Scudo Sports

''ultra ıronman etabı kartepe otel -20 mayıs''

liste güncelleme,,

232 km ye talipler ,,,,,,,,,,,,,,
bostancı-kartepe otel-bostancı--------------
20 mayıs,,,,,,,,,,,,,,,tcdd ile işimiz yok ,,,,,,,,,,,,,,,,,,
saat 06.00 çıkış bostancı en geç 06.30,,,,,,,,,,,,,,,,,,
istikamet direk maşukiye,,,,,,,,,,,,,,,,,113 km ,,,,,,,,,,,,,,,,,
hedef kartepe otel,,,,,,,,,,,,,,,,,18 km rampa dönüş topçular,,,,,,,,,,,,,,eskihisardan feribot ve bostancı,,,,,,,,,,,,,232 km dir ,,,,,,,,,,,,,,,

kesin olanlar,,,,,,,,,,,,,,,,

1- kudret,,,,,,,,,,,,,,sayko kros yol bisikleti,,,,,,,,,,,,,
2- erkan yol bisikleti,,
3- semir 26 mtb,,,,,,,,,,,,
4- bahtiyar 26 mtb,,,,,,,,,,,,

http://img135.imageshack.us/img135/4048/hpim1853.jpg

uzun tarla yolu,,

http://img109.imageshack.us/img109/3336/hpim1856b.jpg
bu yoldan maşukiye kavşağa,,

http://img171.imageshack.us/img171/5411/hpim1858.jpg

ve 18 km rampanın başlangıç noktası bostancıdan bura tam 113 km dir 15 dakika soluklanma sonra tırmanış...

http://img37.imageshack.us/img37/6151/hpim1846c.jpg

sapanca girişi burdan suadiye rampaları ve kartepe
bu yolu seçmiyoruz

evet dönüşte pendikten tren olabilir mesafe 15 km azalır 232-15 eşittir 217 de bu iş biter,,,pendik haydarpaşa hattı var ,,,,duruma göre bakarız,,,,,,,,,

Scudo
(link)

flash back,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

geriye alıyorum 20 mayıstan sonra iş riske biner 40 derecede olmaz bu iş ya bu pazar ya da 13 mayıs kesin gideceğiz evet 20 mayıs yağmurlu semir bu pazar topuklayalım artık benim sabrım kalmadı,,,hava bu pazar iyi,,,

gerekli olanlar,,,,,,,,,,,,,

iç lastik,,,,,,,,,,,,,
pompa,,,,,,,,,,,,,,,

power gel bar,,,,,,,,,,,,,,,,,,4 adeti 24 lira,,,,,,,,,,,,,,,,,badem ve fındık toplam 7 lira,,,,,,,ve su,,yoldan muz yenecek,,,,,,,,,,,,,,bu hafta protein yüklenin aşırı karbon hidrat yok şeker yok ,,,,,,,,,,,,,,dana eti yiyin her an gidecekmiş gibi bu hafta hazırlanın,,,,,,,,,,,,,,,,,

ekip ,,,,,,,,,,,,,,

6 mayıs bıçkı,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,13 mayıs------------kartepe bunun nedeni 20 mayıs yağmur ,ertelenemez 28 ine çünki ısı yükselecek ,,,,,,,,,,,,bu nedenle,,,,,,,,,,,, bu pazar bıçkı ilk 60 km durmak yok ,,,göçbeylinin sonuna kadar tam tempo,,,,,,,,,,,,şile rampalar ve bıçkıdereden sonra gelen rampalar bi solukta alınacak bir saat 50 dakikada tempom 20 idi 26 jantta şimdi 28 bunu 25 e çekeceğim ......

13 mayısta kesin gidilcekmi ve ortalama ne olcak rampalarda tempo ne olucak ? maşukiyeye vardıgımızda dınlenme olcakmı yoksa direk sıcak sıcak rampaya başlıcakmıyız. herkez tekmi yoksa gurupçamı gidilcek.

@Mehmet Ser

vay memo,,,,,şimdi 13 mayısa o.k denmesi lazım bunun nedeni 20 mayıs ta hava yağmurlu,,,ve ayın 28 ine atarsak 40 derecede rampalar çıkılmaz şimdi sana partner adam semir var evet soner yok biliyorsun onda yol var artık bende sayko kros yol var artık ben serbest süreceğim az mola ,sizi yolda mola verirken görürsem ben durmam hatırlıyormusun şile etabı ogün sen hasan soner bahtiyar erkan orda mola verilmişti bi yerde ama ben hiç mola vermeden şileye 3 satte gittim şimdi ilk 70 km durmayacağım durma ise anca su dökme olabilir ,,,,,,,,,,,ilk 70 km demek izmite yaklaştım demek 113 km yi en kısa zamanda almak için 06.00 da bostancıdan çıkış yapmalıyız seni kartaldan alırız,evet 113 km sonra 18 km lik rampanın başlangıcında 10 dakka mola ilk varan beklesin ve çıkış yapsın , bu ağır turda herkez partnerini seçsin derim evet memo sen semir ile bahtiyar erkan ile partner olacak ben serbest, korsan hasan yeşil ışık yakarsa sen hasan semir olur ,,,,113 km yi en kısa zamanda alma olayı az mola ile 18 rampasına geldiğimizde serbest çıkış kartepe otele ilk varan en çok 15 dakika beklesin ,aksi takdirde donar orda ve güç sıfırlanır mola az orda ordan suadiyeye paso iniş yalnız sapanca istikametine yönelmeyeceğiz rahmiyeden direk gölcük e ordan karamürselden topçular sonra feribot gebzeden pendiğe ve finiş,,,,

