Scudo Sports

Tuzla

Merhaba arkadaşlar bende foruma yeni katıldım. Güzelyalıda yaşıyorum geçen ay Carraro 225 aldım. İş arkadaşlarımızda haftasonları maltepeye kadar turlar yapıyoruz. Sizinlede beraber yapabiliriz. Etkinlik için haberleşelim lütfen katılmayı isterim.

Scudo
Herkese iyi forumlar.Ben Tuzlada ikamet ediyorum, Her cumartesi-pazar günleri tuzladan yola çıkıp sahilden bostancı yapıyorum katılmak isteyen arkadaşlar olursa bana burdan ulaşabilirler: www.facebook.com/sasadilo08

saat 7 gibi çıkıyorum.bazıları erken diyo güneş fazla vurmuyo, yollar boş oluyo rahar rahat gidiliyo.

TuzladaHafta İçi Hafta Sonu Saat 21.30 dan sonra çıkıyorum Pedallayan Varsa İletisime Gecebiliriz.

Aynı şekilde bende tuzlada ikamet etmekteyim,etkinlik olursa katılırım

Bu Aksam 10 Dan Sonra Arkadaşla Tuzla Turu Yapicaz Gelirseniz Tanışmış Oluruz

Arkadaşlar Gebze'de oturuyorum.Gebze'den sahil yoluna nasıl ulaşırım ? E5'i kullanmak istemiyorum. Ara yolları kullanınca yol çok karışıyor ve uzuyor. Ne tavsiye edersiniz ? Veya trenle gidebilir miyim acaba ?

Nerdeyse her hafta sonu kullanırım o yolu. e5 daha güvenli. Yeterli miktarda emniyet şeridi mevcut orada rahatlıkla sürebilirsin.

@F.Yıldırım hocam tuzladan sonra olsa tamamda gebzeden tuzlaya kadar trafik cok akıcı ve hizli. emin olamadim o yüzden. emniyet şeridi de olsa Türkiye burasi

Yüksek tempolu yarış bisikleti ile antreman yapalım yakındakiler

Abi yarış bisikleti değilde normal gezinti amaçlı varım ben...[emoji3] [emoji3] biraz fazla hızlıyım...

Ben dahil olabilirim ama yüksek performanstan neyi kastettin anlayamadım :)
Sedona 610'um var ve Genelde her Cumartesi sabah 8 gibi Orhangazi Mah.'den çıkıp Kadıköy yapıp geri dönüyorum. Uyarsa birlikte sürebiliriz.

Merhaba arkadaslar Tuzla civari bisiklete binen arkadaslar var mi?

Merhaba arkadaşlar.
2 gün önce aracımı boyacıya teslim ettim. Gidip gelmem gereken bir kaç yer vardı. Bizim oğlanın bisikletini düşündüm ve neden olmasın dedim. Bindim bisiklete. Valla bir hoşuma gitti, bir hoşuma gitti anlatamam. İlk gün sanırım 7 km yol yaptım. Bugün 14-15 km arası. Ama bugün çok yoruldum hiç bir yerim tutmuyor seleden kıçım da acıdı en sonunda, ne zaman olur diye bekliyordum. :)

Sonra sonra bir bakayım insanlar ne yapıyor derken bu forumu keşfettim. Hoşuma giden şeyler gördüm, üye oldum selam vereyim istedim.

Merhaba herkese. Adım Burak. 42 yaşındayım. 2 tekerlekli hevesim çocukken de pek yoktu ara sıra aklıma eserse binerdim şimdi de pek yok sanıyordum. Ama sanırım işe bisikletle gidip gelmeye başlayacağım.

Şu an sahip olduğum iki bisiklet var. Birisi kızımın 12 inç pembe, sağında solunda püskülleri, önünde arkasında sepeti olan, üzerinde Princess yazan bir bisiklet. Bununla işe gidemem sanırım. Diğeri oğlanın, 16 inç jantları olan amortisörlü Salcano Herkül modeli dağ bisikleti denilenlerden. Haliyle bunu kullandım ama bana küçük geliyor. bir kaç kağıt toplayıcı dayı bu sana büyük olmuş filan da dediler yanlarından geçerken :)

Yokuş aşağı inerken bisiklet beni taşıyor, çıkarken ben onu taşıyorum. Yani kondisyon sıfır. Ve hiç bilmediğim bir şey keşfettim. Bisiklet binerken sırtımın terlemesine aklım ermedi.

Ne diyim işte bir çırpıda anlattım. Ha bu arada Tuzla'dayım.
Selamlar....

Hoşgeldiniz..Bisiklet sporuna başlamakla doğru karar vermişiniz..
Bisiklete binmenin bacaklara faydası olur,fit olursunuz,kilo verirsiniz falan filan..Bunlar mesele değil..
Asıl mesele,bence bisikletin kalbe ve kafaya faydasıdır..

@ahlaksız
kesinlikle katılıyorum.

Geri