Bugün fuara gittim. Fuar, beklentimin çok çok altındaydı. Gerçi TR'nin ilk bisiklet fuarı olması sebebiyle bence bu durum biraz mazur görülebilir.
Fuarda satış yapılmıyor sanırım. Bisikletleri sadece sergileme amacıyla getirmişler. Fuarda hep bildik markalar var, çok farklı beklentilerle gitmenizi önermem. Yalnız bir tane Focus modeli vardı, görmeniz lazım, efsane bir şey. Bende fotoğrafı yok, çekmedim. Ama illa koyarlar buraya. Mat siyah üzerine rengarenk şeritler.. Kadro müthişti. Fiyatı da tabii. 9500 euro.
Aksesuar ve yedek parça almak için gidecek olanlar hayal kırıklığına uğrar. Numunelik birkaç aksesuar getirilmiş, onlar da satılık mı değil mi anlayamadım. Mesela ben bagaj üstü çanta bakacaktım ama hiç çanta yoktu. Kimse getirmemiş. Satmayı bırak, sergileme gereği bile duymamışlar yani. Hiç yoktu. Suluk, suluk kafesi, çanta, pompa, ayaklık, bagaj, heybe... Bu tür şeyler almaya gidecekseniz hiç gitmeyin, çünkü yok.
Yani anlayacağınız, öyle dolu dolu, canlı, renkli bir fuar alanıyla karşılaşmadım. Çok ölü bir ortam vardı. Ürün çeşitliliği de çok az, dediğim gibi. Yine de hiçbir şey olmasa bile sırf o bahsettiğim Focus'u görmek için bile olsa gitmenizi öneririm

Giriş bildiğiniz üzere 5 TL, öğrencilere ücretsiz.