ben partenırımı bulurum kudret abı rahat ol :D bahri abide yol ile gelirse onuda alırım.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Bahri Toros
@Mehmet Ser

o.k memo 6 mayısa o.k dersen gideriz semirden ses yok,bahtiyar ve erkan ne diyor sadece bahtiyar önce bıçkıdere diyor,,,herkezi dinliyorum ona göre organizeyşın,,,,

Bir alternatif olarak bildiğim kadarıyla kartaldan masukiyeye tren vardı , onlarla gidilemez mi ?

abi organizasyonu yap ben ve erkan herzaman hazırız 6 yada 13 mayıs.abi bu bölümde devam edelim buraya uğrayan çok olur

@bahtiyar közen

6 mayıs saat 06.00 da kim geliyor,,,,,,,,,,,,,,,,,bostancı,,,,,,,,,,,,,,,,,adalar iskelesi,,,,,,,,,,

(link)

rüzgar iyi bu hava kaçmaz işi 13 üne bırakmayalım ısı 23 ,,,,,,istanbulda ,maşukiyede de kısmen o kadar olur ,,,,,,,,,,,kartepe otelde 13 derece olacak ideal evet pazar kartepe bileti kimler bilet istiyor,,,

erkan sesin soluğun çıkmıyor memo bu pazar ogün senle olursa şık olur evet semir aga kayboldun gene bahtiyar saat 06.00 çıkış bostancı ,,,,,,,,,,,,,,,,113 km pedal ,18 km rampa,,,,,,,,,,,,dönüş topçular gebze pendik kesin o.k ler kim..............korsan hasan kayboldu buraya uğradığı yok,,,,,,,,,,,,,,
yav bahtiyar buraya kimse uğramaz bu iş kolaymı zannediyorsun dağıtacaksın milleti sonra bisikletten soğutacaksın davetli listesinde olanlar belli ayrıca hiç kimse beklenmeyecek bu performans, sen erkan ile memonun kendi partneri var onlar zati basan adamlar durmaz memo,evet semire gelince inşallah çalıştı treynır evde yoksa dağılır, burda herkez kendini tartsın 48 km yi gördüm sonunda bu sayko kros ile akşam tesadüf memo arabada bana rasladı (yeşilden memo)ağbi dedi uçuyordun dedi ben o anda 48 yapıyordum senle beraberdik dedi ben bisiklet yolundan basıyordum bostancıya doğru tabi önemli olan kuvvette sürekliliktir adamın biri beş saat basar tempo 48 yapar 28 jantta bu adamlar ıronman olur tabi benim için zor beş saat durmadan basamam anca 3 saat

@Erkan Közen

ya sonunda ikimiz basar gideriz erkan nasılsa 28 e geçtik,,,,memo gelir partnerini bilmiyorum onlar bi ekip gider senle biz bi ekip oluruz zati yol çok basit dümdüz izmit ,,,,,,bahtiyar bıçkıdereye gelemedi burayada gelemezse sağlık olsun iki kişi çekilmez bu yol dersen eyvallah derim ama bıçkıderede iki kişi idik zati bence gidelim ve basalım semir inşallah foruma girerde bizi yakalar,,,saat 06.00 da çıkalım derim 06.30 u geçirdiğin an bu iş olmaz,,,,,,,,,,,

power gel bar,,,,,,,,,,,,,,,,,,4 adeti 24 lira abi 4 adet yetermi bunları nerden alabilirim

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@Erkan Közen

aha yarın işin var tabi ct çalışıyorsun bi boşluk bulup senle hafta içinde kadıköy beşiktaş iskelesinde buluşacağız bende bisiklet olacak ve senle bağdat caddesine giderek power barları alacağız bulamazsın orayı ,,
sen ne diyorsun dört tanesi adamı uçurur,,,,,ara ara alınacak yorulduğun an şeker düştüğü an 100 km üstüne çak bi tane bak ne oluyor denedim ve uçtum ilk rampada,,

beni yaz 6 mayıs yapalım erkanla beraber adalar iskele önündeyiz

Kudret abi takipteyim cumartesi akşamı ablamda kalırsam gelirim :)

kudret abı 13 unde delta bısıkletın ankarada yarısı olcak oraya katılmayı planlıyorum.

Geri