Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
bu ay çok sıcak geçiyor, 3 3,5 gibi cıkmama rağmen yol gidemiyorum sıcaktan dönüşte aynı...

8A927856-C620-4C86-9C50-CBF09D96DEFC.png

Scudo
@everhard Kızılaydan Oran'a nereden çıkıyorsunuz?..😁..Yani pek bir alternatif yok..Bravo... @Tui Lui Eryaman gölü biz ayrıldığımızda halen atıl su birikintisiydi..😊..4.etap tepe blokları..Tabi sonraları inanılmaz büyümüş, geçerken tanıyamıyoruz. O bölgeler çok uygun bisiklet için evet..

@everhard Kızılaydan Oran'a nereden çıkıyorsunuz?..😁..Yani pek bir alternatif yok..Bravo...

Bir defa çıktım. Kızılay'dan İnönü bulvarı, milli kütüphane'den Eskişehir yolu, oradan Konya yoluna bağlanıp kepekli kavşağından Oran. Resmen canı çıkıyor insanın, bir daha da yapmadım zaten :)

Herkese sağlıklı,mutlu günler.Virüse rağmen değil,virüsten sonra diye yeni başlıkta paylaşım yapmak ümidiyle 🙏 (link)
B3990BDE-E148-4335-AE47-DD106062FEAB.jpeg

@seko35.50 virüsün bizi çok sevdiğini ve kolay kolay gitmeyeceğini varsayıyorum...
O nedenle "Virüsten Sonra" diye bir başlık, tamamen tehlikenin geçtiği günlere geldiğimizi gösterir ama kimse bu tarihi bilmiyor....Üstelik son haftalarda gidişat virüsün yayılmaya devam ettiği yönünde....
Bisikletçiler özelinde doğru olanları yapmaya devam edeceğiz, vatandaş olarak ta sorumluluğu elden bırakmadan... :harika:

Başka konu açıp forumda kalabalık etmemek adına buraya yazayım dedim,pandemi süresince bisiklet sürerken ceza yiyenlere emsal teşkil edebilecek bir karar.Cezalar iptal edilmiş,zaten saçma bir uygulamaydı,vicdanlı bir hakim doğru karar vermiş. (link)

@seko35.50 bu virüsün tek faydası bana bisiklet disiplinini öğretmesi oldu. Ne alaka dediğinizi duyar gibi oluyorum. Hayatımda sürmediğim kadar bu dönemde sürdüm. Yetmedi programlı sürdüm. :)

Biraz ortalığı karıştırayım : Eylülden bu yana 13.871 km olmuş...:):harika:

Biraz ortalığı karıştırayım : Eylülden bu yana 13.871 km olmuş...:):harika:
Labaratuvarım olsaydı incelemeye alırdım. Maşallah Abi ben bisiklet sürmüyorum gumda oynuyorum.:koptum: @seko35.50 abi benim gibi bir adama yapılır mı bu avantaj verdik 8000 km fark atmış. Yetmemiş gibi mütevazı şekilde 14000 km den bahsediyor. Bu sayılmaz bu Eylülden itibaren başlıyalım . :harika:

Labaratuvarım olsaydı incelemeye alırdım. Maşallah Abi ben bisiklet sürmüyorum gumda oynuyorum.:koptum: @seko35.50 abi benim gibi bir adama yapılır mı bu avantaj verdik 8000 km fark atmış. Yetmemiş gibi mütevazı şekilde 14000 km den bahsediyor. Bu sayılmaz bu Eylülden itibaren başlıyalım . :harika:
İnan bana 2-3 bin km geriden geliyorum. Hava izin vermedi bu sene. Çok soğuk ve yağışlı bir kış geçirdik. Yağış hala bırakmadı yakamızı bu arada...

İnan bana 2-3 bin km geriden geliyorum. Hava izin vermedi bu sene. Çok soğuk ve yağışlı bir kış geçirdik. Yağış hala bırakmadı yakamızı bu arada...
Bende kışın ortalama bir ayda 600 falan yaptım bak haberim yoktu @Süper Dede dedeciğim TTUBR başlığı bana cips reklamı gibi geliyordu.:koptum: E mart gibi haberim oldu bu kezde çapım yetmedi. :)

@necmeddin bu sene senin için deneme versiyonu olacak. Ama senden korkulur kardeşim, sen azmedersen yıkarsın ortalığı... :harika: :)

@necmeddin bu sene senin için deneme versiyonu olacak. Ama senden korkulur kardeşim, sen azmedersen yıkarsın ortalığı... :harika: :)
Abi yarın Amasya ya gidiyorum bir aksaklık olmazsa. Bir haftadır köydeydim iş güç. Hanımda sürekli fırçalıyor çocuklara da sürdür diye. Onlarlada 3-5 saat takılıyorum. İş yeri şura bura sürekli koşturuyorum bakalım. İnşallah programım yetişecek. Samsun yoluna vurunca herşey netleşir abi.

Spor yapanlara özel maske mevcut mudur?
Maske içinde darlandırmayacak, terletmeyecek
Koşularda bisiklet sürmelerde hareketli aktivitelerde...
Sanki yokmuş gibi temiz hava sirkülesi sağlıyacak!
Önerileriniz var mı?

Geri