Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Scudo
Abi adamın ön tekeri yok,elleri bırakmış,birde akrobasi yapıyor namussuz:komik: biz düz yolda tökezliyoruz bu nasıl bir benzetmedir🥰
Benim desem bu göbekle kimseyi inandıramam :).

Sabah sabah yılın ilk oltasını attım.
20210519_061530.jpg

Daha önce de söylediğim gibi bisiklete binmeye mi hasretiz. Bugün resmi tatil + yasak olmayınca fırsattan istifade AVM yerine sokak mağazalarını dolaşarak bir çok ihtiyacımı hallettim.

Resim - 7kule

11.jpg

Akşam iş dönüşü bizim semtin Taksim duraklardaki yolcuları toplamak için önde olan Eminönü hattını geçmek için trafiği tehlikeye atıp duruyordu. Şikayetimi ilettim kayıtlara geçti. Takipçisiyim.

Pazar günleri sürüşe çıkılır mı artık ne dersiniz...

Son düzenleme:
geçen hafta trafik polisinin yanından geçtim el işareti yaptı. şöyle sağıma soluma baktım arkadan gelen arabaya yapmış :D yüzümüze bakan yok
Aynen durum genelde bu şekilde olması gerektiği gibi.. Solo spor yapan adamın virüsle işi yok zaten.. Hatta kendisi taşıyıcı da olsa kimseye bulaştırma ihtimali yok.

Kisitlamalarda haftasonu için daha önceden hiç bir yaptırım uygulanmadiysa bu rahatlama ile birlikte pazar günleri daha rahat çıkılır diye düşünüyorum.

Dolayısıyla pazar gunlerini de çöpe atmamak için "bas bas bas" yaparım artık 🚴‍♀️🚵🚴‍♀️

Kisitlamalarda haftasonu için daha önceden hiç bir yaptırım uygulanmadiysa bu rahatlama ile birlikte pazar günleri daha rahat çıkılır diye düşünüyorum.

Dolayısıyla pazar gunlerini de çöpe atmamak için "bas bas bas" yaparım artık 🚴‍♀️🚵🚴‍♀️
Cumartesi çalışan tayfadan biri olarak :acpsnr: pazar günü beni evde tutana aşk olsun !!!!!!!!! sabahtan temizliğe yardım eder,içişleri bakanından izini patlatıp öğlen sıcağında kaçarım :cool:

Cumartesi çalışan tayfadan biri olarak :acpsnr: pazar günü beni evde tutana aşk olsun !!!!!!!!! sabahtan temizliğe yardım eder,içişleri bakanından izini patlatıp öğlen sıcağında kaçarım :cool:
İzmir sıcağında tavsiyem 05:00 uyanış, vücuda filtre kahve ikramı (sürüşe bağlı 1 adet haşlanmış yumurta), sürüş, eve gelirken simit alma, çayı demleyip-kahvaltıyı hazırlayıp hanımı uyandırma şeklinde olursa temizlikten yırtabilirsiniz belki.

İzmir sıcağında tavsiyem 05:00 uyanış, vücuda filtre kahve ikramı (sürüşe bağlı 1 adet haşlanmış yumurta), sürüş, eve gelirken simit alma, çayı demleyip-kahvaltıyı hazırlayıp hanımı uyandırma şeklinde olursa temizlikten yırtabilirsiniz belki.
bunu cumartesi bende deneyeceğim :D

Anadolu yakası artık tüm polisler biliyor artık, 2-3 kere Polisler durdurdu, lisansınız var mı diye sordular, var dedik devam ettik göstermeye gerek bile kalmadı.
Forumda geçen sene fitili sanırım ben ateşledim lisanslı sporculara izin var mı diye , çok da dalga geçildim ama günün sonunda lisansa polisler ikna olmuş duruyor .

Geri