- Tepki
- 19.105
- İsim
- MEHMET CEM SAYGI
- Başlangıç
- 1974—75
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Abi adamın ön tekeri yok,elleri bırakmış,birde akrobasi yapıyor namussuz
Benim desem bu göbekle kimseyi inandıramamAbi adamın ön tekeri yok,elleri bırakmış,birde akrobasi yapıyor namussuzbiz düz yolda tökezliyoruz bu nasıl bir benzetmedir🥰
Aynen durum genelde bu şekilde olması gerektiği gibi.. Solo spor yapan adamın virüsle işi yok zaten.. Hatta kendisi taşıyıcı da olsa kimseye bulaştırma ihtimali yok.geçen hafta trafik polisinin yanından geçtim el işareti yaptı. şöyle sağıma soluma baktım arkadan gelen arabaya yapmışyüzümüze bakan yok
Bilemiyorum sürüşünüz rahat mı ama seleniz çok önde, droplar çok aşağıda gibi geldi bana.Sağanak yağmurda 42 km. Kış yağmuru çekilmiyor ama bahar ve yaz yağmurunda sürmeyi çok seviyorum 😀
265536 dosyayı görüntüle265537 dosyayı görüntüle
Cumartesi çalışan tayfadan biri olarakKisitlamalarda haftasonu için daha önceden hiç bir yaptırım uygulanmadiysa bu rahatlama ile birlikte pazar günleri daha rahat çıkılır diye düşünüyorum.
Dolayısıyla pazar gunlerini de çöpe atmamak için "bas bas bas" yaparım artık 🚴♀️🚵🚴♀️
İzmir sıcağında tavsiyem 05:00 uyanış, vücuda filtre kahve ikramı (sürüşe bağlı 1 adet haşlanmış yumurta), sürüş, eve gelirken simit alma, çayı demleyip-kahvaltıyı hazırlayıp hanımı uyandırma şeklinde olursa temizlikten yırtabilirsiniz belki.Cumartesi çalışan tayfadan biri olarakpazar günü beni evde tutana aşk olsun !!!!!!!!! sabahtan temizliğe yardım eder,içişleri bakanından izini patlatıp öğlen sıcağında kaçarım
![]()
bunu cumartesi bende deneyeceğimİzmir sıcağında tavsiyem 05:00 uyanış, vücuda filtre kahve ikramı (sürüşe bağlı 1 adet haşlanmış yumurta), sürüş, eve gelirken simit alma, çayı demleyip-kahvaltıyı hazırlayıp hanımı uyandırma şeklinde olursa temizlikten yırtabilirsiniz belki.