Scudo Sports

Velogames Fantasy Cycling Tour de France 2015

@taner07 cidden güzel bi olay. katılmak isterdim fakat yeterli bilgiye sahip değilim sanırım biraz göz gezdirdim de. size iyi eğlenceler napalım:(

Scudo
@deathsidestory Caruso, güvendiğim ve sürpriz yapmasını beklediğim bir sporcu, böyle gelişmeye devam ederse kazanamasa da podyum görecek :)

@taner07 üstad açıkçası benim takip ettiğim ve tanıdığım bir arkadaş değil kendisi ama biraz araştırınca bu arkadaş mantıklı geldi gözüme. Umarım mantıklı bir sallama olmuştur :)

Takımımın sucusu Tulik, en güvendiğim adamım. İsimden karakter tahlili yaptım, Tulik çıktı :p

Kadro'nun son hali bu, valls ve navarro arasında kaldım, gallopin'den şüpheliyim,hesjedal giro'daki gibi olur mu bilmiyorum,tejay uzun süreli bu yarış da dayanabilecek mi.tinkoff sky'a karşı ne yapacak belli değil,belki aradan quintana yürür,nibali hiç gündem de yok.Screenshot_2015-07-03-16-36-20.png

• Beğen
Tepkiler: taner07
Kadrolar süper, çok çekişmeli bir lig olacak. :p Nibali'yi kimsenin kadrosunda görmediğime şaşırdım. Pek sempati yok anlaşılan, puan olarak da fena değil aslında.

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
@taner07 peki yerine kimi tavsiye edersiniz desem :) baktımda baya seçenek var tony martin cancellara voeckler kruijswijk yates boom oldukça karasız bıraktı bunların arasından en son voeckler galiba rout de sude etap almıştı ama yaşlı biraz 35 yaşında yanlış bilmiyosam, tony martin zamana karşıda ilk gün etap alabilir, boom arnavut kaldırımlı etapta şansı olabilir bu arada bir sorum daha var ilk defa oynuyorum çok bilgim yok kusura bakmayın bu puanlamalar mayo sıralamalarına, podyuma göre mi yoksa mesela o gün bi domestik iyi çalışmıştır onlarda puan getiriyor mu? biraz uzun oldu kusura bakmayın

Chavanel pişmalıktır giroda delirtti beni

• Beğen
@amatör ruhlu Yok yok baya biliyorsunuz baksanıza, Voeckler etap almadı, gelmedi bile :) Kimi seçersiniz bilemem şans meselesi :) Oyunun puan toplama sistemi; etabı bitiriş sırasına göre en çok puan alıyorsunuz, kaçan sporculara da çok ufak bir puan veriliyor, mayo taşıyanlara puan veriliyor, dağ kapılarını en önde geçenlere puan veriliyor ve kazananların takım arkadaşlarına çok ufak puanlar veriliyor. Çok iyi çalışan bir iş başaramamışsa malesef puan yok :(

@Eser Sevinç Şava bitti artık ya :)

@taner07 açtım baktım ben kimi hatırlıyorum diye Bryan Coquard'mış :)

• Beğen
Geri