Scudo Sports

Velodrom'da 500 Km

Desteğe Gelirim

• Toplam katılım
    25
  • Anket kapanışı .
Scudo
Çok merak ediyorum kaç km oldu ve nasıl gidiyor acaba hala:)

Ben dün sanıyordum denemeyi, kusura bakmayın. Tanrı bitirmeyi, hatta üzerine 13 mt. gitmeyi nasip etsin ?.

Keşke şu anda etkinliği canlı takip eden forumdaşlardan daha çok anlık paylaşım ve bilgilendirme görsek @BerkEvren

Elin değmişken Türkiye 24 saat rekoruna bir bakıver. Sana inancım tam. Şu an tam yarısındasın..Pedalına ve yüreğine kuvvet... :harika: ?

Ama bu sayilmaz, peloton olmussunuz :D :D :D.

img_20190929_123423-jpg.210138

Saka saka, takdire deger yaptiginiz is. Ayni yerde don, don, don, bir daha don. Sabir ister :).

@Kaan.Özçelik izleyicilerden kimler var? Resmi olarak katılmasa bile belediye ,bakanlık vb. kurumlardan gelen var mi?

Ben bizim bisiklet grubunun bisikletsiz kahvaltı etkinliği için yandaki masalı alandayken arada uğrayıp fotoğraf aktardım foruma. İzleyici pek yoktu. Destek var ama sanırım tamamen kendi inisiyatifleri ile.
Destek yok ama 3 yaşındaki çocuğunun denge bisikleti ile turlayan bile var. Bana sorarsanız böyle bir deneme için Pazar günü seçimi iddialı olmuş.

210138 dosyayı görüntüle

210139 dosyayı görüntüle

210140 dosyayı görüntüle

Sohbet ve sürüş devam. Bisiklet üstünde besleniyor. Şu an 28Km/h. 300Km geçildi
Sizin beslenme dediğiniz bu mu? Adamın ağzına somun kuru ekmeği vermişler. Nasıl sürecek 500 km'yi somun ekmekle. İnsan akşamdan annesine yolluk yaptırır, börektir haşlanmış yumurtadır falan. En kötü hipodromun çevresinde vardır bir iskenderci, söyleyin1,5 porsiyon karnını doyursun. Olmadı, akşamdan kalma pastırmalı kuru fasulye var evde, ısıtıp getireyim mi?

Daha 24 saat olmadı sanırım.

Geri