Benim yer sıkıntım yok. Ama kimi zaman kaldırım, bazen otoban kenarı gibi her bir yola gelebilen bir bisiklet isterim. Hafif olsun, alet edevat çantası da takabileyim.
Bugün akşam üzeri çamaşır deterjanı ve yumoş almaya gittim markete bisikletle.

(Normalde yürüyerek giderim çok hoşuma gitti bu bisiklet işi) yaklaşık 7 kilo yükü bisikletin gidonunda taşımak ayrı bir eziyet oldu. Bu bağlamda arkaya takabileceğim bir sele veya ne bileyim bir bagaj, yanlara takılabilen çanta gibi hazineler isterim.
Ben karakter olarak alet edevat takım taklavat olmadan yaşayabilecek birisi değilim. Bir kere Ankara'ya giderken aracın devir daim borusu delindi araç hararet yaptı. Yüklü olarak gidiyordum ve mesafe yakın diyerek yanıma hiç bir takım almamıştım. Yolda araç hararet yapınca mecburen ilk Benzinciye çektim aracı. Tamirhane gibi bir yere yanaştım. Oradaki insan görmemiş insanlıktan nasibini almamış, mutasyona uğrayıp bütün küfür edilesi özellikleri almış insan kılıklı ucubeden delik hortumu ucundan kesmek için bir kör bıçak, ve kestikten sonra da yerine takabilir için 1 tane düz tornavida ödünç Alana kadar neler çektiğimi bu yazdıklarımdan siz çıkarım yapın. Allah düşürmesin.
Bir daha yanımda takım taklavat olmadan asla yola çıkmam ben.
bugün gün boyu bisiklet tepesindeydim. Frenler zayıflamış arada ve geldim onları sıktım. Yarın öbür gün muhtemelen değiştirip dişlileri yağlayıp bakımını yapacağım. Çocuk bizim çocuk böyle binmesin bisiklete yazıktır günahtır.
Ben yol bisikleti almaya karar verdim. Ama daha 1 adım ötesini bilemiyorum. Sanırım aybaşında alırım. 1 ay araştırayım. Kampanya bulurum bir şey yaparım gider alırım kısmet olursa. Ama peşin peşin söyliyim tayt giymem