Scudo Sports

Tuzla

abi bende yol bisikletiyle 24 25 yaslarında tanıştım ve dostlugumuz sabah işe 15 km akşam 15 km ile cok keyifli suruyor. ee tabiki illaki uzun uzuuunnn yollara çıkmassak olmaz

Scudo
Bugün Tuzla sahilinde 7-8 kişilik bir bisiklet grubu vardı. Yaşları 35-45 arası diye düşünüyorum. Kadın erkek karışık bir gruptu.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@BicikletaValla doğru diyorsun

@burakncn
Su an en dandik sifir bisikletler bile enflasyon, ek vergiler ve dolar kuru derken fiyatlari uctu gitti. Sahsi fikrim temiz bir ikinci el bakmaktir tabki karari Burak kardes kendi versin.

Misal bu bisikletin sifiri 2800 lira civari biz ustundeki 120 dolarlik manyetik isik sistemi, 150 liralik ozel jelli selesi ile 1300 e aldik :)
2018-01-28_14-33-46_HDR.jpg

@Anıl ErdoğanEvet benim de kafam buna yattı. Sanırım şu şekilde oluyor, dağ bisikleti lastikleri gibi dişli ama ondan daha ince lastikleri var. Yarış bisikleti gibi 28 inç jantları var. Bu aslında kron Tx100 oluyor di mi? Ben sadece bunu yakından görebildiğim için bu örneği verdim.

Bence hibrit bir model alın, hem hafif arazi hemde şehirde kullanırsınız.Biz eşimle turluyoruz buraları bu arada iyi oluyor.D98A9795E7F2DF48888D56694F020889.jpg

@mustang41Evet bu gruptu. Dikkatimi çeken bir kaç üye vardı oradan hatırlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@burakncn Hayat Bisiklete gittiniz galiba?
Bende Tern Link A7 Bisikletimi oradan aldım.Çarşamba günü tekrar uğradım Bisikletlere bir bakayım diye.
Orada Bir SCOTT Bisiklet gördüm.Tam istediğim Tur bisikleti hemde.3100lira dedi.
Nerdeyse alacaktım lakin O Bisikleti koyacak yerim olmdığından,Vuslat başka bahara kaldı.Şimdilik...

O Scott'ı ben de gördüm. Dibim düştü valla yalan yok. Kahverengi hatları vardı. Aynı bisikletten bahsediyoruz sanırım. Karakolun yanındaki bisikletçi.

@burakncn Aynen.Ön tekerde dinamosu var.Arkada orjinal kilit,selesi,Lastikler patalmaya dirençli filan...
Çok orjinal bir aletti.
Benim Hayalim olan, Bisiklet ile Şehirler arası yolculuk için 10 numara Makine idi yahu.

Ya evet çok güzel güzel de çok tuzlu be üstat. Ne yapalım yani hayat şartları böyle evet. iyi bir telefon 2000- 3000 lira o da evet ama hayat pahalı yine de. Malın ederi başka, cebinde paranın olup olmaması başka, hani iyi bir ürün almak isteyip de sırf bu tarz bir ürüne bu para çok deyip alamamak o da apayrı bir mesele. Bisiklet hobisi konusunda kendi geleceğini kestiremediğim için bana en uygun bisiklet gene en orta halli bisiklet. 1000 lira yeter de artar bile. Siz bu konuda benden daha eskisiniz, sizin alma ihtimaliniz benimkinden daha yüksek. Ve ası da siz daha çok hak ediyorsunuz. Ama yine de her yolun bitişinde bir maddiyat kapısı var. O kapı herkese göre fskdlu sebeplerle kapanır, açılır, yeri gelir kırılır :)

@burakncn İşin içinde Bisiklet deyince benim için akan sular durur.
Hakikaten yerim olsa hiç düşünmemde işte Bundan önce 3 tane Bisikleti çalınmış biri olunca İnsan artık korkuyor maalesef.:(

Bencede siz önce içinize sinen sie uyumlu bir giriş seviyesi ile başlayın.Gerisi zamanla gelecektir.
Ondan sonra Benim gibi Üst modelleri kovalamaya başlarsınız.;)

Bisikletleriniz nasıl çalındı? Içmuhtrmrln zincir kilit vs bir şey takmışsınızdır. Kesip mi götürmüşler?

• Beğen
Tepkiler: mustang41
İlk çalınan Bisikletim tekerinden korkuluğa bağlı idi.Kilidi kırıp çalındı.

2. biikletim için Binanın kolonuna çelik halattan aparat yaptırmıştım iş yerinde.Adam onu bi şekilde kesip götürdü.
3. Bisikletimde Kızıma Okuldan Hediye çıkan Bisikletti.Onu hiç bağlamamış bodrumda iken.Oda öyle gitti.
Şimdi artık tik oldu bende.Markete filan girerken Bisikletide ya içeri sokuyorum yada uygun bir yere hemen bağlıyorum.

Üzüldüm valla ne yalan söyliyim. hırsıza kilit dayanmaz derler ama mal canın yongasıdır. Korumak lazım. Bir şekilde sağlam bir önlem alabilmek gerekiyor. Yüksek Sesli alarm olur mu acaba? Hem zincir hem alarm.

• Beğen
Tepkiler: mustang41
Merhaba ben Anadolu yakasi, Pendik, Viaport tarafında oturuyorum. Benim ile gezmek amaçlı, beğendiği yerde durup bakinabilecek, gün boyu tur yapacak arkadaşlar arıyorum bilginize.

Not: illa Pendik tarafında oturmak zorunda değil.

@mustang41 çok geçmiş olsun.Allah korusun benim şu anda başıma öyle bir şey gelse uzun zaman üzüntüsünü atlatamam.akşam evde odadan her çıktığımda,tuvalete lavaboya gittiğimde,yatmadan önce ,sabah uyanınca,iş yerinde günde birkaç kez geçip karşısına 10-15 saniye izliyorum.aslında baksan sonuçta bir bisiklet ama çok bağlandım galiba.

Geri