Scudo Sports

''ultra ıronman etabı kartepe otel -20 mayıs''

kudret abi galiba bu turda başarısız olduk birde 18 km kartepe orayada çıksaydık dönüş yapamazdık bu tur ben ve erkana 233 km yazdı;abi feribottan indikten sonra rokete taktın ben arkada kaldım ve kaybolduk bilmediğim yerler.ben ve erkan dönüşü dilovasından yaptık

Scudo
@bahtiyar közen

şimdi bahtiyar 2012 sezon kapandı yani kartepe seneye ,unutuyoruz olayı ve kapatıyoruz peki ne yapıyoruz 100 artı performans etapları başlıyor bu nedir tavşanlı -boyalıca etabı 160 km ama 180 e katlanır yapacağız burayı ,gene 06.40 çıkış bostancı bir saatte eskihisar,ordan saat 09.00 çıkış tavşanlı giriş bu pazar yaptığımız yolu hatırla topçulardan tavşanlı bir km dir ,sağdan giriş hop rampa 8 eğim sonra 30 km boyunca eğim 19 olacak ordan 10 km iniş iznik gölü kuzeyi iznik tarafına devam boyalıca köyüne gelmeden solda mini şelalaye girip yıkanacağız ora şifalı,,,elbiseler çabuk kurur bisiklet eşortman altı pamuklu olmaz kurumaz bu sıcakta başka türlü olmaz,,evet boyalıcaya giriş kuzeye çıkış altın ovadan topçular ve ordan gebze,,,,,,ve bostancı ,gün ve tarih belirleriz.....buraya açarım topiği,,,,,,,,,,,

Kartepe için dün hava şartları çok iyiydi serindi, hatta mükemmeldi, turun tamamlanamaması yazık oldu. Keşke bahtiyar ve ötekini gölcükten alsaymışım. Nerden bileyimki arkada kaldıklarını, hiçbirşeyde demediler. Tam hevesim vardı söndü.
Önümüzdeki haftalarda yine kamyonetle maşukiyeye :) ordan zirveye pedallama düşünüyorum. Gelebilecek varsa gelebilir yoksa tek kendim gidecem...
Dünkü turda kudret bey olmasaydı bisikletci kızla beraber zirveye çıkardım... :D

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@turanza

valla iskender sıkı bir bayandı ve çok rahat çıkıyordu altında yol vardı ,tahminimce araç ile geldiler bi erkek pedalşör var idi iskender bizim içinde çık oraların resimlerini çek ve performans anadolu topiğine koy,,,,

@bahtiyar közen

eklemek istediğim önemli hususlar var bahtiyar bıçkıderede bi pazar antremana gelmeyince orda bi form eksikliği güneyde kendini gösterdi rüzgar şiddetli sayılırdı ve seni tuttu,,,başta ekip olarak iyi idik 44 km ama ne oldu ise 60 km den sonra kopma oldu erkan seni beklemek için hız kesti biz aynı hızda gitse idik saat 13.00 de varırdık ya da 13.30 da bu çok geç kalma demektir suadiye rampalarına , ,,,,saat tam 12.00 de suadiye de idim ve tam zamanında çıkacaktık ama sizden epeyce kopunca artık aklıma gelen ilk şey turu kesmek idi çünki asla ekipsiz iş olmaz ekibi dağılmış bi kaptanda pek işe yaramaz doğrusu ,her neyse,,farkında isen her pazar biz 160 km leri devirmemiz lazımki 120 km yi dört saatte alalım ama bu işi kim yapar hobisi bu olan bu işte para yok şan yok şöhret yok sadece hobi var, bu hobiyide bu istanbulda hiç kimse yapmaz,

Kız bana birazda olsa yetişiyordu ama ara ara hızlandığımda (10-13km/h) arkada kalıyordu :)
kızın bisikleti güzel ve düzenli bir şekilde hızlı tırmanıyordu, yanındaki erkek düşük devirle geriden çıkıyordu :)
bir daha karşılaşırmıyız bilmem :D
Çıktığımda fotoğrafları paylaşırım...

@turanza

evet arkadaki erkek arkadaş biraz kilolu idi 1640 onlar için zor bisikletler uygun değil oraya mtb amortisörlü lazım,1300 rakımıda belkide almışlardır bilemeyiz ,iki kez kuzu yaylasına tırmandım 14 km, bi kez 1300 e tırmandım 18 km ,geri kalanların hepsi en ağır etap ,5 km lik offroad olan 1640 metre antenlerin ora oldu,, toplam 21 km rampa bunun 14 km si asfalt 2 km si stabilize ve 5 km en ağır zemin olan kaya ile toprak karışmış zemin,,,toplam 9 tırmanış evet tırmanışı sevenler için çok cazipte benim için 1640 bitti bisiklet sayko kros cıty oldu artık offroad benim için of,,,iskender resimleri unutma otelin ora eğer 1640 a çıkarsan 3 yol ayrımı var oralara dikkat birincisi sola ikincisi gene sola üçüncü ise sağa ve zirvedesin bekçi babaya selamlarımı ilet tabi aynı bekçi ise,,

bekcii baba istanbuldan bisiklennen gelenleri unutmiyor birileride direk Ormandan geldini bile annatmisdi bana.

@turanza

nedeni bisikletim artık orda gitmez iskender, 1.35 teker çakıllı ve toprak arazide kaydırıyor artık otel ile yetiniriz,,

@Volkan Akboga

vay volki eski dostum sen orda ben burda alamanya çok uzak artık ağustosta bi gel hasret giderelim .............

@Kudret Kurtcebe

o zaman iyi, kartepe macerası bitti sanmıştım.

Geri