Scudo Sports

Velodrom'da 500 Km

Desteğe Gelirim

• Toplam katılım
    25
  • Anket kapanışı .
"Hayır" işaretledim ama gelmeyeceğimden değil, ne yazık ki gelemeyeceğimdem. Yolunuz açık olsun.

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
Scudo
?Uğrayacağım :)?

• Beğen
@srdrmrs Sabır ve azim işi, kolay bir iş değil.İnşallah herşey planladığınız gibi gelişir ve istediğiniz gibi bitirirsiniz.İstanbul'da olsam gelip destek vermek isterdim.Buradan takipteyim, Allah yardımcınız olsun.

şimdiden tebrik ederim,hedefinizi gerçekleştireceğinize eminim başarılar,istanbulda yaşasam mutlaka desteğe gelirdim

Gerçekten 500km düşünmesi bile beni hayran bıraktı. Ben yapamam kesinlikle şu an.

Tebrik ederim ve kazasız belasız başarmanızı dilerim. İstanbul'da olsam kesin gelirdim. Ama malesef değilim. Güzel haberler duymak dileği ile.

@srdrmrs Sabır ve azim işi, kolay bir iş değil.İnşallah herşey planladığınız gibi gelişir ve istediğiniz gibi bitirirsiniz.İstanbul'da olsam gelip destek vermek isterdim.Buradan takipteyim, Allah yardımcınız olsun.

Tam olarak 24 saat kaldi , heyecnala bekliyorum?

Tabiki buradan da bilgilendirme yapacagim. Gun boyunca ufak ufak instagram hikayeleri yayinlayacagim. @srdrmrs aratirsaniz bulabilirsiniz. (Profil acik takip etmenize gerek yok?)

Kısmet olursa yarın uğrayacağım, şimdiden başarılı bir sonuç diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
Gelme imkanım olsa idi mutlaka gelirdim, ancak gelemeyeceğim için hayır olarak işaretleyenlerdenim.
Dilerim kazasız, belasız, keyifli ve hedefinize ulaşabileceğiniz bir sürüş olur. Başarılar.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Ayakta alkışlanacak bir mücadele örneği, bırakın bitirmeyi, böyle bir sürüşe karar vermek bile cesaret, motivasyon ve sağlam bir kondisyon ister.
İstanbul'da olsaydım mutlaka gelirdim, şimdiden başarılar diliyorum.

bisiklet üzerinde beslenmemi halledeceğim. 90
Hocam beslenme olarak neler hazırladınız ?
Beslenme aralıklarınız nasıl olacak ?
Ana ve ara öğünlerde neler yemeyi ve içmeyi düşünüyorsunuz ?

• Beğen
Ayakta alkışlanacak bir mücadele örneği, bırakın bitirmeyi, böyle bir sürüşe karar vermek bile cesaret, motivasyon ve sağlam bir kondisyon ister.
İstanbul'da olsaydım mutlaka gelirdim, şimdiden başarılar diliyorum.

Hocam beslenme olarak neler hazırladınız ?
Beslenme aralıklarınız nasıl olacak ?
Ana ve ara öğünlerde neler yemeyi ve içmeyi düşünüyorsunuz ?

Surus bitiminde hepsini yazacagim. Evdeki hesap carsiya uyuyor mu gormek lazim once?

Nedir son durum? Bitti mi surus?

• Beğen
Tepkiler: srdrmrs
100 km’yi devirdi çok iyi gidiyor hepinize selamı var ...

Merak edenler için ben 05:30’a kadar yanındaydım sadece 10 dakikalık bir mola verdi saatte 30 km ortalamasını hiç bozmadı. Yaptığı hiç kolay bir şey değil ben izlerken yoruldum. Umarım hedefine ulaşabilir ...

Son düzenleme:
100 km’yi devirdi çok iyi gidiyor hepinize selamı var ...

Merak edenler için ben 05:30’a kadar yanındaydım sadece 10 dakikalık bir mola verdi saatte 30 km ortalamasını hiç bozmadı. Yaptığı hiç kolay bir şey değil ben izlerken yoruldum. Umarım hedefine ulaşabilir ...

Aleykümselam, Allah yardımcısı olsun, çok sıkı bir performans.

Orada olsaydım bu heyecan verici meydan okumaya tanıklık etmek isterdim.
İnsan onurunu ve başarısını yüceltecek yine insandır. Alçaltacak olan da.
Sanırım şu an 230 kilometre bitiyor. Uzaklarda da olsak yanındayız. Alkışlar uzaktan duyuluyormuş. ??

Geri