Scudo Sports

Velogames Fantasy Cycling Tour de France 2015

Scudo
Oleg Tinkov, ''Eğer hem sarı hem de yeşik mayoyu alırsak güzel olur ama öncelikli amacımız elbette sarı mayo ve Sagan bunun farkında, eğer hem Contador'a yardım edip hem de yeşil mayoyu alırsa ne ala.'' demiş.

Ama seçilen kadroya bakınca Sagan için tren yapılmış gibi; Rogers ve Kreuziger iki lidere de yardım edebilir ama Valgren, Tossato ve Bennati Sagan'ın işine daha çok yarayacak adamlar.

• Beğen
Tepkiler: anıl şentürkk
Hatırlatalım, takım kurmayanlar ya da kadrosunu değiştirmek isteyenler için son tarih cumartesi saat 13:00.

her gt öncesi çok güzel takım yaptım bu sefer puanları silip süpürecem diyorum ama her seferinde hüsran..

• Beğen
Tepkiler: taner07
Hazır liglerden british cycling ligine de kayıt olabilirsiniz, kazanan Geraint Thomas ve Alex Dowsett imzalı forma kazanıyor :)

Düzeltme: Sadece Birleşik Krallık'ta yaşayanlar içinmiş :(

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Onur Çakmak
Cok egleniyorsunuz burada.:)

yarin bir firsat yaratip ben de bir takim kurayim. Senede bir kez geliyor fransa turu:p

arkadaşlar uygulamanın olayı ne? hiçbir fikrim yok da. biri bilgilendirebilir mi?

@Isabado Bisikletçilerden bir takım oluşturuyorsun ve gerçek yarışta aldıkları başarılarla takımın puan kazanıyor ve sen de arkadaşlarınla kim daha iyi takım kurmuş diye yarışıyorsun :)

Geri