Scudo Sports

Üniversiteler Arası Türkiye Bisiklet Şampiyonası

@MaNiaC_oF_BiKe

!!!!!!!!!!!!!
senin hislerini anlayabiliyorum....
ailenden habersiz, başka sehirden kayıtlı oldugun bır yarış için gelip katılamamak, uzaktan izlemek gibi...

Scudo
@ida degirmenci

Düşünceleriniz ve fikirleriniz için teşekkür ederim. İnat ettim. Programımıda yoğunlaştırdım. Yarışa katılacağım. Sadece gidiş geliş sorun değilde. Kalacak yer ayarlamaya çalışıyorum. Bilmiyorum nolcak. İyice kafam allak bullak oldu. Gelmek sorun deil. Ama kalacak yer yok. Kocaeli yi bilmiosun. Bir sür sorun sıkıntı. Ayrıca yarış hafta için . Kötü yanıda bu. Bilmiyorum. Şaşkın ve çaresiz bir şekilde hazırlanıyoruz bakalım.

Sevgi ve Saygılarımla

Mustafa Önder ATİK

mustafa önder, herşeyden önce sakin ol.evet Türkiye'de spora verilen önem çok düşük seviyelerde ama sonuçta bizler bunlara rağmen mücadeleden vazgeçmiyoruz. ama öncelikle paniğe ve umutsuzluğa kapılmaman gerekiyor. bisiklet sporunda sponsor bulmak öyle zor ki! çünkü hepimizin bildiği gibi HALA BİSİKLETE ÇOCUK OYUNCAĞI gözüyle bakanlar var. ben samsun'da 19 mayıs üni. kimya öğrt. okuyorum ve SAMSUN OMÜ-SAS klübünün sporcusuyum; yani ben şanslı olanlardanım ama yine de takımımı(kendi içimizde) bulunduğu noktalara getirmek kolay olmadı. kaçıncı sınıfta olduğunu yazmamışsın ama sana bir kaç tavsiyem olacak:

öncelikle beden eğitimi bölümüne gidip, bölümün müdürüyle görüş bence ve durumunu anlat. desteğe ne kadar ihtiyacın olduğunu ve seni ancak sporun içinde olanların anlayacağından bahsedebilirsin. hatta besyo.dan da seninle gelebilecek öğrenciler olup olmayacağını sorabilirsin. eğer sonuç alamazsan bence hiç çekinmeden REKTÖR'E git. bunları yapıp yapmadığını bilmiyorum arkadaşım ama ben sadece yardım etmek adına kendi fikirlerimi sunmak istedim.çünkü yalnız mücadele etmek nedir, çok iyi bilirim

sevgiler..

yarışlara gelmediğiniz için "mehmet hoca kimdir? necidir?" demeniz normal ama sonuçta kendisi bir antrenör ve biraz daha düzgün kelimeler kullansak bilmediğimiz kişiler hakkında daha iyi olur. çünkü sonuçta KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ adına yarışın işlemlerini yürüten mehmet hoca, bildiğim kadarıyla. yani üniv.nize yarışı düzenleyenin ismini vermeniz gerekiyorsa bu isim KOCAELİ ÜNİ. değil mi?bence okulunuz için bu isim yeterli olacaktır. sayın mehmet hoca'ya da bize bu imkanı sağladığı ve uğraşıları-emekleri için teşekkür etmeliyiz. ayrıca okulunuzdan onaylı resmi yazılarınız olduğu sürece, derslerden ve vizelerden izinli sayılıyorsunuz. içiniz rahat olsun. belki de öğrencilerin bu rahatlığından dolayı h.içi yapılıyordur yarış-ne dersiniz?

sağlık kültür'den onaylı yazılarınızı almayı unutmayın.

