Scudo Sports

Unibike bisiklet fuarı kurulum, görüntüler, kareler, videolar.

ben yarın gitmeyi düşünüyorum. fotoğrafları burada yayınlarım.

• Beğen
Tepkiler: FurkanKamacı
Scudo
Fuarda en çok dikkatimi çeken 2 noktadan bahsedeyim;
İlki deneyerek sele almanızı sağlayan SMP markası. Deneme derken öyle bir oturup bakma değil bayaa 100-150 km sürüş şansı veriyor. Birde üstüne bir ton renk seçeneği sunuyor.Çok yakında başta Bike and outdoor ve Gürsel Akay'da bisiklette olmak üzere tüm bayiler açıklanacakmış.
(link)
Piyasadaki markaların altında fiyatlarıyla Tufo lastiklerde aynı firma tarafından getiriliyor. Hatta lastikler şuanda Bike and outdoor'da mevcutmuş. (İçeriden bilgi aldım :D)

smp.jpg

İkinci mevzu hem çokça tartışılanbike fit hem teknoloji meraklıları için acaip bir fit sistemi olan ID Match. 2 Nisandan itibaren Sedona Concept mağazında olacak sistem tamamen dijital ve yapay zeka operatör hatasına, ilgisine bakmadan lazerli ölçüm sistemi ile max. 1 saatte ayarları yapıyor. Sadece kal ayarı 50, komple fit işlemi ise 450 TL olacakmış. Fuarda canlı canlı uygulamayı izleyebilirsiniz.

idmatch.jpg

Bu da tanıtımı;

Bu arada fuarda bisiklet ve aksesuar satışı olmamasının en büyük nedeni pahalı stant alanları ve depo imkanıymış. Koca koca firmalar anca standı aldık depo alanı yok gibi yakınmalarda bulundular. Bu nedenle satış için stok getirememiş firmalar.

@BerkEvren

Bisikleti kurup orada vermesini beklemiyoruz ki zaten :) Aksesuar için geçerli olabilir belki bu söylenen.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@srdrmrs bence yeni bir konu açın , daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. Hele birde sizin gibi profesyonel fotoğrafçılardan gelecek fotolarını düşünemiyorum:harika:

güzel sözlerininiz için teşekkür ederim. şuan günü revize edip pazara almak zorunda kaldım. pazar planlıgım çekimim yağmur olasıgı nedeni ile cumartesiye kaydırıldı.

• Beğen
Tepkiler: Anıl Erdoğan
@Punctum
Bu
(link)

Zaten fuardan satış pek yok. Üst düzeylerde de güzel olanlar vardı . Pek anlamadığım için onlardan baktım gectim. Ama dediğiniz gibi başlangıç seviyesi için bu idare eder . Sonrasında daha profesyonel olanlara bakıcam inşallah. Sizin önerebileceğiniz var mi ?.

bu işin aslına "sponsorlu içerik" deniyor, ama burada sponsor var içerik yok.

geçen hafta buralarda çizilen karizmaya pasta-cila uygulamaları bunlar. geçiniz bunları kardeşim.

Fatih buraları okuyorsan eğer naçizane bir tavsiye benden sana; videolarını takip eden, altına yorum yazanların gelir grubuna uygun içeriklere geri dön. Videolarındaki amatör ruh çok çok daha iyiydi. Bir geçen sene çektiğin videolara bak, bir de şimdi konu açmayı uygun gördüğün içeriğe bak: "boş Trek standı".

@eerdemirci02 Bu seviyede zaten hep benzer komponentlere rastlayacaksınız. Aynı donanımı daha ucuza bulabileceğiniz seçenekleri de araştırın. Farklı markalarda bulabilirsiniz ama yine de bilinen, servis ağı olan, kadro kalitesiyle belli bir noktaya ulaşan markaları tercih edin. Örneğin Merida fiyat/performans olarak öne çıkabilir.

Diğer yandan bu segmentte maalesef sizi yönlendirecek kadar piyasa bilgisine sahip değilim. İş size düşecek...:)

• Beğen
Tepkiler: eerdemirci02
@BerkEvren

bu fitçiler nasıl fiyatlıyorlar abi bu işi? çok pahalı değil mi 450 TL? bir terslik var bu bike fit işinde.

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
@Ozy
Evet pahalı gelebilir. Ama çiğ köfte bayisi açmıyor adamlar. Video ve resimde görünen makinalar - yazılımlar dünya para. Bunları işletmenin bir bedeli olacaktır tabiki. Ki bu işlem gerçekten uzun sürüşler yapanlar için kritik. Bence pahalı bile olsa değer. (Şimdiye kadar sadece selem uygun olsun diye 3 tane sele denedim. Bike fit yaptırmadım ama 300-350 tl para harcadım doğru seleyi bulmak için.) 100-150 km sürdüğünüz zaman en ufak rahatsızlık işkenceye dönüyor.

@BerkEvren
Evde 5 tane selem var ve hiç birinden huzur bulamadım. 40-50 ₺ verdiğiniz seleden ne bekleyebilirsiniz ki. İstanbul da olsam şu sele işine kuvvetle eğilirdim. Fiyatları konusunda bilgi var mı...

@BerkEvren

Bu bikefit işi özellikle forumdaki bir kişinin başına da gelen talihsiz olaydan sonra, eminim ki "ulan 100 daha veririm adam akıllı makineye yaptırırım" diyen olacaktır kanaatindeyim.
Trek Retül Bike Fit hayal kırıklığı
İnsanın aklında hep bu izlediğimiz videolardan dolayı Avrupadaki örnekleri tarzında bisiklet fuarı oluşuyor ama gerçekte pek umulduğu gibi olmuyor. İnşallah bir sonra ki senelerde geçmişteki hatalarından ders alarak yaparlar

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Fuarı duyduğumdan beri gönüllü reklam yapıyordum ama yorumlar beni gizliden beklediğim hayal kırıklığına uğrattı . Ziyaretçisine saygı duymayan bir fuar . Güvenli bisiklet alanını nasıl başaracaklar derken başaramamışlar işte ,bisiklet fuarında bisiklet kurmaya üşenen firma ! Şu an bile aklıma geliyor bir iki bisikletini teşhirde kullandır herkese sonra teşhir ürünü diye sat nolacak yani açık alan yoksa trainer kur bir iki tane . Biraz şov ,müzik sohbet aksiyon olması lazım . Sanki gitmeyecek gibiyim evim çok yakın olsa da Tekirdağ'a doğru tura çıkıp sinir atmak daha iyi sanki .

Dışarıda gösteriler olacaktı, sürüş deneme parkuru falan olacaktı yanlış hatırlamıyorsam. Bunların hiç biri yok mu, ben de pazar gideceğim oğlumla.

bence gidebilen herkes gidip, gördüğü eksiklikleri ilgili kuruluşlara bildirip, seneye daha iyi bir organizasyon yapılabilmesi için katkıda bulunmalı.

@Çetin ŞAHİNÖZ Hava kötüydü bugünden itibaren dış alan da kullanılacaktır.

Geri