@efeozataBu konuda yaptığım araştırmalar sonucu, kendi çocuğum için en uygun olan bisikleti buldum. Carraro marka 24 inç jantlı bir yol bisikleti. Zaten başka markanın da 24 jant yol bisikleti yok. Sti kol, 700x23 süper bir bisikletti hem görünüm olarak hem işlevsel olarak. 1800 lira dediler. Fakat aklımdaki soruların yanıtı bu bisiklet değil aslında, direkman çocuk.
Ekipman olarak düşününce en uygun ekipmanı buldum. Fakat en nihayetinde bu bir çocuk. Sağa sola vuracak, site içinde kullanacak, yarışa katılmayacak. Yere düşecek, vitesleri hee ne kadar öğretsem de yalan yanlış çapraz kullanacak. Düşecek, kalkacak, kıracak...
Bir çocuk için her ne kadar tasvip etmesem, uygun bulmasam da, site içinde asfaltta kullanılacak en iyi bisikletin kendi ölçülerine uygun, olabildiğince ince lastikli ve hafif bir dağ bisikleti olduğuna karar verdim. Dayanıklılık ön planda olmalı.
Bundan mütevellit gittik 26 inç jantlı, tamamen turuncu renkli bir carraro force 310 aldık. 1000 liraya anlaştık.
Öyle böyle derken 4 tane bisikletimiz oldu. Evin her yeri bisiklet doldu. 2 tane de arada sattığım bisiklet var keşke satmasaymışım

Yarınki inadım geri teperse 5 olacaklar.