Scudo Sports

Tuzla

@bsalihAldıracak bize en sonunda katlanır'ı :)

Scudo
@burakncn Hocam Tuzlada sın. Araba çıkınca atla in Maltepe Carfour un oraya, yeni açılan Decathlon a bi git bin gör :D

Oraya gittiğinde bisiklet haricinde yeni bir hobi de edinirsin belki :D :D

@burakncn
"yol"a gel abi sen. boşver katlanır bükülür falan. :)

Şunu verseler 500'e 1000'e hemen alıcam. Hem katlanıyor hem de yollu

Edit, vazgeçtim bu iki günde elinizde kalır valla bizim İstanbul yollarında.

07b06dbcb1f6fb8e0f91a08811dfb6a1.jpg

Bu aero karbon neymiş ne değilmiş bi araştırayım dedim. Anam o ne, benim arabadan pahalı bunlar. Nenem la ilahe illallah...

80a501b762a4f2cd66fbb7ed90a59126.jpg

@burakncn Amörtisörlü bisikletler,evet konforludur.Fakat Pedala uyguladığınız gücün epey bir miktarını kaybettirir.Şehir içinde Amortisorlü bisiklete ihtiyacınız yok.
Hele ki Tuzla'da.
O netice ağrısı zamanla geçecektir ayrıca.☺

• Beğen
Tepkiler: Şeffaf
Ben bi decathlon'a gidip bakayım diyorum şimdi bisikletle. Siz bisikletle ana caddeye çıkıyor musunuz? Yani e5'e filan?

Yahu ne zormuş bisiklet seçmek. Altı üstü iki teker diyorsun, yani diyordum. Haşim işcan'a gider, veririm 500 600 kıralını alı çıkarım diye düşünüyordum. Ama hiiiiç de öyle değilmiş. Bizim oğlana bisiklet alırken de Salcano Hercules modelini aldık. Ne kadar büyük bir yanlış yaptığımızı daha şimdi şimdi anlıyorum. Yazık valla çocuğa. Marka olsun, rengi güzel olsun, şekli değişik orjinal bir şey olsun dedik gittik en güzelini aldık. 3 sene önce yetkili bayisinden 450 liraya aldığımız bu en güzel en orjinal en kral bisiklet aslında çocuğun en fazla efor sarf ederek en az mesafe kat edebileceği bir bisikletmiş. Lastikleri gereksiz derecede kalın, kendisi bir bütün olarak komple zaten ağır ama bir o kadar da sağlam. Site içerisinde asfalt yolda bisiklet kullanacak bir çocuğa kalın tekerlekleri olan çift amortisörlü MTB almışız hiç bir fikrimiz bilgimiz olmadan. Biz ne yaptık? Şekline şemaline kandık.

Ben bu aralar herhangi bir bisiklet almak istiyordum. Son bir kaç gündür forumda yazıları takip etmeye başlamıştım. Bu forumda -eksik olmayın- değerli arkadaşlarımızın da bilgilerini paylaşmış olmaları ve sorularıma kolayca yanıtlar bulabilmiş olmam neticesinde, alacağım bisikletin sadece bir bisiklet değil sadece iki teker değil aslında bir yaşam biçimi olduğunu da öğrendim.

Haşim İşcan'a veya Metro markete gidip hah bu güzelmiş deyip bisiklet almak çok kolay. Fakat sadece 3 gün forumda vakit geçirmemle bacak boyu, sele yeri, kadro ve gidon eğimleri gibi ergonomik yapıların benim vücuduma ne kadar uyumlu olabileceğini, bu bünyeye hangi bisikletin daha verimli olabileceğini düşünmeye başladım.

Daha 4 gün önce (hafta sonu) Metro markette "hah bu güzel işten bunu alalım" diye bir tane bisiklet alıyorduk eşime.
Ben bu kadar bilgi yüklemesinin olduğu bir konuda eksik bilgilerimin de olmasıyla kendime henüz bisiklet bulamamışken eşime nasıl bulacağım o da ayrı bir muamma :)
Sevgili arkadaşlar, değerli bilgilendirmeleriniz dostane yaklaşımlarınız, kıymetli paylaşımlarınız için sonsuz teşekkür ediyor, ee bağlayamadım işte sonunu teşekkürler yani hepinize kucak kucak sevgiler öpücükler kelebekler :))

