Scudo Sports

Velogames Fantasy Cycling Tour de France 2015

Scudo
@Eser Sevinç Öyle de tek atımlık kurşun olacakmış gibi geliyor. Öyle yaparsam bir yarış dışı kalma durumunda yine geçen seferki gibi demir atarım dibe :D Yokuşları da, sprintleri de tek kişinin domine etme ihtimalinin düşük olması nedeniyle bir yedek oyuncu şart gibi duruyor ama ona da puan yetmiyor. Bakalım, son ana kadar karar verebileceğimi sanmıyorum.

@Özgür R Bu turda çok fazla iddialı olduğu için seçim yapmak gerçekten çok zor oldu. Zaten ben puan düşürmek için bir adam seçerim, o herif domestik olup tur boyunca su taşır, sadece takım aracından sırtına su tıkıştırırken görürüm o adamı. :D

Totem yaptım yine Contador'u almadım. Ben Velogames'i kazanmayayım ama Contador Giro-Tour dublesi yapsın ;)

Benim Giro'dan sonra sponsor değişince takımın adı da değiştio_O

@deathsidestory ben giro yu son etaptanda sonra :) genel klasman sonuçlarına göre 2. bitirdim etap sıralamasında 1dim son etap dahil oyuzden sanırım genel klasmana göre kurulabilecek en maksimum takımı kurucam 1 siprinter alıcam oda caws (sabuncubelinin en dik yerinde 1 metre önümde geri kalmamak için gösterdiği çaba hala taze bende etabıda almıstı zaten muazzamdı)

• Beğen
Tepkiler: deathsidestory
Giroda yaptigim gibi yokusculara abanmadim bu sefer. 1gk 1yokuscu 1sprinter 1zamana karsici aldim. Kacislar icin sep vanmarcke, 1 supriz gk, bir de bozuk yollar icin allrounder ozellikli 2 klasikci aldim. Bakalim nasil olacak :)

Bu sefer kimse kadrosunu paylaşmıyor :)
Ben de Girodaki gibi GK, Sprinter ve Tırmanışçılara bütün puanlarımı gömmedim.

2 saattir 4 puanlık arkadaşı seçmeye çalışıyorum. Yardım edin arkadaşlar :ssrtcbya:

Bana da 4 puanlık adam lazım takımı değiştire değiştire kimleri tuttuğumu unuttum karıştı herşey:D

4 Puanlıklar genelde leş oluyor, çok beklentiye girmemek lazım. Kaçış grubuna girecek yarışçı varsa onlardan seçmek lazım, belki 3-5 puan alabilirler.
Benim gözüme çarpan Martin Elmiger(tecrübeli) , Jan Barta ve Jack Bauer var. Barta ve Bauer TT etabında puan alabilirler, özellikle Barta kesin puan alacak bence ama başka bir etapta puan alabileceklerini sanmıyorum.
Ben bu üçünü de almadım takıma :) riske girerek daha genç ve ümit vaat eden birini kestirdim gözüme belki de hiç puan alamayacak, belki beklediğimden daha çok puan alacak.
Takımda bir tane 4 puanlık mevcut o da bu genç arkadaş.

Bende de bir tane 4 puanlık arkadaş var ama onu sucu diye aldım takıma. Genel klasmanda iddialı takım kuruyoruz burada, her şeyi düşünmek lazım :p

Gerçi 6 puanlık abileri de çok tanıdığım söylenemez. Takımda birden fazla genel klasman iddialısı olduğu için fazladan sucu gerekebilir :p Şaka bir yana, 6 puanlık abiler konusunda araştırmalarımız sürüyor. Genç ve lider abilerinin peşine takılıp üç beş puan kazanabilme ihtimalini kovalayan, prezentabl yarışçılar aranıyor. :D

@Eser Sevinç

Eser hocam bu Elmiger ve Bauer geçen sene beraber kaçıp, pelotona son 100 metrede yakalanmışlardı:( Velogames kadrosuna alıp benzer birşey olursa bunu kalbimiz kaldırmayabilir bu sefer:ssrtcbya::)

@Özgür R
O yarışı çok iyi hatırlıyorum, çok üzülmüştüm :( dramatik bir finish olmuştu ama bu ikisinin o ikili olduğunu bilmiyordum :D demek ki nispeten doğru bir seçim yapmışım son düzlüğe kadar :p

Contador ve Quintana üzerine takım kurmaya karar verdim, yanlış hatırlamıyorsam 7 tane dağ bitişi var buralarda götürecem puanları :(

Rigoberto UranEtixx - Quick Step10
Roman KreuzigerTinkoff - Saxo8
Nairo QuintanaMovistar Team22
Joaquim RodriguezTeam Katusha14
Peter SaganTinkoff - Saxo16
Tony GallopinLotto Soudal8
Lars BoomAstana Pro Team6
Mark RenshawEtixx - Quick Step8
Davide CimolaiLampre - Merida8

kadroyu yaptık bakalım ne olacak

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
yanlış hatırlamıyorsam eurosportta söylemişlerdi bu sene puanlama olayı biraz değişmiş bu yüzden sagan gibi etap kazanmadan mayo almak zorlaşacakmış. cavendish de kaza yapmazsa bu sene sagana yeşil mayo yok gibi gözüküyor benim açımdan , kadrolarınızı yaparken işinize yarar bence bu bilgi

@taner07
ben takımları çok çok iyi tanımıyorum aslında favorim contador ama onu seçemedim :(

• Beğen
Tepkiler: taner07
Geri