Scudo Sports

Unibike bisiklet fuarı kurulum, görüntüler, kareler, videolar.

Scudo
SMP selelerin test edilebilmesi güzelmiş.

Bisiklet park yeri mevcut mu ?

@caglarhuseyin Tavsiye etmem bisikletle gitmenizi. Çok geniş bir alan ve o alanın demirlerine zincirleyebilirsiniz. Ama güvenlik anlamında bisiklet parkı denebilecek bir yer yok. Hele hafta sonu kalabalıkta iyice kontrolden çıkar.

• Beğen
Tepkiler: caglarhuseyin
fuarı elektrikli bisiklet furyası sarmış fiyatları dudak uçuklatsada test sürüşü yapanlar büyük keyif aldılar
normal bisikletten çok elektrikli bisiklletlere ilgi büyüktü

Youtube üzerinde bu videoya geldim gün geçtikçe video atanlar olacaktır.

Bedava yaşıyoruz, bedava;
Hava bedava, bulut bedava;
Dere tepe bedava;
Yağmur çamur bedava;
Otomobillerin dışı,
Sinemaların kapısı,
Camekanlar bedava;
Peynir ekmek değil ama
Acı su bedava;
Kelle fiyatına hürriyet,
Esirlik bedava;
Bedava yaşıyoruz, bedava.

kimsede bisikletlerin fiyatı şudur dememiş. Bedava dağıtıyorlarsa bizde bir çift madone alalım o zaman.

• Beğen
Tepkiler: Ronin45
@Fatih.acar Bir iki tane de marka yetkilisi ile ayaküstü röportaj tarzı birşeyler yapmış olsaydınız daha da güzel olurdu diye düşünüyorum.Mesela Argon18,Wilier veya yeni nesil bike fit temsilcileri ile.
Merakla takip etmeye devam ediyoruz.

@mehmetsunu
focus 10 bin dolarmış
trek ise 65 bin tl
eelektrikli ghost ise 20 bin

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
@Melih Çolak
Millette ahlak kalmamıs azizim veyahut ahlak var ama bizde para yok. Yahu bu pralara bisiklet olurmu,

Fatih abiyi reklam yapıyor diye eleştireceğinize Accell ve daha nice sponsorları vakumlayıp Transcontinentalde bitiremeyeceğini anlayıp kolunu bacağını kıranları eleştirsenize,bekliyorum hadi :))))

@Erkin Kalender
Erkin kalender tamam kelimenin her anlaminda bir kalender celebi, bir dervisan olmadığını herkese duyurdunda iddianın bu kadarıda fazla değilmi.

Geri