Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Ağabey eline sopayı almışsın , yaramazlık yapmayın sürüşü bırakmayın der gibi arka arkaya dizmişsin sürüşlerini. Maşallah diyelim. 😍

254779 dosyayı görüntüle

en solda kudret bey ,ve ekibi, kendisi ile özelden görüşmekteyim ,forumdaki dostlarına selamı var ,beni bi nevi memur etti ,bende kudret beyin ricasını kıramadım ,,kovid 19 genelgesini hatırlattı ,spor bakanlığının iç işleri bakanlığına verdiği genelgeden bahsetti ,fakat iç işlerinden yeni bi kararın çıktığını milli bisikletçilere izin olduğunu,bu durumun lisansı olan amatörlere haksızlık olduğunu yineledi ,arkadaşlarının daveti üzerine bu ct 100 km yaparak gran fondolara hazırlık yaptıklarını söyledi ....
Aleyküm selam. Kudret ağabeye ve cümle arkadaşlara selamımızı iletirsin. Eksik olmayın.:harika:

Scudo
IMG_20210125_121955.jpg

Check out my activity on Strava: (link)
Haftaya başladık

İstanbulda çok güzel yağmur yedim bugün. Hava durumuna bakmadım, iyiki de bakmamışım.

Rüzgarda savrulmaz, güneşte kavrulmaz, yağmura ıslanmaz, karda kayıp düşmezsek eğer gün geldiğinde nasıl diyebileceğiz: "yaşadım"?

Bisiklet tam bu zamanda bir kurtarıcı oldu. Hem kendi bulunduğum ilçedeki günlük alışverişi yapmama yarıyor hem de yakın ilçelere gitmem gerektiğinde acelem yoksa 25-30 km sürüp sporumu yapmama yarıyor. Benzinden de inanılmaz tasarruf yaptırıyor. Mart 2020'den beri bir kez bile toplu taşımayı kullanmadım, zorunda kalıp da kullanmam umarım, hep bisiklet üzerindeyim. Araçla da pandemi başından beri 500-600km yapmışımdır maksimum. Özel kıyafetlerim vs yok, günlük halde sürüşü gerçekleştirip dönüyorum :)

Bugün çıksam en az bir 50 km dönermişim yahu. Sözde yağacaktı, hala yağacak.😒
Bu semere (Selle Italia C2) ilk defa taytsız oturdum ya bilemeyeceğim. 😅
Screenshot_20210127-144900_Maps.jpg

Bisiklet sürmeye çıkmadığım için Strava açmadım. Bir dolandım, geldim.
Güncelleme: 200. sayfa, 4000. ileti.🤣

Son düzenleme:
İş dönüşü yağmur ve fırtına olunca haftanın şu ana kadar olan en hafif trafiğiydi. Yağmurdan (karı tercih ederim sert yağmur bence en zorlusu) arka frende boşalma vardı, yağmura aldırmadan servise de uğradım freni toparlattım birde ufak zincir ve ruble bakımı (pas temizliği ve yağlama).

Yağmur ekipmanlarım sağlam, üstümde klasik başlıklı yağmurluk (başı kaskın içinde), altımda Decathlon'dan geçen sene aldığım pantalon yağmurluk (hiç bir kaçak vermiyor.) Ayağımda da (ayakkabının içinde çorap olmadan) Termal mest su geçirmez çorap ile sıkıntı yaşamıyorum.

Her gün ortalama 30 km. devam.

02.jpg

Arazide 10 şehirde devamında 10 km ye yakın attık . Eve gelince kalorinin binbir türlüsünü aldım. Rüzgar orta halli hava ise güneşli olmasına rağmen 0 civarında. Oğlumla günlük süreşlere devam ediyoruz. Arazi bahara hazırlanırken , dağlarda karlar azalmaya başladı.

20210129_144529.jpg

20210129_144544.jpg

Geri