Scudo Sports

Tuzla

@Tuncay K.

doğrudur valla kulağımda kulaklık varken dünya ile alakam kesliyor :)

Scudo
@Tuncay K.

Bugun saat altıda evden çıktım ve günlük 65 km lik antremanımı yaptım erken yapmamın sebebi ise akşam saat 7de sarıyere gidecek olmam ama saat 6da ido önünde olacağım sizinle tanışmak için siz yola doğru çıkarken bnde sahilde 1-2 tur atıp eve kaçarım gelemiyeceğim için üzgünüm.

@anıl budak

Resimler çok güzel olmuş çok beğendim walla son fotoğraf gerçektende gerçeği yansıtıyor.Teşekkürler. :alkis::alkis:

@Tugay Kalbinur
Haadii be kötü oldu bu keşke gelseydin be tugay :/ Sarıyeri ertele gel sen de bizle be ne olcak sanki :)

@anıl budak

önemli bir konu olmasa (büyükananemin hastalığı) inanki abi ertelerdim ama sanmıyorum gitmek zorundayım. :(

@Tugay Kalbinur

hıı anladım kardeşim sağlık konusuysa boşver senle başka zamanda yaparız turumuzu :) Büyükananene de geçmiş olsun kareşim , acil şifalar..

@anıl budak

teşekkürler abi siz pedallayın ama 6da ordayım diğer kişilerle tanışmak için sonra sizi uğurlar arkanızdan su dökerim 1 kaç tur atıp eve :)

@Tuncay K. geliyorum hocam ben bu akşam konuştum organize eden arkadaşla mtb ile sürüleceğinden hız gibi bi amaç yokmuş :)

19.00 da kartalda olmak için yusuf ziya zülfikar geçidinin orda(kaynarca tren istasyonu) orda 18.35 gibi bulunurum ben :)

edit: bu arada facebook.com/boarderthrone benim profilim. ordan haberleşip buluşabiliriz :)

İptal yok Katılmak isteyenler saat 18 : 00 da tuzla ido önünde buluşalım saat 18:10 çıkış herkese teşekürler Tugay büyük anne ne de acil şifalar dilerim ilerde yapıcağımız etkinliklere katılmanı temenni ederim :D

@Tugay Kalbinur

Pazar Günü Aydos Yapıyoruz :D

(link)

İlk etkinlik muhteşemdi :) İlk grupça ve uzun mesafe sürüşümdü ama çok zevk aldım :) Ağrılar yavaş yavaş geçiyor :D

Arkadaşlar Bu hafta sonu Kartal aydosa gitmeyipte tuzla ve çevresinde turlamak isteyen varmı ? Geçen haftalarda pek çıkamadım bu hafta sonu Ramazan ayı gelmeden bi tur yapalım diyorum ????

Merhabalar.
*
Tuzla İstasyonda 19 sene ikamet ettikten sonra Yayla Mahallesine taşındım. 20 yaşında Çankırı\Ilgaz'lıyım. tuzla sahil civarında turluyorum. Yenileme içerisindeyim bitince pendik kartal maltepe bostancı gibi turlara çıkacağım yinede yazın güzel akşamlarında hep beraber turlayabiliriz. Sahildeki bisiklet yolunuda biraz kirletiriz :)

Bende güzelyalıdayım. Yolun alt kısmında oturuyorum. Bende kartal-maltepeye kadar gidip geliyorum bazen. Tanışmak dileğiyle.

Geri