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Ben zaten sakindim. İnsanlarla fikir alış verişi ve tecrübelerini paylaşıp onları dinlemek hoşuma gider. Sponsor bulmanın zorluklarının farkındayım. Sonuna kadarda haklısınız. Sonuna kadar destek veriyorum söylediklerinize. 19 Mayıs Üniversitesi Kimya öğretmenliği okuyorsunuz. Hangi fakültedesiniz. Sanırım Fen Edebiyat fakültesindesiniz. 19 Mayıs üniversitesi bildiğiniz gibi çok gelişmiş bi üniversite. Bir çok alandada kendini gösterebilen yeterli imkanlara sahip bir üniversite olduğu için baya bi şanslısınız. Hayırlısı olsun Allah utandırmasın. Ben Kendim Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesinde Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 3. sınıfta okuyorum. Beni sporum için ihtiyacım olan imkanı bir hocamız var. Kendisi sporla uğraşan birisi. Bir çok konuda beni yönlendirip bana yardımcı oldu. Beden eğitimi öğretmenliği bölümü ana kampüste. Yani samsundaki gibi 15 20 dakkalık yollar değil. Böyle bi sorun var. BESYO Club belki duymuşsundur. Google yazıpta bulabiliyorsun. Spora destek veren bir kurum. Ben oraylada iletişim kurdum. Fakat ilgilenen olmadı. Hatta dilekçe bile yolladım. Sporuma maddi anlamda destek arıyom diye ve hatta üniversitemizin yönetimine durumu ilettim. Sporuma destek arıyorum diye. Ne yazdığım dilekçeme olumlu bi karşılık geldi. Ne de üniversite yönetimim yani fakültemiz bana destek olamayacağını bildirip eli boş bıraktılar. Ya ben artık beklentilerimi bi yana bıraktım. En son benim triatlet arkadaşımın babası Bülent beyle görüştüm. Bana tavsiyede bulundu. Oğlum bi kere zihnini artık rahatlat. Beynin yorgun. Kafan yorgun. Hiç bişeyi kafana takma. Önce güzelce istikrarlı ve güzel bir plan yapıp adam gibi çalış. Hem koşu hem bisiklet. Ben şu anda fakültemizinde kross takımına girdim. Ciddi anlamda gelişme farkı var. Bunu hissedebiliyorum. 2 gün kross 3 gün bisiklet 1 gün kondisyon esneme hareketleri ve istasyon çalışması. Çok farketti. Daha 2 haftada bu kadar fark. Daha iyi verim alacağımı düşünerek son tempo ve son hız çalışıyorum. Hayırlısı olsun. Umutlarımı yitirmiş değilim. Size kişisel web sitemide vereyim. Hakkımda herşeyi en ince detaylarına kadar ulaşabilirsiniz. Tekrar ilginiz tavsiyeleriniz için çok çok teşekkür ederim. İrtibatı koparmak istemem.

Kişisel web sitemin linki:

(link)

Sevgi ve Saygılarımla

Mustafa Önder ATİK

kimya öğretmenliği eğitim fakültesindedir.eğitim fakültesinde okuyan birinden bu cevabı beklemezdim. neyse. bülent bey o kadar doğru söylemiş ki.. öncelikle zihnimizi rahat tutmalıyız. sen benden daha şanslısın ki antrenman yapabiliyorsun.ben yıllardır tek başımayım ve yaz tatilleri dışında antrenman yapamıyorum yeteri kadar.gönderdiğin dilekçelere cevap alamaman da normal çünkü bizim yöneticilerimizin çoğu,sadece konuma önem verir. verime veya işe değil. bunu gerçekten istiyorsan, bence ne kadar uzak olursa olsun, birileriyle yüzyüze görüşmeden çözemezsin. zamanın azalıyor. anladığım kadarıyla şu an okulda değilsin. eğer boş gününse, bu günü birileriyle görüşmeye ayırsaydın ya.... tabi durumunu bilemem.. umarım aradığın desteği bir an önce bulursun.

küçümseme veya eleştiri anlamı çıkarmamalısın bence.

1)"bunları yapıp yapmadığını bilmiyorum arkadaşım ama ben sadece yardım etmek adına kendi fikirlerimi sunmak istedim."
2)"tabi durumunu bilemem.."

diye yazmıştım mesajlarımda.sonuçta seninle tartışmak için değil,yardımcı olmak için yazıyorum sana.çünkü senin yollarından geçmiş biriyim.

yaşımı neden sorduğunu da anlamadım.

