Scudo Sports

Üniversiteler Arası Türkiye Bisiklet Şampiyonası

gelememe nedenımız tammamen maddiyat herkes kendı ımkanlarıyla katılıcak dedıler, ama bız yınede unıye gıttık onlarda uygun gormedi

Scudo
Umarım bu organizasyona yeterli katılım sağlanır ve yarış iptal olmaz. Arkadaşlar herkesi Kocaeline bekliyoruz, lütfen imkanı olan herkes gelsin.

ben katılmayı dusunmekteyim nku dan bir arkadasımız trakya unuden katılmayı dusunen var mı? diye sormustu.. ben de trakyadan katılmayı dusunuyorum istersen birlikte gidebiliriz...

su an ailemin yanında,kampuste olmadıgım icin okula gorusememekteyim fakat ilk fırsatta gidip okulun ilgili makamlarıyla gorusecegim ve okulun onayı olursa 8 mayısta ki mtb yarısına katılacagım ...

Trakya üniversitesinden katılacak olan arkadaşım forumda ki Pasha. Onunla irtibata geçebilirsen iyi olur. O okulla gidip görüştü, sanırım okul katılanlara maddi destek sağlayacakmış.

okulumla gorusmedim fakat mtb yarısınadaki katılıma gore okul maddi anlamda destek de bulunmasa bile kendi imkanlarımla gelip katılmayı dusunuyorum ... katılımın bouyutunu nereden ogrenebiliriz ?

katılımın boyutunu şu anda bilemiyorum öğrenebilirsem sizi bilgilendiririm..

Umarım en azından 1 gecelik kalacak uygun yerlerde ayarlanabilir. Yoksa gelecek kişiler baya bi perişan olacaktır sanıyorum

İnşallah yarış iptal edilmez. Mustafa ya acıyorum. Ciddi ciddi antreman yapıyor. Programını uyguluyor. Neyse hayırlısı olsun.

@tikituba

Sen kocaelidensin profilini inceledimde. Sanırım mehmet beyle bizzat iletişimli birisisin. Şu an katılım durumları sonucu hakkında bilgi alabilmen mümkünmü? Kaç katılımın olması lazım. Bilgi alabilirsen veya alamazsanda birşeyler öğrenirsen bizimle paylaşırsan sevinirim

Mehmet Hoca Tuba'nın antrenörü. Bu konuda hocadan gerekli bilgileri aldıktan sonra bizimle paylaşabilir.

• Beğen
Tepkiler: Melisa_
Evet son durumlar nedir. Mustafa kocaeli ye gidiş biletini almış. Herşeyini ayarlamış. Günü birlik gidip yarışacak ve tekrar dönecekmiş. Baya bir sıkı antremanda yapıyor. Yarışa ciddi bir şekilde hazırlanıyor. Son durumlar sizlerde ne gibi gelişmeler var.

yarış ertelendi mi öyle bi duyum aldık da arkadaştan bi bilgisi olan haber verirse sevinirim....acele posta servisi ile

ben erteleneceğini sanmıyorum. herşey o web sitesinde vardır. kışın yapılan kaçkar yarışlarıda eksi 5 dereceye rağmen yapıldı. erteleneceğini zannetmiyorum. söyletilere inanma. mehmet bozdemir beye telefon açıp bizzatta sorabilirsin. kafasına göre birileri laf üretmiştir. başka bişi olacağını sanmıyorum

Arkadaşlar yarışın ertelenmesi söz konusu değil:) parkura bugün Mehmet Hoca ve birkaç arkadaş gittik. Parkurun uzunluğu 2.85 km, ve çok zevkli. Özellikle 150 mt lik teknik iniş dik ve dar, biz bisikletçileri biraz zorlayabilir:). Perşembe günü görüşmek üzere..

imkanlar izin vermediği için gelemiyorum :( bidahaki sefere artık.

peki bişey sormak istiyorum. bu yarış yine kategorilere göremi olacak. master elit 23under junior bayanlar vs gibi kategorilere ayrılacaktır sanırım .

Geri