Ehehe eyvallah reis :) Butcen nedir acaba bende bakinirim sana guzel bir makina sagda solda. Aslinda isteklerine en iyi yanit verecek makina sanirim fitness denilen hem sehir bisikleti gibi konforlu, hemde bir yol bisikleti gbi iyi kaçan bir alet. Arkasina bagajda takiliyor onlarin. Tak bagaj demirini yukle edavatini istersen kampli tura git :)

• Beğen
Tepkiler: Atasoy ve Şeffaf
Heh tam da işte o dediğinizden lazım bana. Vallahi cuk oturdu. Fitness miymiş adı.. Bütçe olarak ne ayırdım? Henüz bir şey ayırmadım :) bu ayki masraflar haddini aştı önümüzdeki ay için 1 tane bana 1 tane eşime düşünüyoruz. Haliyle biraz da hesaplı olması lazım. Belki 1500 2000 lira uygun gelir iji bisiklet için. bilemiyorum belki bu ürünlere azdır biraz daha beklemek biriktirmek gerekir.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@burakncn Elbette E5 e çıkıyorum.Mecburen Kadıköy tarafina giderken Pendik Marinaya kadar 10km.lik mesafede yoğun trafikde gidiyorsunuz.Marina'dan sonra Bisiklet yolu başlıyor.Gerçi Yol Bisikletliler pek kullanmazlar Bisiklet yolunu ...Keza Gebze tarafı hepten trafiktesiniz.
Bence Bi Decathlona gidin.Orada epey çeşit var.İşini seven anlayan bi elemana rastlarsanızda en iyi seçimi yapacağınızdan emin olabilirsiniz.

Bulabildiğim en ucuz Fitness bisiklet "Lapierre Shaper 300 Fitness Bisikleti" 2675 TL. Tabii ki önce bir yere gidip denemek lazım bu şekilde olmaz ben de farkındayım. Ama fiyat araştırması yapayım dedim.
Decathlon'a da bir bakayım hafta içi. Şimdi internetten baktım bu Fitness modellerine. Lapiyer 2600 küsur istiyor ki Scott'ın bazı modellerinden daha ucuz bir ürün olmasına rağmen fiyatı bu. Artık Scoot'çım Piyer'cim de kusura bakmasın biz 1000 TL ortalama fiyatı olan bir ürün ararken elin Fransızı kat kat üstü para istiyor ürünlerine. Tamam hak ediyordur, alan memnundur. Ürünler süperdir alimallah lafım yok. Ama seçenek de çok. Görmek dokunmak denemek incelemek yerinde görüp denemek tecrübe etmek lazım. Zaten sabah kalkıp koştura koştura bisiklet almaya da gitmeyeceğim. Belki başka tavsiyeler de gelir, 26 gün kadar daha bekleyeceğim :)

Scott lapiere bisiklet dunyasinda mercedes bmw gibi markalar. Carraro salcano sedona gibi firmalarin urunlerine bakabilirsiniz. Butcenizi cok zorlamaniza gerek kalmaz hem.

• Beğen
Her hayalperest gibi ben de tepeden iniyorum işte. Hayaller Paris hayatlar Pendik. Dediğiniz markalara bakayım.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Suna bi bak dostum .Kafana yatarsa ben bursadayim gider bakarim bizzat makinaya. Avrupa makina sanirim bu (link)

• Beğen
@mariokaldatoGüzel görünüyor. Hiç bilmediğim bir konu olduğu için vallahi sizin engin tecrübelerinize tavsiyenize güveniyor ve ciddi bir alıcı gibi düşünüyorum. Daha güzel daha cici bir tane bulamazsam neden olmasın güzelmiş İtalya üretimiymiş. Sram da shimano' un en büyük rakibiymiş. Ben bilmem ağam biz de bir yer kadar yani :) al dersen alıcaz

Estafurullah . Sen bak kafana gore internete. Ne zaman istersen musait bi anda gider bakarim ayipsin . Adam kargolamam derse ben kargolarim sorun degil

Bak buda bizim Bursa da imis. Fiyatida iyi . Bisan yada market bisikleti fiyatina orjinal dunyaca unlu amerikan markasi bir makina . gayetde akici ve keyifli birseye benziyor.

(link)

• Beğen
Kron tx300 düşünebilirsiniz. Fiyatı 1700 civarı. Fuarda inceledim çok hoşuma gitti. 28 inch, on arka h disk, on amortisor,ince tekerleri ve guzel tasarimi one cikan ozellikleri. Yerli uretim Tuzlada uretiliyormus. Ithal markalara iki kat para vermeye gerek yok bence. Sonucta kritik komponentler schimano. Fuarda 100 kusur bisiklet inceledim bir cok markaya schimano konponent sagliyor.

Geri