MertV
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.486
- İsim
- Mert
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
@everhard Kızılaydan Oran'a nereden çıkıyorsunuz?..😁..Yani pek bir alternatif yok..Bravo...
Labaratuvarım olsaydı incelemeye alırdım. Maşallah Abi ben bisiklet sürmüyorum gumda oynuyorum.Biraz ortalığı karıştırayım : Eylülden bu yana 13.871 km olmuş...![]()
İnan bana 2-3 bin km geriden geliyorum. Hava izin vermedi bu sene. Çok soğuk ve yağışlı bir kış geçirdik. Yağış hala bırakmadı yakamızı bu arada...Labaratuvarım olsaydı incelemeye alırdım. Maşallah Abi ben bisiklet sürmüyorum gumda oynuyorum.@seko35.50 abi benim gibi bir adama yapılır mı bu avantaj verdik 8000 km fark atmış. Yetmemiş gibi mütevazı şekilde 14000 km den bahsediyor. Bu sayılmaz bu Eylülden itibaren başlıyalım .
![]()
Bende kışın ortalama bir ayda 600 falan yaptım bak haberim yoktu @Süper Dede dedeciğim TTUBR başlığı bana cips reklamı gibi geliyordu.İnan bana 2-3 bin km geriden geliyorum. Hava izin vermedi bu sene. Çok soğuk ve yağışlı bir kış geçirdik. Yağış hala bırakmadı yakamızı bu arada...
Abi yarın Amasya ya gidiyorum bir aksaklık olmazsa. Bir haftadır köydeydim iş güç. Hanımda sürekli fırçalıyor çocuklara da sürdür diye. Onlarlada 3-5 saat takılıyorum. İş yeri şura bura sürekli koşturuyorum bakalım. İnşallah programım yetişecek. Samsun yoluna vurunca herşey netleşir abi.@necmeddin bu sene senin için deneme versiyonu olacak. Ama senden korkulur kardeşim, sen azmedersen yıkarsın ortalığı...![]()
![]()