Scudo Sports

Velodrom'da 500 Km

Desteğe Gelirim

• Toplam katılım
    25
  • Anket kapanışı .
Scudo
Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmaz sanırım. Sağa dönme becerisini kaybedecek gibi geliyor bana ?.

Bence ilk deneme için 500 km yeterince iyi bir hedef. Fiziksel olarak sınırlarını zaten görecektir kendisi ancak işin psikolojik boyutu da yeterince zorlayıcı burada. Gerçi hedefine ulaştığında zaten yüzleşecektir bu durumla fakat ikinci deneme için 24 saat gayet iyi bir hedef olurdu kanımca.

Serdar'a yaklaşık 70 km. eşlik ettim, gayet güzel ve keyifli bir sürüş oldu. Ben ayrıldığımda 50 km. kalmıştı.

Gelen herkesin ayağına sağlık.

Günün videosu ve "Günün Fotoğrafı" vol.4 başlıklarını da haketti bugün bu başlık, umarım o başlıkları bu etkinlikten görüntülerle yeşillendirecek forumdaşlar çıkar.
Başta bu denemenin ana kahramanı sevgili srdrmrs olmak üzere, @BerkEvren ve Anadolu Yolcuları'na, forumdan etkinliğe katılım gösteren tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler ve tebrikler, müthiş bir performansa imza attınız hep birlikte. Tabii hikayenin ana kahramanı şimdiden 24 saatin planlarını yapmaya başlamıştır eminim ? Cümleten tekerinize taş değmesin.

Kendisini canı gönülden ve içtenlikle tebrik ediyorum.
Aaa ilk kez duyuyorum senin dinlendiğini :)
dediği gibi instagram hikayelerinden kendisini ya bisiklette yada salonda görüyorum. "Günün Fotoğrafı" vol.4 başlığındaki fotoğraflarının kalitesi olsun, bu 500 km'lik turu olsun emeğine sağlık. Tabi konu hakkında forum üzerinden bizi bilgilendiren üyelere de teşekkür ederiz.

Tebrikler ??????

Tebrikler @srdrmrs Ayağına sağlık, güzel performanstı :harika:

• Beğen
Tepkiler: srdrmrs
arkadaşlar çok teşekkür ederim. yani bunu lafta kalmayacak şekilde hissettirme şansım olsa keşke. tanıdıgım tanımadıgım herkes gelmiş.. sadece orada olması yeterken bile artarken kimi cola kimi muz kimi yiyecek alıp gelmiş. 500km boyunca orada olan insanlara bakıp motivasyonumu hiç düşürmedim. ara ara düşüşler yaşadım ama sonra hemen toparladım. gün içinde yaşadıgım tüm tecrübeleri burada paylaşacağım. bisikletforumdan çok gelen oldu beni çok mutlu ettiniz. burada @MertV arkadaşıma ayrı bir parantez açmak istiyorum. gece vakti tek başıma dönerken kendisi birden çıkageldi ve 50km kadar pedalladık. hatta bi ara kafayı kırıp muzik açıp sürerken şarkı bile söyledik. sonra bir baktım öğleden sonra gene gelmiş!! algılarım açıktı ama ne kadar beraber sürdüğümüzü tam bilemiyorum. (toplamda en az 100km vardır sanırım)

burada yazılanları da şimdi okuyabilme şansım oldu , bir daha buna benzer bir çılgınlık yapacak olursam daha ayrıntılı bir organizasyon yapacağız :)

Geri