Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Scudo
@_Madmexx _ @seko35.50 Ohhhoooo iste bu! Bayılırım böyle kafalara 😄

O zaman bol sağlıklı, az polisli, keyifli ve mutlu sürüşler diliyorum 🚴‍♀️🚴

Pazar gününü değerlendirmek, evden cikamadigimiz günlerin acısını çıkarmak gerek 👍

@_Madmexx _ @seko35.50 Ohhhoooo iste bu! Bayılırım böyle kafalara 😄

O zaman bol sağlıklı, az polisli, keyifli ve mutlu sürüşler diliyorum 🚴‍♀️🚴

Pazar gününü değerlendirmek, evden cikamadigimiz günlerin acısını çıkarmak gerek 👍

Aslında, yasaklarda ben de sayın @seko35.50 'yu takip ediyordum. Yaparak degil de, bu başlıkta bakarak:D. Neredee artık o eski yasaklar...:koptum:

Bursa’da 4-5 gündür yağmur korkusundan çıkamadık. Yağdımı, toplasanız 4 gündür Nilüfer’de 3-4 saat yağdı. Ama yine cesaret edemiyorum. Yarın sabahta yağmurlu gösteriyor. Karar veremedim.

Son düzenleme:
Aslında, yasaklarda ben de sayın @seko35.50 'yu takip ediyordum. Yaparak degil de, bu başlıkta bakarak:D. Neredee artık o eski yasaklar...:koptum:
Daha heyecanlı ve atraksiyonluydu,jandarma ve polisle köşe kapmacalar bitti artık,bakmıyorlar bile:koptum:

Ben bugünkü sürüşümü tamamladım.

Çok iyi de oldu cok güzel iyi de oldu :hımm:

IMG_20210620_095126.jpg

Selamlar, gururla 150km sürüş eklenir...:harika:

Tecrübeler paylaşılır;
*Boyun ağrısı olmasa mesafe daha da uzatılabilir.
*Bu mevsimde su tüketimi çok fazla, petrolden destek şart
*Güneş ile bu mesafeler veya fazlası hikaye olur.

Sürüşe aç başladım. 3lt su, 1 kaşarlı sandviç, 1 muz, 1 avuç ceviz+kuru üzüm.

Dönüşte güzel bir kahvaltı...:hhhhhh:

Screenshot_20210626-121642.jpg

Gerekli önlemleri alıp 72 kilometrelik güzel bir tur yaptım.

Maske , mesafe , hijyen kurallarına uyduğum için kafam rahat , cezasız bir şekilde turumu tamamladım.

Gaz Makesiyle Gül Koklanmaz Yeğen.jpg

Son düzenleme:
Gerçekten bisiklet kullanırken maske varsa durumu pek iyi değil o arkadaşların kendilerine eziyet etmekten zevk alıyorlar herhalde.

Geri