Scudo Sports

Velogames Fantasy Cycling Tour de France 2015

@Oğuzhan Y. son şampiyonu almadan olmazdı Nibali bende var hocam:harika: Bardet'i Criterium Dauphine'de kazandığı etap TdF'de de olacağı için, Dan Martin'i Muur de Huy etabında saldıracağını düşündüğüm için, Stybar'ı 4.etap için (umarım yağmur yağar o gün) Tuft'ı da Oricalılar illa bişeyler yapıp etap alır diye koydum takıma o_O

RiderTeamCost
Christopher FroomeTeam Sky24
Vincenzo NibaliAstana Pro Team18
Daniel MartinTeam Cannondale - Garmin10
Romain BardetAG2R La Mondiale12
John DegenkolbTeam Giant - Alpecin10
Zdenek StybarEtixx - Quick Step6
Svein TuftOrica GreenEDGE4
Jan BartaBora-Argon 184
Mark CavendishEtixx - Quick Step12

Scudo
merhabalar,

İzleyici olarak başladığım bisiklete artık kendi bisikletimi alarak pratik olarak devam ediyorum. Ulash21 olarak ben de ligdeyim.. Nibali pişmanlık Chavanel bin pişmanlıktır. Froome Sarper Günsal Abi'mizin dediği gibi ilk 5 etap içinde düşer.. Quintana fazla kavruk bu sene tavrımız belli duble geliyor duble.. #forzacontador

ben de girdim xrayted olarak.
contador
r. costa
r majka
j. rodriguez
m. cavendish
p. kennaugh
w. anacona
chavanel
r. uran
98 puan

@Ali Demir İstediğin kategoriden sporcu seçebiliyorsun mesela, 2 genel klasman, 2 tırmanışçı, 1 sprinter, 2 domestik hakkın var ama wildcard kısmında istediğin kategoriye ait sporcuyu seçip takımının o yönünü güçlendirebilirsin :) :harika:

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
@Ali Demir

Ali hocam Wilcard tamamen sizin nasıl bir kadro kuracağınız ile ilgili farklı stildeki sporcuları seçebilmenize olanak sağlıyor.Mesela genel klasman ağırlıklı bir kadro yapmak isterseniz oradan gene Contador,Quintana vs seçebilirsiniz.Yada bize verilen 1 sprintçi hakkını kullandıktan sonra bana yetmez deyip Wildcard'tan ikinci bir sprintçi veya klasikçi seçebilirsiniz.Seçtiğiniz sporcudan kazanacağınız puanlama açısından bir fark yok yani ekstra veya daha az puan almanız durumu yok o sporcu Wilcard sporcusu diye..

Lars boom yoktu ve bireysel zamana karsi etabinin cok kisa olmasi sebebiyle (froome zaten zamana karsici) tony martin, ve boom'u cikartip yerine chavanel ve adam yates'i aldim.
http://images.tapatalk-cdn.com/15/07/04/1a395953faec6c79adb358b8758b981d.jpg

• Beğen
Tepkiler: taner07
katildim ben de, hadi bakalim.

• Beğen
Tepkiler: taner07
@justbasicfacts

Adam yates'i almak istiyordum zaten biraz bahane oldu :)

@Arslanturk
Kacınılma son Froome kazanacak be yapsam da:(

Bu da benim takım, herkese bol şans.

asuahuaaa.jpg

Dün gece, Rohan Dennis'in sezon başından beri bugün için hazırlandığını söylediği haberi okumuştum ama kadroda yer açamadım. :(

(link)

Bu da benim takımım.

http://i.imgur.com/Ry9qdJR.png

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
Geri