Scudo Sports

Tuzla

Scudo
yapalım bu hafta içi uygun olan varsa bir turlayalım derim ben :) tabi ramazan sizce nasıl olur hani oruç falan. birde erken vakite ne gerek var alttarafı cadde bostan be :) uzak yer değil gerçi siz kendinize göre ayarlayın ben her türlü gelirim zati :)

saygılar.

• Beğen
Tepkiler: ceyhun ilguy
Bi kaç Arkadaş Daha ayarlıyalım güzel bi gün geçiririz inş. yeni bi topic açın bunu herkez görmeye bilir zaman vakit toplancağımız yeri konuşalım ve yola çıkalım.

hımmm başkalarını bulmak biraz :) zor olucakdır sanırım cadde diyorsunuz gidiş geliş 70 km tutar herkez gelemez oraya :) çarşamba kadıköye gideceğim bi evrak alacağım 3 gibi çıkarm evden isteyen olursa berber gideriz perşembe yalovaya gidiş var cuma sanırım boşum ama tam bilmiyorum

Tuzla'lı Arkadaşlar Bu pazar Sabah Saat 07.00-07.30 Sularında Tuzla İDO iskelesinden 3 kişi sahilden Cadde bostana yola çıkıcaz girişi tuzlalı arkadaşlar dedim ama FOrumdaki tüm herkez davetlidir bize katılmak isteyen arkaşlar bana ulaşabilirler.
St.Craft@hotmail.com
0539 358 98 72 Hadi pazar görüşmek Üzere :)

• Beğen
Tepkiler: hüseyin karakurt
arkadaşlarla öle bi toplanalım diyorum ama sayıya bakarsak baya azız zaten tuzlada bisiklete binen az kişi var memleketim her yönden geri kalmış kablolu tv miz bile yok :( doğalgazda çok geç geldi :) taşınacağım buradan :)

arkadaşlar ekimden itibaren üniversite için geliyorum yol bisikletimi de getiricem. görüşmek üzere

@hüseyin karakurt

Selam ;

Çocukluğu tuzlada geçmiş bir insan olarak Tuzlada oturduğun için bence çok şanslısın sakın ve huzurlu bir yer bence..... Çoğunlukla bisiklet ile geliyorum ve tuzlayı çok seviyorum manastırda oturup bir baydak çay içmek gibisi yoktur...Eski haline görede (10 yıl önce) inanılmaz gelişti....Tersanenin son durumu fena yanlız inşallah başka bir yere taşınır çünkü son yıllarda çok fazla gelişti tabiki doğayı havayı özellikle denizi inanılmaz kirletiyor:Skull-175 Önümüzdeki haftalarda tersine bir tur yaparız Göztepe-Tuzla-Tuzla-Fenerbahçe gibi....

Bol pedallı günler.
Emre.

@silverstar
aynen dogdugumdan beri tuzladayım cok dııl 5 sene önce tuzla nufusu 1000den fazla kişi yoktu ama nüfusu birden arttı tuzla merkez civarlarından bahsediyorm :) geldiğinzde bi tur ayarlarız :)

• Beğen
Tepkiler: emre azer
Merhaba Emre;
Tuzlamızı sevdiğine sevindim. Ben Tuzlanın yerlisiyim, dedem bile burada doğmuş. Tabiki bende seviyorum ve daha iyi olacak inşallah. Sevilen deri misali vuruyorum yerden yere işde. Bu arada tersaneler kaldırılıyor yalovaya taşınıyor iki senye kadar bişi kalmayacak. Marina yapacaklar diye duydum tabi tam olarak bilmiyorum :)

Not: salı günü yağmur altında tuzla - bursa - tuzla turu vardır günü birlikdir 240 km tutacakdır gelmek isteyen ozamana kadar haber versin :)

saygılar

Yağmur acayipdi hiç böle bir yağmur yağarken e5 oto yolunda bisiklete binmemişdim. Havanında karanlık olması görüşü sıfıra indiriyordu tırların sıçratdığı sular kafamdan aşa yağan yağmurdan çok daha ıslatıcıydı :) Tam bir adranelin fırtınası yaşadım çok keyif vericiydi :)

saygılar

sercan arkadaşım biz bu konuyu baya bir zaman önce düşünmüşdük ve topik açmışdık. Guzel Tuzlamızda malesef bisiklete binen fazla kişi yok. Önceden açdığımız topikdede 4 kişi yazı yazmış durumda. Tuzlamız genelde dışarıdan gelen bisikletli arkadaşlarımızı ağarlama modunda :) Şahsım adına bisiklete baya biniyorum 2 ayda 3127 km yapmışım yaz kış yağmur çamur fark etmiyor. Bu sellerin olduğu gün maltepeden küçükyalıdan ve tuzladan (tuzlada tek ben olarak) bisikletli arkadaşlarla bursaya gidip geldik. Benim 247 km tutdu küçük yalıda oturanlarınki 290 km cıvarlarında tutmuştur. Bukadar uzun yolu kimseden bekleyemem ben tuzla pendk arası gitmeye bile razıydım ama malesef tuzlada kimse yok :) birşeyler planlarsanız bana özelden yazın lütfen :) vakit darlığından topikleri takip edemiyorum :(

yavuz kardeşim bu konuyu bana özel mesaj atsaydın çok daha hoş olurdu. Malesef çok fazla vaktim olmadığı için sadece daha öceden yazdığım topiklere bakabiliyorum yeni topiklere hiç bakmıyorum :(

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
  • Beğen
Tepkiler: emre azer
ğeçmiş olsun ğerçekden çok kötü bişiey inşalah bullursun bisikletini

arkadaşlar bu aralar var mı bi organizasyonunuz. hafta sonu geliyorum tuzlaya. Varsa bişeyler sevinirim

ya ben ayın 26sında ordayım üniversite için taşınıyorum oraya. bna da bi mesaj falan atarsanız sewinirim ya.

emreden mesaj atmışsın özelden cevap atamıyorum henüz. Piri reis Üni. Güverte bölümü benim.

Selam bende pendikte oturuyorum.Bisikletim amatör yani klasik bisiklet ama hergün bisiklete biniyorum.bende haftaiçi sonu faretmez bisikletle bostancı yapabilirim bir organize olalım yakın zamanda.Selamlar

Merhaba ben pendikte oturuyoruum hergün bisiklete biniyorum.Hertürlü sürüşe hazırım yer ve zaman kararlaştıralım.

• Beğen
Tepkiler: ceyhun ilguy
arkadaşlar tuzla'ya geldim artık haftasonları hep uygunum turlamak için. pek foruma giremiyorum ama şu sıralar aşağıdaki telefondan ulaşabilirsiniz eğer bi organizasyon yapıyorsanız ya da birlikte yapabiliriz

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Tuzlada oturan veya sık sık uğrayan freeride , trail yapan arkadaşlar varsa tanışmak isterim

cam yaklaşık 2 ay süren turdan geldim bisikleti bakıma verdim yarın öbür gün çıkar yaz kış kar çamur fark etmediği için istediğin zaman çağarabilirsin ihvanov@hotmail.com mail at msne ekle yeter

Geri