Samet M.
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.121
- İsim
- Samet
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Ayak parmaklarım dondu. Oraya önlem almam lazım. 🦶🥶
Check out my activity on Strava: (link)
253933 dosyayı görüntüle
Altını kesiyor muyuz? Napıyoruz?Termal mest iyi gelir ☺
Altını kesiyor muyuz? Napıyoruz?
Çamura fazla dalmışım geçen gün. Temizlikten sonra ön maşa kilitlendi. Aletim olmayınca Decathlon'a gittim, durumu anlattım, Lille'e gönderdiler.@Cemal Ç. Yasaklardan biz hiç gidemiyoruz bu ara. Karda MTB ile daha keyifli olur muhtemelen.
Allah kavuştursun dostum, güzel bir ilişkiniz var takipteyizÇamura fazla dalmışım geçen gün. Temizlikten sonra ön maşa kilitlendi. Aletim olmayınca Decathlon'a gittim, durumu anlattım, Lille'e gönderdiler.
Dört yıldır çok ağır şartlar altında kullanmayıp bir anda yüklenince su koyuverdi. Muhtemelen iki hafta ayrıyız deli oğlanla.😅
700X25C silik tekerle (dişli olsada değişmezdi) karda bisiklet sürmem bir daha. En azından yağan kar altında. 😅Sabah evden çıktım hiç bir şey yoktu. 2-3 dakika sonra sepelemeye başladı. Yollarda hafif hafif birikintiler vardı, buzlanma olsa illaki sıkıntı olurdu ama normal karda lastiklerin yol tutuşunda hiç bir sıkıntı yaşamadım. 1-2 zırto hariç araçların normale göre çok daha dikkatli olması kar ile birleşen keyfi katlıyor. Sis gözlüğün buğlaması görüşü biraz düşürse de bildiğim yolda otomatik pilotta dikkatli şekilde gideceğim yere ulaştım ve son durumda buydu.
254370 dosyayı görüntüle
700X25C silik tekerle (dişli olsada değişmezdi) karda bisiklet sürmem bir daha. En azından yağan kar altında. 😅
Aslında benim ki deney oldu. Ancak ağırlığı hesaba katmayı unuttum.Senin geçen mesajı gördükten sonra ben baya bir tırsmıştım 26C - 1.50 - 2.10 ile bende sıkıntı olmadı.
Ölümüm virüs yüzünden değil bisiklet yüzünden olsun diyerek bisikleti tercih ettim. 😀
Aslında benim ki deney oldu. Ancak ağırlığı hesaba katmayı unuttum.
Fransa'ya yeni geldiğim zamanlar Döner lokantasında çalışıyordum. Daimi bir müşteri vardı, saat 22:00~23:00 arası sarhoş halde (ehliyetsiz araba ile) gelir, az daha içer, boş muhabbet eder giderdi. O demişti bir defasında ince tekerli aracın karda daha rahat gittiğini. Yine karlı bir geceydi. Yaşını başını almış, Dünya'yı umursamayan biriydi.
Belki dediği doğrudur ama aracında ağır ve oturaklı olması lazım sanırım. 😅
İçip içip direksiyona geçmesi bir tarafa kar ve ince teker ilişkisi bence doğru. İnce tekerler aracın yere uyguladığı basıncı arttıracağından lastik karın altındaki zemine tutunabilecek. Asfalt yarışlarında da motorun maksimum torkunun alınabildiği ölçüde geniş lastik.Aslında benim ki deney oldu. Ancak ağırlığı hesaba katmayı unuttum.
Fransa'ya yeni geldiğim zamanlar Döner lokantasında çalışıyordum. Daimi bir müşteri vardı, saat 22:00~23:00 arası sarhoş halde (ehliyetsiz araba ile) gelir, az daha içer, boş muhabbet eder giderdi. O demişti bir defasında ince tekerli aracın karda daha rahat gittiğini. Yine karlı bir geceydi. Yaşını başını almış, Dünya'yı umursamayan biriydi.
Belki dediği doğrudur ama aracında ağır ve oturaklı olması lazım sanırım. 😅