Merhaba arkadaşlar.
2 gün önce aracımı boyacıya teslim ettim. Gidip gelmem gereken bir kaç yer vardı. Bizim oğlanın bisikletini düşündüm ve neden olmasın dedim. Bindim bisiklete. Valla bir hoşuma gitti, bir hoşuma gitti anlatamam. İlk gün sanırım 7 km yol yaptım. Bugün 14-15 km arası. Ama bugün çok yoruldum hiç bir yerim tutmuyor seleden kıçım da acıdı en sonunda, ne zaman olur diye bekliyordum.
Sonra sonra bir bakayım insanlar ne yapıyor derken bu forumu keşfettim. Hoşuma giden şeyler gördüm, üye oldum selam vereyim istedim.
Merhaba herkese. Adım Burak. 42 yaşındayım. 2 tekerlekli hevesim çocukken de pek yoktu ara sıra aklıma eserse binerdim şimdi de pek yok sanıyordum. Ama sanırım işe bisikletle gidip gelmeye başlayacağım.
Şu an sahip olduğum iki bisiklet var. Birisi kızımın 12 inç pembe, sağında solunda püskülleri, önünde arkasında sepeti olan, üzerinde Princess yazan bir bisiklet. Bununla işe gidemem sanırım. Diğeri oğlanın, 16 inç jantları olan amortisörlü Salcano Herkül modeli dağ bisikleti denilenlerden. Haliyle bunu kullandım ama bana küçük geliyor. bir kaç kağıt toplayıcı dayı bu sana büyük olmuş filan da dediler yanlarından geçerken
Yokuş aşağı inerken bisiklet beni taşıyor, çıkarken ben onu taşıyorum. Yani kondisyon sıfır. Ve hiç bilmediğim bir şey keşfettim. Bisiklet binerken sırtımın terlemesine aklım ermedi.
Ne diyim işte bir çırpıda anlattım. Ha bu arada Tuzla'dayım.
Selamlar....