Boşver. Teşekkür ederim ilginiz için. Web sitemi inceleseydiniz başvurduğum kişi kurum ve kuruluş listesini incelediğinizde yapmam gerekeni fazlasıyla yapmış olduğumu görürdünüz zaten. Problem değil. tekrar teşekkür ederim.

Sevgi ve Saygılarımla

Mustafa Önder ATİK

@MaNiaC_oF_BiKe

umarım konaklayacagınız yeri ayarlamışsınızdır, henuz bulamadıysanız belki yardımcı benim bildiklerimden işe yarar bişeyler gorebilirsiniz...
kocaelinde kou de mezunum yani bildiğimi dusunuyrm, konaklama seymen, seymen yurdu olabilirdi, orası kız yurdu muydu? ya da eski veziroğlu kampüsü içindeki yurtlar duruyorsa olabilirdi...

Henüz ayarlayamadım. Bakalım bi kaç yerle görüşme yapacağım. Şu başvurularıda halletsekde çıksa aradan. Hala daha resmi yazı fakültemize ulaşmadı. Sinirden deliriyorum.

Sevgi ve Saygılarımla

Mustafa Önder ATİK

@MaNiaC_oF_BiKe

Resmi yazı için Mehmet Bozdemirle görüşebilirsin, o ilgileniyordu bu konuyla, belki bir yanlışlık olmuş olabilir, ilanın iletişim bölümünde telefon numaraları mevcut.

Merhaba arkadaşlar Mehmet hoca bu kalacak yer konusuyla ilgileniyor olmalı ama ayarlaması içinde galiba katılacak kişilerin sayısı gerekli.

@tikituba

Allah razı olsun. Ben katılacamda. Hala daha resmi yazıya ulaşamadım. Çok canım sıkkın. Ana kampüsle irtibat kurmaya çalışıyorum.

Sevgi ve Saygılarımla

Mustafa Önder ATİK

@asy

İlgin için teşekkür ederim. Mecburen kendisiyle bizzat iletişim kuracağım. Bizim eğitim fakültesi sekreteri bile bunaldı. Her gün gidip gelip soruyorum . Yazı geldimi diye. En sonunda dediki. Gelirse duyuru kısmına adını asıcam o zaman gelirsin dedi :D

Sevgi ve Saygılarımla

Mustafa Önder ATİK

@MaNiaC_oF_BiKe

Bu organizasyona okulun destek vermemesine rağmen bu kadar istekli olman ilgi göstermen cok guzel birşey gerçekten, okulun bu hırsını farkeder ve sana yardımcı olur umarım.

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
Aslında mücadelemi veriyorum. Seviyorum. Hoşumada gidiyor. Bu zamana kadar çok yol kat ettim. Bu sene aldığım bir kararla hedefim şu. Bisiklet sporunda öncelikle başarılı olup iyi yerlere gelebilmek ve Türkiyede Bisiklet sporunda saygın bir isim olmak istiyorum. Herşeyin hayırlısı. Bu sadece bir hedef. Ben başarılı olup insanlara örnek olmak her ne olursa olsun insanlar istedikleri zaman başarabileceklerine dair bir örnek teşkil etmek insanlara yaşama inancı ve azmini tattırmak ne bileyim bugün yarın bu bizim evladımız diye bana sahip çıkmalarını benimle gurur duymalarını isterim. Ülkemiz adına bir örnek olmak istiyorum. Her şey para demek değil. Paranın alıp yapamayacağı şeyleri ben bugüne kadar yüreğimle yaptım. Herşeyin hayırlısı olsun önce. Tekrar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Hakkımda ayrıntılı olarak öğrenmek istediğiniz herşey için kişisel web sitem:

(link)

Sevgi ve Saygılarımla

Mustafa Önder ATİK

arkadaşlar bırakın şu laklağı da şu işi ciddiye alalım.Üniversitelere yolladım demişsiniz gazi üniversitesi medikosuna bugün yaptığım başvuruda böyle bir duyurunun gelmediğini söylediler.Üniversitelerarası ise şu işe el atın biz de katılalım.Orada 1-2 üniversite katılacaksa bu üniversiteler arası olmaz die düşünüyorum.Konuya ilgisiz yazı gönderip te konuyu fazladan meşğul etmeyelim lütfen...

Geri