snzdglsn: Sürekli gittiğim yönden, 12, 1 arasından kafa rüzgarı yiyorum. 45. km'deyim, 15 km sonra sise girdim. Güneş yok. Sözde bugün hep güneşliydi.
100+ yapcez gari. :D
1595052306883660260563148459930.jpg

Son düzenleme:
Strava kalleştir! :koptum:
Screenshot_20200718-141638_Strava.jpg

Para ödemiyoruz diye ne kadar yanlış yönlendirdi beni kim bilir? Km saatinden veriler. Çok fark yok gibi ama üç beş defada fark açılır.:D
20200718_134705.jpg

20200718_134736.jpg

20200718_134721.jpg

Evden çıkış ve giriş 07:55. Decathlon'a falan uğradım, çok oyalanmışım. :D

Bende şu an gece gezisindeyim. 10 km falan. Kayıt almıyorum ama sayılmaz değil mi? Gün atladı ya.😅
15951113837171822653456217638390.jpg

Geri